Цитирай Първоначално написано от zaraaa
Ако спреш да пишеш за него, ще спореш и да мислиш за него, все пак той се е отнесъл много подло с теб, защо изобщо ти трябва да си с човек, който не уважава чувствата ти и Теб самата, защо ти е да мислиш за него и да го обичаш? Замисли се, все пак има мн момчета, света не свършва с него
Да,той се отнесе подло за мен, но това ,че не уважава чувствата ми...в какъв смисъл? Аз не съм му казвала,че го обичам..но със сигурност е знаел,че въпреки това сигурно ще ме заболи,като ме скъса..това ли имаш предвив? А що се отнася до цялостното положение...дали ме уважава...ами не знам..не ме е попитал как се чувствам...само аз му казвах,че за мен няма любов...но не е така,въпреки това го говорех,за да не съм наранена... той ми казва,че или съм човек,който не си показва чувствата или...просто нямам такива...аз не казах нищо...само му казах,че за мен действията са по-важни от думите...и да не очаква да му говоря лигаво...но той казва-не,аз не усетих да искаш да си с мен...което си е доста невярно...и аз отрекох...сигурно само е търсил какво да ми каже...и не ме иска...но аз го искам...какво да направя..