- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво е това?
taka az sym na 17 i sym devstvena ... imam edin problem - imam nqkakvo bqlo( poluprozra4no) ve6testvo kato jele koeto se obrazuva okolo klitora mi ... nqkoi ima li podoben problem ili znae li kakvo e tova?![]()
bqlo te4enie ?
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
бялото течение не е кат желе..не мога да опиша точно но не и като желеПървоначално написано от Dobromir
и не може"да се образува около клитора"
в смисъл..излиза от влагалището..абе нз как го обясних ама не мисля че е бяло течение
![]()
Cruel Intentions
Това е причина да попиташ майка си защо не ти е обяснила за птичките, пчеличките и други летящи гадинки.
ПП: Точно бяло течение си е.
Мии си дудата всеки денПървоначално написано от nekvanikva
бзк. Ами нз отиди на гинеколог
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Mi dobre a tova koeto e kato jele kakvo e ? v opredeleni dni priqtelkata mi ima takova ne6to i az si go obesnqvah kato bqlo te4enie izliza ot vaginata ne okolo klitora, nqkoi znae liПървоначално написано от mysterious93
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Казва му се бяло течение..
Sasho1988
Варна..
Не се притеснявай,това е нормално
всяка същество от женски пол го има
колкото и да отричат.![]()
Като си имаш хигиенни навици ще се
чувстваш по комфортно.
п.с.Ако наистина много те притеснява
това течение,си прави всяка сутрин и вечер
промивки с лайка и ще се намали секрета.
Успех и не се дерти толкова![]()
Къпи се по често![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от MELON
!
Бяло течение си еее![]()
white sensation![]()
Да, бяло течение.Това, че много момичета го имат в никъкъв случай не означава, че е нормално.Отиди на лекар
+1Първоначално написано от CucuTy
Спокойно има два варианта
1.Бяло течение - напълно нормално
2.Ако се получава само на определени дни в месеца е възможно да е овулацията.Най-просто обяснено е че отеделените яйцеклетки просто няма къде другаде да отидат освен навън и е едно такова прозрачно като желе докато бялото течение си е течност с белезникаво бял цвят.![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
1. Яйцеклетката се фагоцитира.Първоначално написано от fear.com
2. Няма как да е нормално това течение, след като го определяте като "бяло", т. е. има цвят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!