- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един много спешен вапрос по време на цикал
здравеите Имам един мн сериозен вапрос за които моля да ми окажете садеиствие
С приятелката ми искаме да го направим защото просто е период в които не се бяхме виждали известно време а тя е в цикал Ако го направим 6те има ли неприятни последствия Знаем за кървавата ситоация по презерватива но ме интересува здравословно допостимо ли е
Благодаря предварително за помоща![]()
Ами моята приятелка го е правла като е била в цикъл ама нищо им нямаше него малко го сърбеше... от кръвта и това беше![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Първо се научи да пишешПървоначално написано от shmateto
А по въпроса,здравословно е допустимо но някои ги боли ,пък ако на нея не й пука ,а на теб още повече,действай смело
Да сте живки и здравки младите
![]()
Много мило от ваша страна че гледате за това как е написаноНо мен не ме интересуваше мнение за правопис, а просто да кажете мнение по вапроса благодаря все пак за мнението ви а колкото до това как пиша мисля че е лично мои проблем![]()
![]()
Няма да ви стане нищо ако не правите секс няколко дена. Гарантирам живота ви. Да правиш секс с приятелката си докато тя е в цикъл..е нечистоплътно и гадно. Това е кръв..мръсна кръв с която се отделят бактерии...и вредни неща,а ти ще й ги ръгаш обратно >? Я моля ви се!
Чела съм много по въпроса и това,което мога да кажа е че не е полезно за нея ... по-добре изчакайте малко![]()
За пореден път - хърбелът и щърбелът.Първоначално написано от Rebirthing
bqsna_teenagerka, мммм. Интересно. И за какви бактерии става дума? При цикъла губим слой на матката. Бактериите се отмиват и с обикновено бяло течение.
ПП: Ако не ви пука от кръвта и цикълът й не е болезнен - have fun. А и банята винаги е добро място за секс.
Po vreme na menstruaciq pove4eto momi4eta 4ustvat diskomfort i mislq 4e e po pravilno da iz4akate da i sv1r6i
Is everybody going crazy?!?
Нищо няма да и стане. Правила съм секс по време на менструация и всъщност усещането е по-яко. Някак чувствеността е по-силна.![]()
![]()
![]()
dam suglasna sum ,ni6to nqma da vi stane za 2-3 dniПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Кво ше ви стане ако изчакате бе .. ?
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
бееее явно не може да се чака!![]()
Стига тя да се чувства достатъчно комфортно и не я боли няма проблем.
Няма нищо страшно ... само може и двамата после да заприличате на касапи.. и отдоло под вас да има кръв ама количеството кръв зависи и кои ден от цикъла и е на момичето!Направето го в баня най добре и после се изкапете!![]()
Има много по цивилзовани начини да правите кръводаряване, но и номера да използвате 5-6 бакъра под вас също ще свърши работа, после директно носите на най-близката болница.Първоначално написано от shmateto
Момченце ето ти един наистина полезен съвет от мен тези другите ги зае*и , по добре и кажи да си сложи тампон и си правете анален секс . РАЗнообразие и ще стреляш право вътре няма ли да ти е по готино а ?![]()
аиде приятно чукане от мен (кажи и да не се притеснява от втория път аналния и на нея ще и хареса)
Само не ми стана ясно от къде измислихте тази мръсна кръв?
Кръвта НЕ съдържа никакви бактерии и мръсотии!!!И не се изхвърля защото е мръсна!!!
![]()
![]()
![]()
Иначе...ако толкова ви се прави секс и не можете да чакате/нямате достатъчно време...ако мацката не я боли нищичко не ви пречи.....в банята е най-удачно че се мие лесно![]()
ПП:моля ти се оправи си правописа,или си сложи програмка в компа да ти сочи грешките,че много се набиват на очи...![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Абе кви са тия глупости, наистина, имате ли представа какво съдържа менструалната кръв? Че не е обикновена кръв (която е не просто чиста, тя е далеч по-чиста от вагинални течности, слюнка и пр.), не е, но това, което наричате "мръсно", е подготвеното за яйцеклетката "леговище", в което тя не е попаднала, тъй като не е била оплодена, и в това нещо би лежало бебето ви, ако имахте такова. От това се оформя плацентата, ако не сте се досетили.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
В интерес на истината не е добре да го правите без презерватив. Защото по време на менструация жените са по-чувствителни към инфекции, заради отделянето на тази несъздадена плацента.
И не е задължително менструацията да спре след секс. Препоръчвам просто да постелете дебело стар чаршаф или нщ подобно.
Все пак, установи дали момичето ще й е приятно. Ако започне да я боли, по-добре изчакайте.
Говоря от личен опит, приятелката ми има 7-дневен цикъл и някакси я удря най-голямата възбуда точно по средата и само се молим да има какво да подложим. Късметлий сме, защото след третия ден не й тече много.
Именно...бактерии,нечистопл ътност...дрън,дрън!Първоначално написано от Schneeflocke
Тогава жената поддържа най-висока хигиена! Или поне така мисля аз като съдя за себе си...за някои не знам как се занемаряват..![]()
Правила съм секс в менструация и то много пъти...нищо ми няма,уви, и на него!
За да не се нацапаме слагам тампонче и готово...нито усещам нещо,нито има кръв...дори презрвативът е чист...
Тампончето го вадя после и всичко си е наред
Презерватив е хубаво да има...защото има глупости,които се говорят...казват,че тогава жената не може да забременее....но всъщност за една тийнейджърка с нередовен цикъл и бурни хормони...овулацията никога не си е на мястото и не може да знае човек дали няма да стане беля.
Тааа...това е от мен...айде и умната![]()
абе по-добре е да изчакатеи на двамата ще е по-комфортно,а според мен и удоволствието ще е по-голямо
![]()
Ami nai-dobre e da iz4akate.. purvo 6te vi e nekomfortno, a i na neq nqma da i e priqtno.. Vse pak tova tr da e ne6ty specialno, vse pak ne ste se vijdali ot mn vreme, a ne 6toto po zaduljenie, ei taka izvednuj ..![]()
![]()
Impossible is a dare.
Защо пък "уви"? Просто ми е любопитно...Първоначално написано от sexita