.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на girl4eety

капе ми косата

Здр. имам малък проблем значи до преди косата ми капеше , но само при решане, но сега от 1 месец използвам хининова вода и косата ми започна ужасно много да капе - като се реша гребена е пълен,като се пипна за косата по 1 топка косми ми остава у ръцете днес например бях с черна блуза и като се прибрах вкъщи и я саблякох целият гръб отзад имаше дълги косми... та според вас може ли да е от хининовата вода? и какво мога да направя че да не капе толкова мн моля ви помогнете вечее не издържам
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    uuuuuu tva e mnogo gadno ,sorry,ama az mislq 4e trqbva da otide6 na lekar i to po burzo ako e do takava stepen 4ak de, toi 6te ti kage dali e ot neq ili ot dr i 6te ti predpi6a ne6to

Наистина,отиди на лекар!И спри да ползваш тая хининова вода!Почти да пиеш витамини,да си правиш домашни маски и да си слагаш ампули против косопад!

съсипала си си косата от тая хининова вода...тя се слага 1 или 2 пъти.не трябва да прекаляваш с нея защото виждаш какво се получава...отиди на лекар.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Може косата ти да е достигнала максималната дължина, която може Когато косъмът достигне определена дължина започва да пада (поне така съм чела). Може да отидеш да си скъсиш косата с 2-3 пръста и, ако продължава да пада толкова много - лекар

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    kakvo qde6?spazva6 li dieti?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен
    Град
    по морето
    спри с хининовата вода
    аз също я използвах и на мен така почна да ми капе
    не слушай че на някой му е подействала добре, на всеки е различно

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    qm vsi4ko ne spaznvam nikavi dieti poneje ni6to ne mi se lipe dosta sam slabi4ka
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    qm vsi4ko ne spaznvam nikavi dieti poneje ni6to ne mi se lipe dosta sam slabi4ka
    qde6 li zelen4yci i plodove.pod vsi4ko ne ti govorq da qde6 4ipsove..... ako ne idi na lekar ili zi kypi tabletki vitamini [zabtaex koi sa za kosata]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Спри с хининовата вода! Не си третирай косата с агресивна козметика поне за известно време, не ползвай преси и маши, сешоар само на най-ниска степен и то на поне 20 см от косата. Може да си правиш подхранващи маски, най-добре домашно прозиведени, с жълтък и мед например, чувала съм, че и бадемовото масло укрепва косъма.
    Успех
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз мисле,че е от хининовата вода-при мен като,че ли също пада малко повече от както я ползвам,но може и просто да си въобразявам.Започне да си правиш домашни маски ,спри хининовата вода,подстрижи се и нещата ще не нормализират

-

imam sbshtiq problem i neznam kakvo da pravq ..

Офф и аз имах същия проблем, до преди месец някъде, също като почнах да използвам хининова вода и косата ми започна да капе и я спрях. Вече използвам какви ли не неща косата ми още не може да се оправи- направо ужас.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

препоръчвам ти да спреш с хининовата вода и да си купиш ампули на Revalid от които аз сам мн. доволна.може косопадът да се дължи и на сезона.ако искаш опитай с ампулите...

Повече от фен Аватара на yozito
    И аз имах подобен проблем.Съвета ми е да спреш да иползваш тази хининова вода и си купи шампоан Пантен(не знам точно от коя серия-мързи ме да ида до банята сега ),обаче на мен мн ми помогна.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

на мен пък от хининовата вода спря да ми пада косата....и я използвам почти всеки ден....

Цитирай Първоначално написано от Omen
    на мен пък от хининовата вода спря да ми пада косата....и я използвам почти всеки ден....
    И аз я използвам почти всеки ден и се стреснах, защото аз по принцип имам проблеми с косата и не искам да се увеличат..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами и на една приятелка супер много започна да и капе косата.При теб явно е от хининовата вода.Спри я и отиди а лекар защото може да си анемичка ако не приемаш достатъчно желязо.Аз също съм анемичка и в началото много ми капеше косата,но започнах ад пия някакви капки "Малтофер" (те са повечето видове анемии) и се пооправих

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Ами и на една приятелка супер много започна да и капе косата.При теб явно е от хининовата вода.Спри я и отиди а лекар защото може да си анемичка ако не приемаш достатъчно желязо.Аз също съм анемичка и в началото много ми капеше косата,но започнах ад пия някакви капки "Малтофер" (те са повечето видове анемии) и се пооправих
    Божеееее каква анемичка,бе ти нормална ли си?Или е от хининовата вода,или от есенен косопад.Във всички форуми за козметика,в които влизам има поне по 7-8 теми за хора оплакващи се от есенен коспад.

Едва ли косата ти капе от хининовата вода.Сега е есен и е нормално косата да капе повече от обикновено.

Цитирай Първоначално написано от Omen
    Да може също да е на нервна почва или от есента...Може и да е от хининовата вода-Върви на дерматолог

спри хининовата вода и ако не спре да ти пада отиди на лекар,но съм чела че до 100 косъма е нормално да ти падат на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си