- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SOS ! HELP !
![]()
Казвам се Иван и съм на 15 от София, тренирам баскетбол.
ХЛЪТНАЛ СЪМ В момиче от нашия клас, много ме кефи, не спирам да мисля за нея![]()
![]()
.Пред една седмица тя се закачаше с мен и ми хрумна, че може да стане нещо между нас, защото както си седях тя мина покрай мен и ме погали, друг път ме гушкаше ама така срамежливо.Един път даже усетих, че моят крак беше се допрял до нейният и раката ми беше върху нейната, а тя нищо не ми казваше.Тя си пада такъв закачлив човек с всички се закачаше, но усетих, че с мене е малко повече ! Проблемът идва тогава, когато усетих, че тя почна да се отдръпва и вече не бе толкова благосклонна към мен
![]()
.
Почнах вече да си мисля, че тя си харесва един мой приятел![]()
.Изнервям се много ама много в тренировките сам си създавам проблеми, в даслако малко и незнам как да постъпя. Пиша мн разбъркано и глуповато, защото съм на края на предела на нервите си и не мога да се занимавам толкова.
ако е от твоя клас и нещо се обърка рискуваш всеки ден следващите 4-5 години да я виждаш
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
еми пробвай да си поговориш с нея ...кажи и че ти е приятна и я харесваши не ти е приятно да се занимава с твоите приятели. Успех
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
"ако е от твоя клас и нещо се обърка рискуваш всеки ден следващите 4-5 години да я виждаш"
"еми пробвай да си поговориш с нея ...кажи и че ти е приятна и я харесваш и не ти е приятно да се занимава с твоите приятели. Успех"
Ако сте прави и ако го направя, ще загубя приятелите си и момичето![]()
Пробвай да я заговориш![]()
е защо.. ако ти е истински приятел трябва да остане с теб а не да ти се разсърди за някакво си момичеПървоначално написано от vessim
но.. изборът е твой ти вземаш решение
Според мен, не е можело да има нищо. Ти сам казваш, че е закачлива. Мисля, че се е държала с теб, както с останалите, но понеже си влюбен, си се хванал за някой дребни неща, като тези, като одавник за сламка.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Според мен, не е можело да има нищо. Ти сам казваш, че е закачлива. Мисля, че се е държала с теб, както с останалите, но понеже си влюбен, си се хванал за някой дребни неща, като тези, като одавник за сламка.
Съгласна съм с HONDA..![]()
Деба много ги усещаш ти, бе.
Спри да усещаш толкова работите и се отдай повече на действията.
Момичето те е закачало, явно те е харесвало и е чакало да направиш п1рвата ст1пка.... ама кой да се сети... така е кат' си на 15..![]()
Мхм. Май ми се вижда, че е проспал момента.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
За автора- опитай се ти да почнеш да я закачаш, да я заговаряш и така.... Тя ако има нещо към теб , ще ти го покаже.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
сигурен ли си, че усещаш нещата правилно![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))