Shte vi razkaja nakratko kakvo se slu4i s moqta 'vruzka'..
Predvaritelno se izvinqvam za latinicata, no tuk nqmam kirilitza i se nalaga da pisha taka..
Trugnahme s vuprosniq 4ovek septemvri mesec..v na4aloto vsi4ko mi izglejdashe dobre..az go ahresvah..izglejdashe vse edno,che i toi me haresva.. ne znam, mislq, che vse pak i u nego imashe nqkakva trupka kum men..
Izlizahme, vijdahme se, prekarvahme si vremeto zaedno super.. az se chuvstvah shtastliva s nego..
Edin den toi me popita za tova kak sum na temata sus sexa..taka de..popita me tochno,kogato napravihme edin mesec...no toi daje ne se seti, che pravim mesec I me popita tova.. az mu spodelih, che ne sum go pravila..koeto e istinata...
Toi mi se obajdashe chesto..da,priznavam..no izvednuj vijdaniqta ni namalqha..sqkash neshto se promeni..da , qvno prekaleno se e promenilo, no az nishto ne kazah... Razlikata se sustoeshe v tova, che az prosto reshih za moment da se otdrupna malko..s dr. dumi da ne mu zvunq veche chesto..da go ostavq da vidi kakvo toi shte predprieme..e,ami...prosto i toi sprq da zvuni...i se suzdade nqkakva distanciq pomejdu ni..
Zapochnahme da ne se vijdame subota i nedelq...za razlika ot nachaloto..edin den kato izlqzohme az reshih da mu vzema gsm-a..da razbera kakvo tolkova ima.. toi NE mi go dade... v nikakuv sluchai ne mojelo da vidq kakvo ima v nego.. razbira se az se usamnih v nego... govorihme...toi imashe priqtelka, predi da trugne s men, s koqto e hodil godina i polovina...i mi kaza,che q obicha daje oshte moje bi...no nqma da se vurne pri neq,zashtoto tq e s drug chovek...a v kafeto,kogato bqhme i me popita za sex-a.....kaza mi, che ne moje da mi kaje,che me obicha,ako ochakvam tova da chuq..... VUPREKI tova az se napravih na luda i mu ''prostih'' ... vidqhme se otnovo sled cqla sedmica..az se durjah dobre i milo s nego...nadqvaiki se da vidq nqkakva promqna..praveh vsichko tova,zashtoto po nqkakuv nachin imam nujda ot nego...stranen,no go imam... Predposledniqt put,kato se vidqhme, toi beshe hladen...sqkash bezrazlichen...otnovo stranno povedenie...I vchera kulminaciqta... skusa me ...pod predtexta, che ne sum mu bila pokazala, che iskam da sum s nego, che imam nujda ot nego..... nakraq az prosto se suglasih s nego, zashtoto vidqh, che nqma za kakvo da se borq veche...toi ili nikoga ne me e haresval i prosto si e ubival vremeto,ili vsichko e izcheznalo v daden moment..... iska da ostanem 'priqteli'...az ne mu spodelih za tova kak tochno se chuvstvam..zashtoto mislq, che toi nikoga ne se e interesuval ot chuvstvata mi.. i tova me pravi oshte po-golqm parcal za nego....ne iskam sega i da si pomislqm poveche za nego....vsichko beshe dobre...dokato prosto izvednuj ne se srina...
Na 18 sym, ako nqkoi shte pita....
Da,i sym naivna kato za 12....
I vse pak...
Haresvam go,...no ne mislq, che ima nqkakvo budeshte.....tova mejdu nas...nqma da go bude...i ne iskam da go priema....pravih kompromisi sus sebe si, zaradi nego....moje bi tova pone trqbvashe da mu go kaja, zashtoto taka izliza,che.....samo toi e prav A toi spored men imashe mn poveche neustoiki v povedenieto si sprqmo men...moje bi trqbva da se vidim i da mu kaja vsichko tova,koeto mislq....i poveche da ne se zanimavam...no tova e NAKRATKO moqta istoriq... Blagodarq, che prochetohte..

Т.7
swords1010