- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивши гаджета?
кога по принцип започвате да говорите с настоящето си гадже за бившите си??
Не го правя ,защото знам че няма да е особенно приятна тема.
за какво пък трябва да говоря с него за бившите си... нали за това са БИВШИ!![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нужно да говориш. Ако те попитат тогава. Мен лично не ме интересуват бившите на моята. Важното е, че сега е с мен
не говоря за бившите освен, ако не ме попита и не се интересувам от неговите бивши се пак сега е с мене![]()
Обичам т3!!!
Ами знам от личен опит, че не е приятно някой да ти говори за бившия/бившата и/му.![]()
Ам..ако ме попита му казвам всичко...нямам какво да крия, а пък и в момента съм с него това е важното...:P
Po princip ne govorq sus segashnite si gadjeta za bivshi , no ako me popita moje bi. Mene bivshite mu ne me interesuvat , a po skoro vsi4ko drugo osven tqh. :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
още докато се опознавахме почнахме да говорим за това и в момента, я който изчерпахме темата спряхме да го обсъждаме.
С този човек смятам да прекакарам живота си, затова е важно да знаем всичко или то поне повечено неща един за друг, за да няма изненади, евентуални ревности, слухове които биха могли да ни попречат някой ден и пр.![]()
така е ...Първоначално написано от Lysit0
п.с малко тъпа тема ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
am kato toi po4ni i az po4vam![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
edinstveata pri4ina poradi koqto govreh na tazi tema be6e samo za da mu pokaja 4e drugite sa ni6to sravnenie s nego i za da sum sigurna 4e znae a ne da 4ue ot nqkoi drug a i az samo podmqtah...toi nikoga ne e govril za biv6ite si( ima edno ne6to oba4e)no za jalost ve4e nqma na kogo da dokazvam lubovta si toi skusa s men i taka![]()
![]()
![]()
![]()
Ами по принцип си казвам всичко за бившите преди да сме започнили..да е наясно другия, дали имам/нямам, нещо към стария..изчерпваме темата и край.. Готово!![]()
Когато стане въпрос за това,нямам нищо против да разказвам на настоящето ми гадже
+1Първоначално написано от sextazy_baby
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Не говоря с него на тази тема,ако той самия не прояви любопитство.Но дори и тогава не се впускам в подробности.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Със сегашния ми приятел говорим само за едно мое бившо гадже и то не за това,какво ми е било с него,а за забавни случки от времето когато бях с него (защото тогава със сегашния ми бяхме само приятели,събиращи се в обща компания) и честно казано ни е доста забавноВсе си спомняме за някакви шантави случки,на които се смеем с часове
![]()
![]()
А иначе аз имам гадния навик да подхващам темата за една негова бивша приятелка,но това става когато съм му изнервена за нещо
![]()
пффф не много ясноняма какво да си говоря с гаджето ми за бивши гаджета едно че е тъпо и ако на мене той ми говори за бивши гаджета ще ми е гадно
друго че бившите ми изобщо не ме интересуват и не виждам смисъл дори да ги поздравявам(тва само щото съм добре възпитана го правя
)когато съм с човека до мен се раздавам изцяло на него и това е последното което бих си казала с него
![]()
Избягвам да говоря за тях поради причината че ги мразя страшно много се пак са бивши....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
nikoga ne govorq za biv6ite si gadjeta .te sa minalo i tova e![]()