.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Повече от фен
    Проблемът е,че аз не спирам да мисля за него, като ми звънне гсм-а винаги ми се иска да е той...докато бяхме заедно винаги казвах е не няма любов..като се разделихме 'установихме',че не изпитваме нищо..аз се съгласих,защото за него нямало тръпка...не исках да си признавам,че за мен все още има някаква..и сега ми е гадно. Знам,че може само да си е играл с мен и да съм му била временно нужна,вече въобще да не ме иска в живота си,но това не ми пречи аз да не спирам да мисля за него...и е несправедливо и ужасно и се чудя вече какво да правя..ако му кажа, не знам как ще реагира... просто не мога така да го забравя, каквото и да правя... ;(

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    toi prosto te e iskal zaradi sexa,kato e vidql,4e ti o6e nqma da napravi6 tazi stupka s nego i se e otkazal,ne te zaslyjava,ostavi go
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ако спреш да пишеш за него, ще спореш и да мислиш за него, все пак той се е отнесъл много подло с теб, защо изобщо ти трябва да си с човек, който не уважава чувствата ти и Теб самата, защо ти е да мислиш за него и да го обичаш? Замисли се, все пак има мн момчета, света не свършва с него

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ако спреш да пишеш за него, ще спореш и да мислиш за него, все пак той се е отнесъл много подло с теб, защо изобщо ти трябва да си с човек, който не уважава чувствата ти и Теб самата, защо ти е да мислиш за него и да го обичаш? Замисли се, все пак има мн момчета, света не свършва с него
    Да,той се отнесе подло за мен, но това ,че не уважава чувствата ми...в какъв смисъл? Аз не съм му казвала,че го обичам..но със сигурност е знаел,че въпреки това сигурно ще ме заболи,като ме скъса..това ли имаш предвив? А що се отнася до цялостното положение...дали ме уважава...ами не знам..не ме е попитал как се чувствам...само аз му казвах,че за мен няма любов...но не е така,въпреки това го говорех,за да не съм наранена... той ми казва,че или съм човек,който не си показва чувствата или...просто нямам такива...аз не казах нищо...само му казах,че за мен действията са по-важни от думите...и да не очаква да му говоря лигаво...но той казва-не,аз не усетих да искаш да си с мен...което си е доста невярно...и аз отрекох...сигурно само е търсил какво да ми каже...и не ме иска...но аз го искам...какво да направя..

Тегли му една

Re: Ето какво стана и с "нас"

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    ami...prosto i toi sprq da zvuni...i se suzdade nqkakva distanciq pomejdu ni..
    toi imashe priqtelka, predi da trugne s men, s koqto e hodil godina i polovina...i mi kaza,che q obicha daje oshte moje bi...vidqhme se otnovo sled cqla sedmica..az se durjah dobre i milo s nego...nadqvaiki se da vidq nqkakva promqna..praveh vsichko tova,zashtoto po nqkakuv nachin imam nujda ot nego...stranen,no go imam... Predposledniqt put,kato se vidqhme, toi beshe hladen...sqkash bezrazlichen...otnovo stranno povedenie...I vchera kulminaciqta... skusa me ...pod predtexta, che ne sum mu bila pokazala, che iskam da sum s nego, che imam nujda ot nego.....
    Как така ще обича все още друго момиче, а ще е с Теб? Как така ти ще се държиш мило с него, а той ще ти каже, че не си му показала достатъчно ясно, че искаш да си с него - ей ова е да не те уважават теб и чувствата ти!

Това, че се правиш на "дръж ми опашката" е голяма грешка.Точно там си го изтарвала.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Много е дълго.. и е на латиница... ужас...
    е какво от тва че е на латиница?Стига историята да е интересна ако ще на китайски да е ще намеря начин да я прочета!

А по темата ти си на 18 аз съм на 15 и ми някво странно да ти "давам" съвети Някой по-голям да се заеме

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Човекът,не знае какво иска...

наистина ние тук в форума ни е много лесно да кажем забрави го..не те заслужава..може и така да е..но се поставете на мястото на момичето..толкова лесно ли ще можете да преглътнете чувствата си и да пазите болката в себе си..мила,той ако не изпитва абсолютно нищо към теб..каквото и да правиш,за да го накараш да го боли-това няма да стане..!По простата причина,че ако не го интересуваш няма какво да се трогва от думите и действията ти..съжалявам,че ти го казвам но си е така!А когато му споделиш всичко това,което си премълчала ако му пука за теб и иска да сте заедно..мисля,че ще те разбере и ще се получат отново нещата!
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    A nqkakuv suvet kak da mu kaja vsichko,koeto mislq,za da go ZABOLI? Ne moje samo men da me boli..da,pravilno e,che ako toi ne se interesuva kato cqlo ot men,nishto nqma da go trogne...no,vse pak,daite suvet za neshto GADNICHKO..che ne sum mn. po tazi chast..

Може да ти звучи глупаво на пръв поглед,но от безразличието най-боли Бъди безразлична към него.

