О М Г... т'ва у скайпа " интригииииии " ти к'во мислиш, че бях го написал за тебе ли ? Параноята ли те гони не мога да разбера ? Всичко, което си напиша у скайпа си мислиш, че е за теб ? Вт1лпяваш си, че ти се репча ?
Добре кажи какво да направя... айде... нито ще споря, нито нищо... дай са да фанете да утрепаме Вели да я заровиме няк1де, че е хубава така ли ? Не казвам, че ти не си хубава, но... просто така се случи к'во да направя... поне знаем и двамата, че нищо няма да стане...
хахах за това говоря... не съм казала нишо за ВЕЛИ първото което е ... нито съм казала къде да я заравяш нито нищо не съм ти и забранила прави каквото знаеш и искаш...и не съм казала че е за МЕНЕ, просто така го казах, щото вианги така говориш...! Едно не мога да разбера за какво винаги трябва да се държиш така, искаш да ти вярвам ?! казах ти ти просто на моменти се държиш адски различно...нз какви ги правиш..само дето не виждам смисъла в това да ми говориш така нае*аващо...явно каквото и да ти кажа за тебе ще е някво "параноично"...само дето аз нямам намерение да се карам...
за това: "поне знаем и двамата, че нищо няма да стане..." няма да говоря, ти си знаеш