Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
A nqkakuv suvet kak da mu kaja vsichko,koeto mislq,za da go ZABOLI? Ne moje samo men da me boli..da,pravilno e,che ako toi ne se interesuva kato cqlo ot men,nishto nqma da go trogne...no,vse pak,daite suvet za neshto GADNICHKO..che ne sum mn. po tazi chast..
Може само теб да те боли и още как.
Няма как да го накараш да съжалява след като не му пука за тебе, няма чувства към тебе и си обича старата приятелка.
Зарежи го просто и толкова.

Може да му кажеш че е жалък. Може накратко да му обясниш че си имала някви очаквания, а той ги е предал, естествено кажи му за неустойките в поведението му и т.н. Нещо такова. Ама спокойно, да не правиш серенади само (не се излагай)! Някак си поне малко ще се почувства виновен, но не очаквай да му стане хипер гадно, все пак не те харесва. Не си прави илюзии. Задоволявай се с малко, не се увличай в жаждата за мъст. Защото тоя разговор който те съветвам дори не е мъстене, ами просто изясняване на нещата, нещо като "последна дума", която е твоя, защото поне малко заслужаваш да те разбере и да се почувства леко тъпо. И след краткия ви разговор как си разочарована от него и как е маса тъп да тръгне с тебе докато си "лофка" бившата, забрави че го познаваш изобщо и повече недейте да комуникирате Тва поне е моя съвет към теб, не го казвам за да му правиш гадно защото така или иначе няма да успееш. Казвам го за да ти олекне някак си. Аз с бивши не комуникирам (с малки изключения). Не мога да им простя предателството и те вече не са хора за мен. И това без злоба ти го казвам. Просто ги отписвам и дори приятели не са ми. Може би така трябва да сториш и ти..?

Недей да му кроиш отмъщения, защото просто няма как да станат, съжалявам.
Обичай себе си и късмет в любовта занапред.