- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модератори
Тия дето всеки ден се заяждат се натискат за модове, смех..
+ 1. Та ако човек е във форум за да не прави това, за какво му е :дПървоначално написано от Raybeez
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нямах предвид васПървоначално написано от ScionOfStorm
Ясно ми е че имаше предвит мен...ама както и да е,не ме е яд,нито смятам да се ядосвам за глупостиПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
По-скоро го казах след като прочетох постът на 5star или както е, но се отнася за всички индивиди като теб, Lucho..
Lucho, пишеш неграмотно. Натягаш се. Повтаряш квото кажат останалите (за справка едно твое мнение за Blab, което едва ли щеше да сътвориш ако другите не бяха протестирали за уж грубото й държание). Просто не ставаш. И правописа ти е кофти.
Не че аз с тези нападки някога ще стана де, нищо че престижни особи ме номинираха, но.. просто държах да си кажа.
Не се ядосвай за глупости иначе. Прав си. Човек не трябва да се ядосва за глупости.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Piru, разбрах че не е за нас (които и да сме ние). То това да си мод донякъде е по-скоро преебавка за менПък и трябва да се вкарваш в някакъв спокоен калъп и поне на външна обвивка да толерираш някакви простотии от еди кой си 13-14годишен пикльо без да имаш правото и ти да го напсуваш :Д Аз така не мога понякога. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз предлагам babity .. Просто е идеална .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мен.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
... за kuchkarnik.net/fПървоначално написано от pandelka
MakeMeLaughПървоначално написано от OtherDimension
После да не кажете, че не се е получила дискусия, той стана модератор благодарение на вас и на това, че го мярнах в ТАЗИ тема. Както и другите бтв.
След него, шадоуче и блаб за момента свивам сергията за да видим как ще се развият нещата .. и така..
живи и здрави, повече винце в туй студено време и обръщайте малко повече внимание на риъл лайф, не толкова на виртуалния )
Всичко хубаво.
ЕдиТ:
без blab, че и 'натежа царската корона' и падна жертва на хорския умишлен негативизъм към ръководното тяло хахХахА, иначе хвала на таквиз люде като нея.....
see u....