- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето какво стана и с "нас"
Shte vi razkaja nakratko kakvo se slu4i s moqta 'vruzka'..
Predvaritelno se izvinqvam za latinicata, no tuk nqmam kirilitza i se nalaga da pisha taka..
Trugnahme s vuprosniq 4ovek septemvri mesec..v na4aloto vsi4ko mi izglejdashe dobre..az go ahresvah..izglejdashe vse edno,che i toi me haresva.. ne znam, mislq, che vse pak i u nego imashe nqkakva trupka kum men..
Izlizahme, vijdahme se, prekarvahme si vremeto zaedno super.. az se chuvstvah shtastliva s nego..
Edin den toi me popita za tova kak sum na temata sus sexa..taka de..popita me tochno,kogato napravihme edin mesec...no toi daje ne se seti, che pravim mesecI me popita tova.. az mu spodelih, che ne sum go pravila..koeto e istinata...
Toi mi se obajdashe chesto..da,priznavam..no izvednuj vijdaniqta ni namalqha..sqkash neshto se promeni..da , qvno prekaleno se e promenilo, no az nishto ne kazah... Razlikata se sustoeshe v tova, che az prosto reshih za moment da se otdrupna malko..s dr. dumi da ne mu zvunq veche chesto..da go ostavq da vidi kakvo toi shte predprieme..e,ami...prosto i toi sprq da zvuni...i se suzdade nqkakva distanciq pomejdu ni..
Zapochnahme da ne se vijdame subota i nedelq...za razlika ot nachaloto..edin den kato izlqzohme az reshih da mu vzema gsm-a..da razbera kakvo tolkova ima.. toi NE mi go dade... v nikakuv sluchai ne mojelo da vidq kakvo ima v nego.. razbira se az se usamnih v nego... govorihme...toi imashe priqtelka, predi da trugne s men, s koqto e hodil godina i polovina...i mi kaza,che q obicha daje oshte moje bi...no nqma da se vurne pri neq,zashtoto tq e s drug chovek...a v kafeto,kogato bqhme i me popita za sex-a.....kaza mi, che ne moje da mi kaje,che me obicha,ako ochakvam tova da chuq..... VUPREKI tova az se napravih na luda i mu ''prostih'' ... vidqhme se otnovo sled cqla sedmica..az se durjah dobre i milo s nego...nadqvaiki se da vidq nqkakva promqna..praveh vsichko tova,zashtoto po nqkakuv nachin imam nujda ot nego...stranen,no go imam... Predposledniqt put,kato se vidqhme, toi beshe hladen...sqkash bezrazlichen...otnovo stranno povedenie...I vchera kulminaciqta... skusa me ...pod predtexta, che ne sum mu bila pokazala, che iskam da sum s nego, che imam nujda ot nego..... nakraq az prosto se suglasih s nego, zashtoto vidqh, che nqma za kakvo da se borq veche...toi ili nikoga ne me e haresval i prosto si e ubival vremeto,ili vsichko e izcheznalo v daden moment..... iska da ostanem 'priqteli'...az ne mu spodelih za tova kak tochno se chuvstvam..zashtoto mislq, che toi nikoga ne se e interesuval ot chuvstvata mi.. i tova me pravi oshte po-golqm parcal za nego....ne iskam sega i da si pomislqm poveche za nego....vsichko beshe dobre...dokato prosto izvednuj ne se srina...
Na 18 sym, ako nqkoi shte pita....
Da,i sym naivna kato za 12....
I vse pak...
Haresvam go,...no ne mislq, che ima nqkakvo budeshte.....tova mejdu nas...nqma da go bude...i ne iskam da go priema....pravih kompromisi sus sebe si, zaradi nego....moje bi tova pone trqbvashe da mu go kaja, zashtoto taka izliza,che.....samo toi e pravA toi spored men imashe mn poveche neustoiki v povedenieto si sprqmo men...moje bi trqbva da se vidim i da mu kaja vsichko tova,koeto mislq....i poveche da ne se zanimavam...no tova e NAKRATKO moqta istoriq... Blagodarq, che prochetohte..
Т.7
swords1010
Nqmam kirilitza, predvaritelno se izvinih..Първоначално написано от varnen4e
Аз мисля,че още в началото,когато си усетила,че се дистанцира от теб е трябвало да го оставиш.Ти спомена,че е имал приятелка..можe би чрез теб той просто се е опитвал да я забрави или е търсел само секс..
а може и наистина да те е харесвал...Но според мен този човек не те заслужава.
За да си отговориш на въпросите,най-добре се вижте и му кажи всичко,и без това не губиш нищо ... ии не забравяй,че трябва да се държиш на ниво .. успех
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
да,и аз съм на мнение че не те заслужава....няма какво да се занимаваш с него,щом не ти обръща нужното внимание забравяш за него и толкоз !!![]()
A nqkakuv suvet kak da mu kaja vsichko,koeto mislq,za da go ZABOLI? Ne moje samo men da me boli..da,pravilno e,che ako toi ne se interesuva kato cqlo ot men,nishto nqma da go trogne...no,vse pak,daite suvet za neshto GADNICHKO..che ne sum mn. po tazi chast..
Първоначално написано от make_you_mine
Може да ти звучи глупаво на пръв поглед,но от безразличието най-болиБъди безразлична към него.
Може само теб да те боли и още как.Първоначално написано от make_you_mine
![]()
Няма как да го накараш да съжалява след като не му пука за тебе, няма чувства към тебе и си обича старата приятелка.
