Никакъв Шанс да повярвам, а ако ми го каже толкова рано, или ме насилва психически да му отвърна със същото ще е последното му насилие над моята психика..Ха-ма-ха!Даже бих му се развикала!WTF? Той гаври ли се с мен или какво ...Я пътя!
Т'ва докато го четох имах чувството, че се караш... ха- ха -ха
Защо да не е в1зможно, бе хора ?! Зарибявате се както сама каза от месец и половина... мислиш ли, че това време не стига момчето да се влюби в теб и да те заобича... и може би факт1т, че ходите там от 1 ден го е накарало да ти признае... сигурно се е надявало да му отв1рнеш с1с с1щото... бе к'во разбирате вие...
Ако толкова лесно се заобичваше... (mm)
Според мене много малко хора знаят какво е точно да Обичаш някой.. ама както и да е ... вярно си е че има хора който се привързват адски бързо към даден човек (примерно мен ) ама пак.. за 1 ден и да кажеш '' Обичам те'' малко "нереално" звучи ;d
...ох забравих как исках да се изрека ;d...
''Обичам те''... до след 1седмица ... харесвам друга...на нея казваш че я "Обичаш"... това ли е ОБИЧАНЕ ?! ако ме разбра хахааз не мисля... (mm)
Защо ли не СИ спомням да с1м казвал на Вели, че я обичам ? ха - ха - ха...
моля ?!
не искам да почвам да говоря, че ще кажа неща който май не искам мн мн да казвам... ;x