.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

въпрос към момчетата

колко от кефат ли се на мръснициили се смущавате когато някое мимоче едоста по озвратено от вас.Става дума за предпочитанията в секса и бихте ли започнали връзка с това момиче или този факт ви действа притеснително.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Егати правописа

Направи темата си наново,защото така никой нищо ен може да ти разбере. Пиши по разбираемо.

темата ще си седи такава!който се притеснява от правописа да го редактира!

Еми като си прост инат..никой няма да даде коректен отговор на въпроса ти /не си прави труда да се заяждаш/

аз отговор за себе си имам но ми е интересно как пуберите гледат на тези неща

Град
    L.A. \ Moscow
    aз нищо не разбрах
    Raise your fist!

ми като те интеренсува се съобразявай,а не се прави на голямата работа
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

mi dokolkoto razbrah ddz ina4e naistina ti e nujno da si opravi6 podredbata na bukvi v dumite i punktoaciqta vmesto da pi6e6 takiva temi ako iska6 otgovor napi6i tova koeto iska6 da kaje6 kato horata ne ugabuga !!! i ashhngfdsdfghjhgfdsa se edno ta pitam tui !!!!!

Re: въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от liliq333
    колко от кефат ли се на мръснициили се смущавате когато някое мимоче едоста по озвратено от вас.Става дума за предпочитанията в секса и бихте ли започнали връзка с това момиче или този факт ви действа притеснително.
    всяко момче което прави качествен секс би се ощастливило ако попадне на такава жена,аз лично точно такива жени търся,защото там е качеството!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Не говорим за правопис, а за нов език... Какво, по ангелите, е "озвратено"?!?!

И защо аз не съм попадала на момче, което се кефи на перверзни момичета? Да, на всички им е голяма устата, ама в леглото...рязък сдух и граматичен глът....

Цитирай Първоначално написано от liliq333
    аз отговор за себе си имам но ми е интересно как пуберите гледат на тези неща
    а ти имаш ли си на идея колко си тъпа?

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Не говорим за правопис, а за нов език... Какво, по ангелите, е "озвратено"?!?!

И защо аз не съм попадала на момче, което се кефи на перверзни момичета? Да, на всички им е голяма устата, ама в леглото...рязък сдух и граматичен глът....
    Не си попадала на правилните момчета
    А най-странното е, че късмета ми ме доведе до това, че 3/4-ти от момичета с които съм имал нещо повече са извратени, до някаква степен повече и от мен , ама кеф а е, най-накрая се показва кой какъв е, и кой каква роля играе....
    Епъ ко и туй чуду подпись?

моето момиче не е такова иначе аз искам да е палава разкрепостена и такаа ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Дам и аз съм малко перверзен и бих предпочел човека до мене също да е.. пък и то няма лошо в това.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си