Сега съм 3ти клас и много искам да пуша. Та въпросът ми е какви цигари да си вземанякой по-силни ако може за да искарвам повече дим
![]()
Marlboro, makar 4e mislq ili 4e temata e ebavka, ili ti si mn zle da pu6i6 v 3 klas
Ама какво marlboro защото май има различни видове. А темата не е ебавка а пък ще пуша в 3ти клас защото искам да съм готинПървоначално написано от therichbitch
![]()
Само му виж другите мнения и ще разбереш дали не е ебавка или е!Първоначално написано от therichbitch
Хайде оставете детето де. 3-ти клас е все пак.![]()
Пич, занеси в даскало Арда или Средец. И вече всички ще те мислят за ебахти пича (дори и големите).![]()
Най-накрая един сериозен. Мерси много ще си взема ардаПървоначално написано от glaropuli
![]()
Ама трябва да е колкото се може повече дима за да може другите да ме видатПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
а иначе каква запалка да си взема, ако си взема от тия с фенерчето дали ще изглеждам по тарикатски![]()
ооОо да определено ще бъдеш голямо гъзе и ще ти се лепят много мацкиПървоначално написано от pezataa
![]()
...
Аз това искамПървоначално написано от LipSoFAnAnGel
значи последно да си взема арда и запалка от тия с фенерче
![]()
Зимай смело. И в пон сички мацки са при тебе.Първоначално написано от pezataa
![]()
Доообре.. от утре съм гъзара на училището![]()
![]()
![]()
spam
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Дишай лепилоПървоначално написано от pezataa
Кръв повръщам , пари не връщам!
По-яки са запалките с ножче. Или отварачка - така намекваш, че и пиеш. А какво по-гъзарско от пушач-алкохолик на 10?Ако не беше незаконно, и аз щях да ти скоча.
![]()
Ужас.![]()
![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
ami 4estno da ti kaga ne mi se zanimavaПървоначално написано от VampireGirl666
nqma smisul, ne misli6 li?
ti 6te pu6i6 li ili 6te stava6 lokomotiv?Първоначално написано от pezataa
Vzemi si cigari Shipka nai dobre-prosto sa unikalni kato izpu6i6 1 cigara 6te voni6 cql den
Is everybody going crazy?!?
Абе ей дришлио фащаи да си четеш уроците и ги мани тия цигари запалки боклуци .. виж се колко си смешен .. цялото ти даскало ще те ебава .. най-накрая учителите ще се обадат на вашите и като се прибереш баща ти ще те пребие с плесници .. сеш ли се.. ! тъп си като гъза ми . !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
[quote="Schneeflocke"][color=#98adcc][i][b]По-яки са запалките с ножче. Или отварачка - така намекваш, че и пиеш. А какво по-гъзарско от пушач-алкохолик на 10?[img]ooo да това е много добро послушай съвета и![]()
...
По-тъпо нещо не бях чувала. На 10 да пуши... Или си голям "шегаджия" (колкото и неуместна да е тая простотия с цигарите), или си за психиатрия. На 10 да пуши... Искал да изглежда по-тарикатски... Я бягай да учиш, момко!
Днеска за 1ви път пуших пред училище с по-голямите, беше много яко![]()
еее ич не ти е лесноооооооо![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)