- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ... и в един момент всичко изчезва
SLUCHVALO LI VI SE E DA SI MISLITE CHE OBICHATE NIAKOI DA STE UBEDENI V TOVA ZA DADENIA MOMENT, A SLED TOVA VSICHKO DA IZCHEZNE ...CELIA MI JIVOT E TAKAV MAJETE MI OMRAZVAT ....
Т.7
swords1010
Не си попаднала на мъж, с който да ти е забавно.. Затова ти омръзва бързо... В крайна сметка дори сексът да е перфектен ако връзката се осланя само на това, тръпката се губи в един момент. Какво да ти кажа.. съдба! Но това е въпрос на време. Убедена съм,че когато с един човек си "паснете", няма да ти омръзне!![]()
sly4valo mi se e kato se izpokarame da ne moga da go gledam pred o4ite si no v sy6toto vreme go obi4am no ne iskam da si priznaq
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
VSASHNOST POPADALA SAM NA SUPER MAJE I VIZUALNO I KATO HARAKTERI,NO AZ NAMIRAM NA VSEKI NIAKAKAV NEDOSTATAK S TECHENIE NA VREMETO I NE MOGA DA GO PREUDOLEIA ...A PAK OSHE DA NE SAM GO NAMERILASEGA SAM NA 20 KOGA SHE GO NAMERIA ....
1во. Това, за което пишеш не е любов. Ако истински обичаш някого, обичаш дори недостатъците му.
2ро. Не можеш да режеш всеки за най-малкото нещо, което не ти изнася. Научи се да правиш компромиси. И ти имаш косури все пак. Перфектен няма да намериш, такъв не съществува.Първоначално написано от DOKOSVANE
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
XMM DA TRIABVA DA PRAVIA KOMPROMISI DA NE ZABELIAZVAM NEDOSTATACITE ILI PONE DA NE IM OTDAVAM ZNACHENIE NO NE MOGA RAZBIRASH LI ISKAM SUPER MNOGO NO NE STAVA I NE GOVORA SAMO ZA FIZICHESKI GOVORIA ZA NEDOSTATACI V HARAKTERA NA CHOVEKAПървоначално написано от HONDA
миии мисля че на всеки му се е случвало...така става понякога когато нещата не вървят и хората не си допадат нито като характери нито каот визия..
Опитай с жени те са доста забавни. Ще ти скъсат нервитеПървоначално написано от DOKOSVANE
И аз когато бях по-малка имаше едни такива неразбирания между мен самата.
Не се претиснявай,както се казва от егн-то е.
Така сме устроени до колкото знам .. драпаме с зъби и нокти да достигнем до нещо и когато вече го имаме .. то не ни е интересно ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Разбирам, преди бях същата. Просто трябва да опозаеш момчето добре. Освен всичките му недостатъци, вероятно има и хубави черти, които да го компенсират.Първоначално написано от DOKOSVANE
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Знам,че ТОЙ няма да ми омръзне,защото не ти омръзват хората,които обичаш,а тези по които се увлечаш![]()
Мдам , май си е така.Първоначално написано от mickelangelo
Но все пак, в един момент се появява някой, който ни е интересен винаги.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
AMI AZ SAM 87 EDVA LI E OT EGN-TO :SПървоначално написано от hooliganka89
П1рво : Ако беше 87 щеше да пишеш на кирилица.Първоначално написано от DOKOSVANE
Второ : Малко или много живот1т ще те е отракал и ще знаеш, че се пише СЪМ, а не САМ..
Трето : Използваш знака " :S "... т'ва значи, че киснеш нон стоп в скайп, а за момиче 87 набор т'ва не е нормално...
Четв1рто : 87 набор... поне ника щеше да ти е по хубав...такаче... Я СЕ С1БЪДИ !!
87 ?! хаха .. или не си на толкова ... или си на толкова с акъла на 13 годишна ...
Най-много мразя пикли , дето не знаят какво искат![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от slunchiceto0
![]()
![]()
това на аватара ти ти ли си Бееее
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз пък мразя като всички използват тия клишета за 13 годишнитеПървоначално написано от MakeMeFeel
Чак сте смешиииииии![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да съм била истински влюбена - не, но съм се заблуждавала, че съм влюбена в някого. Просто така за някви дни уж съм влюбена и псоле хич не ми пука за екземпляра, защото съм разбрала, че не си заслужава....
Влбена, загубена за 10 дни,
какво съм очаквала - знам ли?
прогледнах ли след 10 дни
виждам ЕДИН НЕЩАСТНИК
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Хах много лесно се засягашПървоначално написано от kuklichka_bg
Не съм искала да обидя никой
![]()
Мо'е са смешни ма ти си залухава.... Да си чувала за EDITПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
P.S BITCH !!!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()