.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с ученето

такаа казвам ясно и просто искам към проблема ми да се подходи със нужното уважение - ако ли не следва псуване или квото ми е на кеф...

така ето го и него

начи преди си бях нормален ученик 1 - 8 клас
    9 клас новото даскало - пълен провал учителите пишеха оценки за присъствие... осъзнах че там нямам бъдеще и реших да се приместя във училище кадето се изучава икономика
    държах 4тири приравнителни изпита - взех ги - приеха ме в даскалото ии там дойде проблема
    от старото даскало придобих мноооооооооогоооооооо гаден навик - прибирах се - сядах на компа - ако ли не излизам навън със приятели и така, но не и да седна да уча даже вече усещам как затъпявам!!!

кажете какво да направя че да ми се учи поне нормално да е не само тия 4ки и 3ки...чи и по някой двойка... как да си направа да ми е интересно че да уча

Няма начин да ти стане интересно да учиш .Просто сядаш и учиш,колкото и тъпо да е,дори и предмета да не те грабва с нищо.Сядаш и учиш,учиш,докато не разбереш,че си си научил урока.

нестава пробвано - 3 часа четах четах и нищо не попи...

Град
    София
    e vse pak ne trqbva samo da 4ete6,opitai se da vnikne6 v smisyla,6toto ina4e ako samo go 4ete6 nqma polza

аз ще седна но нямам желание...

как да прменя това ?!

Пробвай като за начало да си намалиш времето пред компа, смисъл пак си сядай след даскало да разпуснеш ама прей това което ти е най важно, и последния половин час вместо да цъкаш нещо иди и се помъчи да учиш. Като свикнеш да отделяш малко време пробвай да си отделяш повече и така... от раз не ми се вярва да привикне някой да си отделя 3-4 часа за учене при положение че до ся е кибичил варкрафт

Re: ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с ученето

Цитирай Първоначално написано от sometime
    такаа казвам ясно и просто искам към проблема ми да се подходи със нужното уважение - ако ли не следва псуване или квото ми е на кеф...

така ето го и него

9 клас новото даскало - пълен провал учителите пишеха оценки за присъствие... осъзнах че там нямам бъдеще и реших да се приместя във училище кадето се изучава икономика
    държах 4тири приравнителни изпита - взех ги - приеха ме в даскалото ии там дойде проблема
    от старото даскало придобих мноооооооооогоооооооо гаден навик - прибирах се - сядах на компа - ако ли не излизам навън със приятели и така, но не и да седна да уча даже вече усещам как затъпявам!!!

кажете какво да направя че да ми се учи поне нормално да е не само тия 4ки и 3ки...чи и по някой двойка... как да си направа да ми е интересно че да уча
    Имам същия проблем.. много е гадно. Дори и в момента не сядам да уча.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз съм абсолютно същата До 8 клас включително всичко беше тип-топ иии след като отидох в новото даскало "се съсипах". За сега от началото на тоя година имам само 3-ки и 4-ки и само две 6-ци

хихи и аз съм така...въобще не ми е до учене

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с ученето

Цитирай Първоначално написано от sometime

така ето го и него

Оооо това е невъзможнооооо "как да си направа да ми е интересно че да уча"
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    хихи и аз съм така...въобще не ми е до учене
    И на мене то хиляда предметаааа.
    Но аз имам една тактикаа. Избирам си един предмет и само по него уча за следващия ден и тей не по всичко бала съм гооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

изтрито мнение

Еми .. нямаш ли цел в живота ?
    Обмисли добре какво искаш от живота и ако искаш да стане нещо от теб приеми ученето за необходимост за постигане на целта ..

Целта оправдава средствата .. - изтъркано , но факт ..

изтрито мнение

I az bqh taka v na4aloto na godinata vse ne mi se u4e6e samo 2 i 3 .Oba4e os1znah 4e tova ne s1m az i si zapo4nh da u4a.E ima dni v koito mi e mn krivo i ne mi se pravi ni6to no togava prosto propuskam dasaklo
    Is everybody going crazy?!?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ако всеки знаеше отговора на този въпрос, нямаше да е интересно
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

не че съм пропуснал остновта ама просто нянам интерес
    е например интересно ми е да седна на компа и да уча някой език ама не и уроците

що така...

Град
    yambol

яа

Yavno , chove4e ima6 problem skoncentraciyata ili en zn , iili prosto ne ti se u4i i pri men e taka ponyakoga ama otvaryam i nau4avam ne6ty pak 5.6 izkarvam koeto e yako za 4vek det ne se trudi nad materiala mn ama zavisi po nyakoi predmeti danya u4bnicite , Nablegni nad sma4kvaneto na tvoeto Ид ако учиш психология би ме разбрал
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Град
    yambol

яа

Yavno , chove4e ima6 problem skoncentraciyata ili en zn , iili prosto ne ti se u4i i pri men e taka ponyakoga ama otvaryam i nau4avam ne6ty pak 5.6 izkarvam koeto e yako za 4vek det ne se trudi nad materiala mn ama zavisi po nyakoi predmeti danya u4bnicite , Nablegni nad sma4kvaneto na tvoeto Ид ако учиш психология би ме разбрал
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако не за друго, то поне учи заради оценката Колкото и да не ти е интересно...няма как
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Брат,аз бях като тебе...сядаш,четеш и това му е майката ! Щеш не щеш - ще запомниш нещо !

Цитирай Първоначално написано от moon_genesis
    Няма начин да ти стане интересно да учиш .Просто сядаш и учиш,колкото и тъпо да е,дори и предмета да не те грабва с нищо.Сядаш и учиш,учиш,докато не разбереш,че си си научил урока.

изтрито мнение

Пич икономиката е интересна... Просто се опитай да вникнеш в нещата още в даскало. Разбереш ли за кво става въпрос интереса ше дойде. Малоумни сте да му обяснявате, че няма как да му стане интересно да учи. Повечето просто отбивате номера и зубрите за тва не ви е интересно.
    nude също каза нещо вярно. Има супер много странична литература има и много начини да запомниш нещата без да се натоварваш толкова. От теб зависи.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

aaa pi4 taman misleh da puskam i az takaa tema i az do 7-8 klas si bqh spr ama tva novoto daskalo ezikovata 1 pulno s nekadarni daskali u4im polovinata predmeti na angl a teq det ni predavat znaqt okolo 100-200 dumi gore dolu vmesto zabelejki pi6at dvoiki... za polovin minuta zakasnenie pi6at neizvineno( e kak da ne izbega6 ot 4as :P ) i to vuo6te ne staa da se u4i kat ne si zacepil v daskaloto puk kamo li i na 4ujd ezik i az sq mislq da sa mestq ma v toq moq grad ima basi izbora... 2-3 u4ili6ta det po stavat awe spr preebano edva hva6tam nad 4-ka puk predi zavur6vah s okolo 5-5.50.... i nai precakanoto e 4e teq 6ibanite ocenki ti vlizat i v diplomata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си