.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

един много спешен вапрос по време на цикал

здравеите Имам един мн сериозен вапрос за които моля да ми окажете садеиствие
    С приятелката ми искаме да го направим защото просто е период в които не се бяхме виждали известно време а тя е в цикал Ако го направим 6те има ли неприятни последствия Знаем за кървавата ситоация по презерватива но ме интересува здравословно допостимо ли е
    Благодаря предварително за помоща

Град
    XaCkoBo
    Ами моята приятелка го е правла като е била в цикъл ама нищо им нямаше него малко го сърбеше... от кръвта и това беше
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Re: един много спешен вапрос по време на цикал

Цитирай Първоначално написано от shmateto
    С приятелката ми искаме да го направим защото просто е период в които не се бяхме виждали известно време а тя е в цикал Ако го направим 6те има ли неприятни последствия Знаем за кървавата ситоация по презерватива но ме интересува здравословно допостимо ли е
    Първо се научи да пишеш А по въпроса,здравословно е допустимо но някои ги боли ,пък ако на нея не й пука ,а на теб още повече,действай смело Да сте живки и здравки младите

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Малеее научи се да пишеш бе момче!Не знам какво ще ви стане ако изчакате два три дни още.

Много мило от ваша страна че гледате за това как е написаноНо мен не ме интересуваше мнение за правопис, а просто да кажете мнение по вапроса благодаря все пак за мнението ви а колкото до това как пиша мисля че е лично мои проблем

Няма да ви стане нищо ако не правите секс няколко дена. Гарантирам живота ви. Да правиш секс с приятелката си докато тя е в цикъл..е нечистоплътно и гадно. Това е кръв..мръсна кръв с която се отделят бактерии...и вредни неща,а ти ще й ги ръгаш обратно >? Я моля ви се!

Град
    One Tree Hill
    Чела съм много по въпроса и това,което мога да кажа е че не е полезно за нея ... по-добре изчакайте малко

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Малеее научи се да пишеш бе момче!Не знам какво ще ви стане ако изчакате два три дни още.
    За пореден път - хърбелът и щърбелът.

bqsna_teenagerka, мммм. Интересно. И за какви бактерии става дума? При цикъла губим слой на матката. Бактериите се отмиват и с обикновено бяло течение.

ПП: Ако не ви пука от кръвта и цикълът й не е болезнен - have fun. А и банята винаги е добро място за секс.

Po vreme na menstruaciq pove4eto momi4eta 4ustvat diskomfort i mislq 4e e po pravilno da iz4akate da i sv1r6i
    Is everybody going crazy?!?

Град
    Paradise
    Нищо няма да и стане. Правила съм секс по време на менструация и всъщност усещането е по-яко. Някак чувствеността е по-силна.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Няма да ви стане нищо ако не правите секс няколко дена. Гарантирам живота ви. Да правиш секс с приятелката си докато тя е в цикъл..е нечистоплътно и гадно. Това е кръв..мръсна кръв с която се отделят бактерии...и вредни неща,а ти ще й ги ръгаш обратно >? Я моля ви се!
    dam suglasna sum ,ni6to nqma da vi stane za 2-3 dni

Кво ше ви стане ако изчакате бе .. ?
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    бееее явно не може да се чака!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Стига тя да се чувства достатъчно комфортно и не я боли няма проблем.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Няма нищо страшно ... само може и двамата после да заприличате на касапи.. и отдоло под вас да има кръв ама количеството кръв зависи и кои ден от цикъла и е на момичето!Направето го в баня най добре и после се изкапете!

Re: един много спешен вапрос по време на цикал

Цитирай Първоначално написано от shmateto
    Има много по цивилзовани начини да правите кръводаряване, но и номера да използвате 5-6 бакъра под вас също ще свърши работа, после директно носите на най-близката болница.

Град
    Sofiя
    Въобще не е здравословно.Защото, така ще и прекъснеш отделянето на мръсната кръв.А,ако го правите без презерватив можеш да получиш нещо от мръсната кръв,която се отделя при менструация.

Момченце ето ти един наистина полезен съвет от мен тези другите ги зае*и , по добре и кажи да си сложи тампон и си правете анален секс . РАЗнообразие и ще стреляш право вътре няма ли да ти е по готино а ?
    аиде приятно чукане от мен (кажи и да не се притеснява от втория път аналния и на нея ще и хареса)

Само не ми стана ясно от къде измислихте тази мръсна кръв?
    Кръвта НЕ съдържа никакви бактерии и мръсотии!!!И не се изхвърля защото е мръсна!!!

Иначе...ако толкова ви се прави секс и не можете да чакате/нямате достатъчно време...ако мацката не я боли нищичко не ви пречи.....в банята е най-удачно че се мие лесно

ПП:моля ти се оправи си правописа,или си сложи програмка в компа да ти сочи грешките,че много се набиват на очи...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Абе кви са тия глупости, наистина, имате ли представа какво съдържа менструалната кръв? Че не е обикновена кръв (която е не просто чиста, тя е далеч по-чиста от вагинални течности, слюнка и пр.), не е, но това, което наричате "мръсно", е подготвеното за яйцеклетката "леговище", в което тя не е попаднала, тъй като не е била оплодена, и в това нещо би лежало бебето ви, ако имахте такова. От това се оформя плацентата, ако не сте се досетили.

В интерес на истината не е добре да го правите без презерватив. Защото по време на менструация жените са по-чувствителни към инфекции, заради отделянето на тази несъздадена плацента.

И не е задължително менструацията да спре след секс. Препоръчвам просто да постелете дебело стар чаршаф или нщ подобно.

Все пак, установи дали момичето ще й е приятно. Ако започне да я боли, по-добре изчакайте.

Говоря от личен опит, приятелката ми има 7-дневен цикъл и някакси я удря най-голямата възбуда точно по средата и само се молим да има какво да подложим. Късметлий сме, защото след третия ден не й тече много.

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    За пореден път - хърбелът и щърбелът.

bqsna_teenagerka, мммм. Интересно. И за какви бактерии става дума? При цикъла губим слой на матката. Бактериите се отмиват и с обикновено бяло течение.

ПП: Ако не ви пука от кръвта и цикълът й не е болезнен - have fun. А и банята винаги е добро място за секс.
    Именно...бактерии,нечистопл ътност...дрън,дрън!
    Тогава жената поддържа най-висока хигиена! Или поне така мисля аз като съдя за себе си...за някои не знам как се занемаряват..
    Правила съм секс в менструация и то много пъти...нищо ми няма,уви, и на него!
    За да не се нацапаме слагам тампонче и готово...нито усещам нещо,нито има кръв...дори презрвативът е чист...
    Тампончето го вадя после и всичко си е наред

Презерватив е хубаво да има...защото има глупости,които се говорят...казват,че тогава жената не може да забременее....но всъщност за една тийнейджърка с нередовен цикъл и бурни хормони...овулацията никога не си е на мястото и не може да знае човек дали няма да стане беля.

Тааа...това е от мен...айде и умната

Супер фен Аватара на nymphadora
    абе по-добре е да изчакате и на двамата ще е по-комфортно,а според мен и удоволствието ще е по-голямо

Ami nai-dobre e da iz4akate.. purvo 6te vi e nekomfortno, a i na neq nqma da i e priqtno.. Vse pak tova tr da e ne6ty specialno, vse pak ne ste se vijdali ot mn vreme, a ne 6toto po zaduljenie, ei taka izvednuj ..
    Impossible is a dare.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Правила съм секс в менструация и то много пъти...нищо ми няма,уви, и на него!
    Защо пък "уви"? Просто ми е любопитно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си