.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 189
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    принципно си говоря
    приятелчетата във форума се предлагат един друг
    няма никакъв смисъл, тъй като не притежавате нужните качества!
    или поне така би трябвало да бъде, макар че някои от модераторите тук са така...
    иначе make me laugh е прав донякъде, но само донякъде
    защото кежуалчетата ще си класират за един, а стане ли модератор, ще настъпи пълен хаос

-> това, което аз предлагам е, мачока да определи няколко кандидатури и ние, потребителите, да гласуваме
    и нека ПОНЕ един от модераторите да бъде мъжки пол, защото мачока се изживява като султан сред многобройните си фенки, като Цветито, които му се мазникат

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    принципно си говоря
    или поне така би трябвало да бъде, макар че някои от модераторите тук са така...
    защото кежуалчетата ще си класират за един, а стане ли модератор, ще настъпи пълен хаос

-> това, което аз предлагам е, мачока да определи няколко кандидатури и ние, потребителите, да гласуваме
    и нека ПОНЕ един от модераторите да бъде мъжки пол, защото мачока се изживява като султан сред многобройните си фенки, като Цветито, които му се мазникат
    Не вярвам някой от кежуалите да иска да бъде модератор. Аз го казах на шега. Не съм ги предложила, само защото са ми приятели, например.

Ако трябва да дам вота си за някой като модератор, не бих гласувала за някой, който съм свикнала да гледам като потребител/допада ми.

Както вече споменах модераторите не са обикновени потребители. С тях няма как да се забавляваш и да спамиш във форма. Трябва ни някой сериозен и респектиращ.

Бих гласувала за теб, да.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Въпроса е, кой е тоя, дето заради 5 звездички под никчето ще се лиши от кефа да спами и да пуска несериозни мнения? Ще трябва да следи под лупа и да се прави на важен.

Да върши работа за чест и слава във форум...
    Дадат ли ми права,обещавам да прекарам една Събота или Неделя в кофата ! Ето ! Гарантирам го !
    ПП - Може и повече от една...

Мега фен Аватара на Blab
    Говори ми, говори ми, че недовиждам!

едит:
    Добрият ми тон е налице.

ПП:Даже и усмивка.

Защо е нечовешка тъпотия във форума .
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Адъре, много знаеш ти...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

СИЧКО ПОД НОЖА Т.11 СЪКС

иначе да мн. важни стват

хах само Цветито не съм видял да се заяжда. Тя е пич !

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Въпроса е, кой е тоя, дето заради 5 звездички под никчето ще се лиши от кефа да спами и да пуска несериозни мнения? Ще трябва да следи под лупа и да се прави на важен.

Да върши работа за чест и слава във форум...
    Дадат ли ми права,обещавам да прекарам една Събота или Неделя в кофата ! Ето ! Гарантирам го !
    ПП - Може и повече от една...
    но нали нейната идея е точно тази...там да си спамят да си пишат глупостите и да не се разпростират във форума.....ти можеш ли да си представиш ако вземе да има модератори и в кофата, ще се върне старото положение на форума преди тя да се създаде....мисля че не си го виждал
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Благодаря

Подкрепям rubi!

Не го правя от жест или каквото и да било. Наистина заслужава поста от към всички причина, които изтъкна и би била всеотдайна (което е мн важно!)

Даже като се замисля съм твърдо за нея или Синдел!
    Няма да им се сърдя да ме модерират
    благодаря за подкрепата
    аз до сега не съм виждала твой пост,имащ нужда от модераторска намеса и точно за това гласувах за теб и пак ще го направя !!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на machoka
    принципно си говоря

Точно за това ми направи впечатление едно момче и то САМО четейки тази тема /не, че не съм го забелязвал и преди/, колегите сефте тоя път всички са 'За', за това ако се съгласи до довечера ще бъде модератор, че сега излизам по работа.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Адъре, много знаеш ти...
    знам, да...
    честито на ScionOfStorm

какво о.О?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    какво о.О?
    ти си следващия модератор

о.О или не ми се е рифрешнало, или с ф5 пак не става. Както и да е, ако е тъй ще пиша по-късно на мачока, че не знам дали ще се справя с нещата и дали ще имам времето :р пък и никога не съм бил мод о.О
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Залагайте по нещо де...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    креми, кажи ти, издай

ексо, не се ебавай така, че си викам край със спамърската ми кариера

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    принципно си говоря

Точно за това ми направи впечатление едно момче и то САМО четейки тази тема /не, че не съм го забелязвал и преди/, колегите сефте тоя път всички са 'За', за това ако се съгласи до довечера ще бъде модератор, че сега излизам по работа.
    Scion-ka, не виждам кой друг може да е :] ти си си пичът на форума

Мега фен
    Град
    SF
    Лъ4ко, а?

Робинята на Quench

Град
    Свищов
    Какво давате....колко, де? Кото стане ще си проличи, споко.

аз залагам една сламка и един буркан фински мед за mgxpower

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Модераторския екип не е корумпиран..

Кремче, предлагам холна гарнитура и два юргана...
    Тц, кола или апартамент в Свищов приемем. За тях ще жертвам поста си

Град
    Някъде по широкия свят...
    Ще има санкции от ФС(форумски съюз),с тази корупция сте за никъде!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Свищов
    То да имаше кой да ми даде...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    преди време мачока беше казал, че за 100 или 1000 лв.(не помня точно) ще направи всеки един модератор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си