- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модератори
принципно си говоря
приятелчетата във форума се предлагат един друг
няма никакъв смисъл, тъй като не притежавате нужните качества!
или поне така би трябвало да бъде, макар че някои от модераторите тук са така...
иначе make me laugh е прав донякъде, но само донякъде
защото кежуалчетата ще си класират за един, а стане ли модератор, ще настъпи пълен хаос
-> това, което аз предлагам е, мачока да определи няколко кандидатури и ние, потребителите, да гласуваме
и нека ПОНЕ един от модераторите да бъде мъжки пол, защото мачока се изживява като султан сред многобройните си фенки, като Цветито, които му се мазникат
Не вярвам някой от кежуалите да иска да бъде модератор. Аз го казах на шега. Не съм ги предложила, само защото са ми приятели, например.Първоначално написано от OtherDimension
Ако трябва да дам вота си за някой като модератор, не бих гласувала за някой, който съм свикнала да гледам като потребител/допада ми.
Както вече споменах модераторите не са обикновени потребители. С тях няма как да се забавляваш и да спамиш във форма. Трябва ни някой сериозен и респектиращ.
Бих гласувала за теб, да.
Дадат ли ми права,обещавам да прекарам една Събота или Неделя в кофата ! Ето ! Гарантирам го !Първоначално написано от CanisDirus
ПП - Може и повече от една...![]()
Говори ми, говори ми, че недовиждам!
едит:
Добрият ми тон е налице.
ПП:Даже и усмивка.
Защо е нечовешка тъпотия във форума.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Адъре, много знаеш ти...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
СИЧКО ПОД НОЖА Т.11 СЪКС![]()
иначе да мн. важни стват![]()
хах само Цветито не съм видял да се заяжда. Тя е пич !![]()
но нали нейната идея е точно тази...там да си спамят да си пишат глупостите и да не се разпростират във форума.....ти можеш ли да си представиш ако вземе да има модератори и в кофата, ще се върне старото положение на форума преди тя да се създаде....мисля че не си го виждалПървоначално написано от Lucho
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
благодаря за подкрепатаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
аз до сега не съм виждала твой пост,имащ нужда от модераторска намеса и точно за това гласувах за теб и пак ще го направя !!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Точно за това ми направи впечатление едно момче и то САМО четейки тази тема /не, че не съм го забелязвал и преди/, колегите сефте тоя път всички са 'За', за това ако се съгласи до довечера ще бъде модератор, че сега излизам по работа.Първоначално написано от OtherDimension
знам, да...Първоначално написано от Seducti0n
честито на ScionOfStorm![]()
какво о.О?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ти си следващия модераторПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
о.О или не ми се е рифрешнало, или с ф5 пак не става. Както и да е, ако е тъй ще пиша по-късно на мачока, че не знам дали ще се справя с нещата и дали ще имам времето :р пък и никога не съм бил мод о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
креми, кажи ти, издай
ексо, не се ебавай така, че си викам край със спамърската ми кариера![]()
Scion-ka, не виждам кой друг може да е :] ти си си пичът на форумаПървоначално написано от machoka
![]()
Лъ4ко, а?![]()
![]()
Робинята на Quench
Какво давате....колко, де? Кото стане ще си проличи, споко.
аз залагам една сламка и един буркан фински мед за mgxpower![]()
Тц, кола или апартамент в Свищов приемем. За тях ще жертвам поста сиПървоначално написано от Raybeez
![]()
Ще има санкции от ФС(форумски съюз),с тази корупция сте за никъде!![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
преди време мачока беше казал, че за 100 или 1000 лв.(не помня точно) ще направи всеки един модератор![]()