+1 , Просто бъди безразлична, дори си го подминавай ако се засичате с гордо вдигната главица

Повече от фен
    Знаете ли какво стана...аз му се обадих...излязохме..и му казах всичко онова, което мисля, споделих му какво е направил според мен и му разкрих цялото си мнение,след кеото го попитах:''има ли някакво значение за теб всичко това?'' и той отсече,че вече било минало..това е ужасно и не мога да повярвам колко бецеремонен и груб човек е и как буквално се подигра с мен.....след което аз му писах още 2 смса и повече нищо...и той не им отговори(разбира се). Очевидно ме е лъгал през цялото време, явно и не му е пукало за мен, но толкова боли,защото..аз имам чувства към него, а той е напълно безразличен..той каза: 'какво сега,искаш да ти кажа,че аз съм виновен ли? ами да,аз съм виновен за всичко,успокои ли се сега? по принцип има 2ма виновни за всикчо,но след като искаш да изкараш мен виновен за всичко,така да е..', аз просто му разказах как всичко е тръгнало от него,от това,че не сме се виждали често,а той ми излиза с номера,че не съм му се обаждала така често,както той на мен,което донякъде е вярно,но аз просто исках да се виждаме повече,а той,докато бяхме заедно,не даде никакъв знак,че иска същото..и си мисля,че въпреки всичко аз съм права и явно той има друга..не мога да си обясня по друг начин поведението му. Измисли някаква предпоставка да скъсаме (толкова наивна!) , разкара ме и сега е спокоен..явно всичко е било лъжа..и това е края... Не исках да става така,но... не знам....споделете ми нещо,какво смятате ,този човек не беше искрен с мен,в това съм убедена...тогава няма за какво да страдам по него.....

hottie
    Guest
    Очевидно е,че си е запълвал времето с теб. А и щом е разбрал, че може и скоро да не правите секс съвсем се е отдалечил. Явно е бил на принциша "ако мине, мине".
    Няма за какво да съжаляваш за такъв кретен

Голям фен
    извинявай много , но ти какво мислиш , че година и половина е малко време ли момчето само ти е казало , че не те обича , какво искаш повече .. бил е напълно искрен с теб ... и още тогава е трябвало да разбереш , че още обича бившата си ... и 100% е тръгнал с теб само , за да не ти разбие сърцето ... и мисля , че си ни спестила най-важното от историята ти , че си го задушавала ...

Повече от фен
    Едва ли не да е тръгнал с мен от съжаление..хаха..не е така..в началото той проявяваше силен интерес към мен...търсеше ме постоянно. Това е факт. Личеше си,че е увлечен. В даден момент просто се промени. Може би отново се е замесила бившата му. Аз така ги виждам нещата. Но ако е искал да е с мен,само за да забрави старата,не е трябвало въобще да се захваща с мен. Освен това,ако още я е обичал какво е правил с мен...за Бога...аз съм била през цялото време искрена с него и държах във 'връзката' ни да се казва истината,но на него това явно не му хареса..и всичко свърши..предполагам,че ако разбера истината ще ми стане лошо,затова ми я спестява...
    И въпреки това-аз предпочитах истината, за да си запазим поне уважението...сега всичко е в миналото..

И аз мисля че тоя галфон не те заслужава.Също мисля че нито ще сте първите в такава ситуация нито последните

Знаете ли какво стана...аз му се обадих...излязохме..и му казах всичко онова, което мисля, споделих му какво е направил според мен и му разкрих цялото си мнение,след кеото го попитах:''има ли някакво значение за теб всичко това?'' и той отсече,че вече било минало..това е ужасно и не мога да повярвам колко бецеремонен и груб човек е и как буквално се подигра с мен.....след което аз му писах още 2 смса и повече нищо...и той не им отговори(разбира се). Очевидно ме е лъгал през цялото време, явно и не му е пукало за мен, но толкова боли,защото..аз имам чувства към него, а той е напълно безразличен..той каза: 'какво сега,искаш да ти кажа,че аз съм виновен ли? ами да,аз съм виновен за всичко,успокои ли се сега? по принцип има 2ма виновни за всикчо,но след като искаш да изкараш мен виновен за всичко,така да е..', аз просто му разказах как всичко е тръгнало от него,от това,че не сме се виждали често,а той ми излиза с номера,че не съм му се обаждала така често,както той на мен,което донякъде е вярно,но аз просто исках да се виждаме повече,а той,докато бяхме заедно,не даде никакъв знак,че иска същото..и си мисля,че въпреки всичко аз съм права и явно той има друга..не мога да си обясня по друг начин поведението му. Измисли някаква предпоставка да скъсаме (толкова наивна!) , разкара ме и сега е спокоен..явно всичко е било лъжа..и това е края... Не исках да става така,но... не знам....споделете ми нещо,какво смятате ,този човек не беше искрен с мен,в това съм убедена...тогава няма за какво да страдам по него.....
    Изключително тъжно. : (

Може би не е трябвало да се обаждаш и да му разкриваш как се чувстваш, достатъчно си се оголила и се е подиграл! Просто не е трябвало.
    Доста тъжно ми стана от написаното... :/
    Продължавай напред и бъди сигурна, че такъв човек не струва.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    Предпочетох да му кажа каквото мисля,за да се чувствам изяснена и пред себе си. Иначе нямаше да смятам,че съм приключила подобаващо всичко. Последната дума да е моята,пък каквото ще да става. Аз просто му сбих накратко какво е направил той,а той идеално си го знае,все пак така вижда,че не съм сляпа за простотията му. Да,още ми е кофти,но смятам,че скоро ще ми мине... (Надявам се..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си