Малеее имам чувството, че говориш от мое име... Даже и при мен имаше случай със стълби... Оня ми ти гушнал две и аз слизам за музиката, а той се качва и ме гледаше, точно както ти го описваше... Или веднъж ядох картофи с едни познати и той минава... царствената походка и сичко... абе такъв какъвто си е и ми метва един поглед... Боже защо просто не го попитах към коя посока е тръгнал и защо просто не се приберем заедно... ил вчера му видях шахката (почти сиг съм, че беше неговата) продължих си... на десет крачки се обърнах и кой да видя, че я вдига - най-гоямата ми съперничка (всъщност - една от многото...) Идеше ми да се върна да й издера очите... Тръгнах с луд бяс към къщи крещейки всички псувни, за които можех да се сетя...

ПП Моя (май) не е метъл, но има страаашна прическа, очи и въобще е ...

И така де... В едно и също положение сме... И на двете ни трябва СМЕЛОСТ!! Започни от скайпа... там поне се отпусни (ех, моя си има ноф и не го казвааа... толкова ли е трудно да ми отдели трийсе минути?! бас фащам, че новия го е направил, за да се оттърве от мене... и там... ами да... явно иска да се оттърве от мен... например носим един стол на майстора с мой фр и го срещаме с някфа тайфа и оня ми ти прай физиономия ала "пак ли тая бе"... идеше ми се да зашлевя един напраооо...) И пак се отклоних... Мисля, че ми фана идеята пък не знам... Егаси срамежливостта и чудото