Знаете ли какво стана...аз му се обадих...излязохме..и му казах всичко онова, което мисля, споделих му какво е направил според мен и му разкрих цялото си мнение,след кеото го попитах:''има ли някакво значение за теб всичко това?'' и той отсече,че вече било минало..това е ужасно и не мога да повярвам колко бецеремонен и груб човек е и как буквално се подигра с мен.....след което аз му писах още 2 смса и повече нищо...и той не им отговори(разбира се). Очевидно ме е лъгал през цялото време, явно и не му е пукало за мен, но толкова боли,защото..аз имам чувства към него, а той е напълно безразличен..той каза: 'какво сега,искаш да ти кажа,че аз съм виновен ли? ами да,аз съм виновен за всичко,успокои ли се сега? по принцип има 2ма виновни за всикчо,но след като искаш да изкараш мен виновен за всичко,така да е..', аз просто му разказах как всичко е тръгнало от него,от това,че не сме се виждали често,а той ми излиза с номера,че не съм му се обаждала така често,както той на мен,което донякъде е вярно,но аз просто исках да се виждаме повече,а той,докато бяхме заедно,не даде никакъв знак,че иска същото..и си мисля,че въпреки всичко аз съм права и явно той има друга..не мога да си обясня по друг начин поведението му. Измисли някаква предпоставка да скъсаме (толкова наивна!) , разкара ме и сега е спокоен..явно всичко е било лъжа..и това е края... Не исках да става така,но... не знам....споделете ми нещо,какво смятате ,този човек не беше искрен с мен,в това съм убедена...тогава няма за какво да страдам по него.....