Зарежи го просто и толкова.
Може да му кажеш че е жалък. Може накратко да му обясниш че си имала някви очаквания, а той ги е предал, естествено кажи му за неустойките в поведението му и т.н. Нещо такова. Ама спокойно, да не правиш серенади само (не се излагай)! Някак си поне малко ще се почувства виновен, но не очаквай да му стане хипер гадно, все пак не те харесва. Не си прави илюзии. Задоволявай се с малко, не се увличай в жаждата за мъст. Защото тоя разговор който те съветвам дори не е мъстене, ами просто изясняване на нещата, нещо като "последна дума", която е твоя, защото поне малко заслужаваш да те разбере и да се почувства леко тъпо. И след краткия ви разговор как си разочарована от него и как е маса тъп да тръгне с тебе докато си "лофка" бившата, забрави че го познаваш изобщо и повече недейте да комуникиратеТва поне е моя съвет към теб, не го казвам за да му правиш гадно защото така или иначе няма да успееш. Казвам го за да ти олекне някак си. Аз с бивши не комуникирам (с малки изключения). Не мога да им простя предателството и те вече не са хора за мен. И това без злоба ти го казвам. Просто ги отписвам и дори приятели не са ми. Може би така трябва да сториш и ти..?
Недей да му кроиш отмъщения, защото просто няма как да станат, съжалявам.
Обичай себе си и късмет в любовта занапред.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
той не те заслужава !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1 Кажи му да го духа и си намери друг, които ще оцени това което има.Първоначално написано от mynichka
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Той само си е търсил причина да те зареже. Тази е била добра, защото по такъв начин изкарва теб виновна и си измива ръцете. Не го търси. Той иска да не ти е черен в очите, но е такъв и с право. Не го търси. Няма да постигнеш нищо.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
доста на кратко е;d
не те , не те заслужава (mm)
white sensation![]()
hehe em dylgichko e,no go prochetoh
Emi da ti kaja,hubavo si napravila..pyk i mislq che toi ne e zaslujil
kakvoto i da e ot teb.
Momcheta ima mnogo taka che glavata gore
I tfa che si na 18, ne e problem..
shte sreshtnesh pravilnoto momche - samo ne pravi greshki kato tazi
uspeh
Според мен не се занимавай с него.Не се опитвай да му отмъщаваш или да му правиш гадно , защото така само ще ти стане гадно на теб, а на него няма да му пука.Опитай се да го забравиш и да си намериш някой, който да те заслужава.
И в крайна сметка , както ти казаха и по-нагоре:
УБИЙ ГЛУПАКА С БЕЗРАЗЛИЧИЕ!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Е не беше много "накратко" но все пак ... и аз мисля, че не те заслужава ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
няма смисъл да се виждаш с него и да му казваш това, което искаш, той е глупакът, а и на всичкото отгоре е хитрец, той се е държал зле с теб, не ти с него, така че няма смисъл да искаш да оставате приятели или пък да говорите, за да изясните отношенията си...най-доброто, което можеш да направиш сега е да се правиш, че не ти пука за него и да не поддържаш никаква връзка с него, така ще го забравиш и скоро наистина ще спреш да го харесваш....Най-доборото отмъщение е да се радваш на живота![]()
![]()
![]()
А ако му напиша съобщение например... ''Вярвай си,че успя да ме убедиш. Просто си търсеше причина да стане това, което се случи много преди ти да ми го 'обявиш' (да се разделим). А причината далеч не е една и не е само тази, която ти изтъкна. Пожелавам ти повечко късмет следващия път.'' ... добра идея ли е..?
Голям темерут си намерила,а?Някак си много е странна тази твоя история,не мога да определя какео точно,но нещо има различно,не знам.
Абе в крайна сметка недей да се занимаваш с тоя,някав е много скучен и лишен от емоция.
А ако му напиша съобщение например... ''Вярвай си,че успя да ме убедиш. Просто си търсеше причина да стане това, което се случи много преди ти да ми го 'обявиш' (да се разделим). А причината далеч не е една и не е само тази, която ти изтъкна. Пожелавам ти повечко късмет следващия път. Wink '' ... добра идея ли е..?
Скъпа, не си губи времето. Няма смисъл. С такива обаждания или смс-и няма да постигнеш нищо. Само още повче ще задълбаеш в проблема. Горе главата и само напредПървоначално написано от make_you_mine
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
po-dobre ne pi6i ni6ty i zaebi... izpadala sum v takiva situacii. Po-dobre zabravi, i ne se zanimavai izob6to :]
Не, не е добра идея, така се Унижаваш заради негоПървоначално написано от make_you_mine
![]()
Не му вдигай акциите!Първоначално написано от make_you_mine
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Проблемът е,че аз не спирам да мисля за него, като ми звънне гсм-а винаги ми се иска да е той...докато бяхме заедно винаги казвах е не няма любов..като се разделихме 'установихме',че не изпитваме нищо..аз се съгласих,защото за него нямало тръпка...не исках да си признавам,че за мен все още има някаква..и сега ми е гадно. Знам,че може само да си е играл с мен и да съм му била временно нужна,вече въобще да не ме иска в живота си,но това не ми пречи аз да не спирам да мисля за него...и е несправедливо и ужасно и се чудя вече какво да правя..ако му кажа, не знам как ще реагира... просто не мога така да го забравя, каквото и да правя... ;(
определеноПървоначално написано от Alderis
![]()