.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Несподелена любов

Здравейте!
    Искам просто да разкажа историята си за несподелената ми любов
    Миналата година харесвах едно момче. Правех всичко възможно за да го опозная и накрая се запознахме и то по много гаден начин Един приятел му беше казал, че го харесвам и ми даде неговия скайп ... и така. Първите няколко седмици си бяхме само на здравей, здрасти. Доста срамежлив си пада След време започнахме да се събираме с неговите приятели и моите. Та... през цялото прекарано време той знаеше, че го харесвам и той ме харесваше, все казваше на другите че ще ми предложи, но това не се случи. Омфг, как може едно момче да знае, че го харесваш и нищо да не направи по въпроса? Всички ли са такива?
    Но вече спрях да мисля за него, простооо... всичко остана на заден план. И когато му се обадих преди 2 месеца, за да излезем, той не пожела - щял да излиза с авера си И от тогава нито аз му правя повици нито пък той ми се е обаждал - пък уж си бяхме приятели

т.7
    krem4et0
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Град
    Варна
    може би не е бил достатъчно заинтересован или и аз нз или е голям идиот,заебавай го тос давай следващия,така прайм ний момичетата

Цитирай Първоначално написано от D0ll
    може би не е бил достатъчно заинтересован или и аз нз или е голям идиот,заебавай го тос давай следващия,така прайм ний момичетата
    Дам , а някои от момичетата се научават да пишат
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Варна
    MakeMeFeel мдам тряа да са пробваш не виждаш ли че нарочно пиша така,ако можеш да го произнесеш ще видиш,или ти изговаряш думите точно тей както ги пишеш Хаха

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    в такъв случаи да беше взела нещата в свои ръце...

Ами нали казах, че опитах всичко възможно бе!
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings

как си се пробвала , направила ли си така че да останете на саме и без заобикалки да го питаш харесваш ли ме и ще става ли нещо между нас ?

щото жените обичате да пускате разни мухи , никога не деиствате на право а после ревете че сте не разбрани

Аз се опитах, но той кат не искаше да се разделя от приятелите си.......

И точно тогава, когато му се обадих да излезем (само двамата) щях да му кажа всичко, което мисля за него, но...

как си се пробвала , направила ли си така че да останете на саме и без заобикалки да го питаш харесваш ли ме и ще става ли нещо между нас ?

щото жените обичате да пускате разни мухи , никога не деиствате на право а после ревете че сте не разбрани

Аз се опитах, но той кат не искаше да се разделя от приятелите си.......
    Еми значи момчето просто се е страхувало да остане с тебе насаме
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на Crazytu
    Пфф да не ти пука ще си харесаш някой друг,забрави го тоя
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Точно

Мега фен Аватара на EarthShaker
    като си толкова ербаб давай ти ве... на тва ли му казваш 'всичко възможно'.. ако някоя пише така за мене в някой форум не знам кво ше ми стане...

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    като си толкова ербаб давай ти ве... на тва ли му казваш 'всичко възможно'.. ако някоя пише така за мене в някой форум не знам кво ше ми стане...
    Ае всеки си има собствено мнение, така че

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си