- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам да споделя...
искам да си излея душата щото ако кажа това на някоя приятелка ще разкаже на всички...
преди няколко седмици се запознах с едно момче от мойто даскало...и си писахме ,и аз се влюбих...![]()
пишем си всеки ден почти...знам че няма как да се получи..той е с 3 години по-голям ,а и не е от 'playboy'-те на училището ,ако мога така да се изразя...просто исках да споделя ....
п.с. моля без тъпи коментари ' колко си проста','к'во ме интерсува' и т.н.
Защо мислиш, че няма да се получи?! Знам че на вашата възраст репутацията е от голямо значение, но повярвай ми да е плейбой не е предимство, а по-скоро недостатък! Разбирам че той е скромно момче, смятам че е и умен щом си хлътнала от чат- защо просто не му дадеш шанс. Не знам защо си споменала възрастовата разлика- мисля че е добра- 3 години не е много. Проблемът в случая според мен е че си написала че приятелките ти са клюкарки- съсредоточи се върху това и недей му мисли много за хорското мнение, опитай с момчето- не забравяй че само ти можеш да се направиш щастлива, другите просто нямат значение! Успех!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от Lady_AMG
+387465873672546 Горе главата и смело напред.Ако не пробваш няма как да разбереш дали ще се получи!
и що пък да не се получи? 3 години да не е голяма разлика.. мойта приятелка е с 3 години по-малка от мен и кво? да не би да пречи нещо.. ако наистина е свестен ще се получи.. Успех![]()
България над всичко!
А каква е причината да си мислиш, че няма да се получи?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми....найс...това е поредното повърхностно мнение във форума...лишено от всякаква информация която би била от полза за нас за да можем да ти помогнем...освен да ти кажем "И кфо ?" незнам...
Добри приятелки имаш, че да търсиш непознати, за да споделиш...Първоначално написано от bloodyF