- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчетата
колко от кефат ли се на мръснициили се смущавате когато някое мимоче едоста по озвратено от вас.Става дума за предпочитанията в секса и бихте ли започнали връзка с това момиче или този факт ви действа притеснително.
Направи темата си наново,защото така никой нищо ен може да ти разбере. Пиши по разбираемо.
темата ще си седи такава!който се притеснява от правописа да го редактира!
Еми като си прост инат..никой няма да даде коректен отговор на въпроса ти/не си прави труда да се заяждаш/
аз отговор за себе си имам но ми е интересно как пуберите гледат на тези неща![]()
ми като те интеренсува се съобразявай,а не се прави на голямата работа![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
mi dokolkoto razbrah ddz![]()
ina4e naistina ti e nujno da si opravi6 podredbata na bukvi v dumite i punktoaciqta vmesto da pi6e6 takiva temi ako iska6 otgovor napi6i tova koeto iska6 da kaje6 kato horata ne ugabuga
!!! i ashhngfdsdfghjhgfdsa se edno ta pitam tui !!!!!
всяко момче което прави качествен секс би се ощастливило ако попадне на такава жена,аз лично точно такива жени търся,защото там е качеството!Първоначално написано от liliq333
Не говорим за правопис, а за нов език... Какво, по ангелите, е "озвратено"?!?!
И защо аз не съм попадала на момче, което се кефи на перверзни момичета? Да, на всички им е голяма устата, ама в леглото...рязък сдух и граматичен глът....
а ти имаш ли си на идея колко си тъпа?Първоначално написано от liliq333
За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!
Не си попадала на правилните момчетаПървоначално написано от Schneeflocke
А най-странното е, че късмета ми ме доведе до това, че 3/4-ти от момичета с които съм имал нещо повече са извратени, до някаква степен повече и от мен, ама кеф а е, най-накрая се показва кой какъв е, и кой каква роля играе....
Епъ ко и туй чуду подпись?
моето момиче не е такова иначе аз искам да е палаваразкрепостена и такаа ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Дам и аз съм малко перверзен и бих предпочел човека до мене също да е..пък и то няма лошо в това.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!