Привет, на всички,на които им се чете и искат да ми помогнат със съвет.Напоследък не влизам много тук във форума,защото и нямам много време...Даскало,купони и т.н.Миналата неделя се запознах с две момчета,една фр-ка ме запозна с тях по-точно.С единият се запознахме и това беше (нямахме възможност да се видим пак)...С другият още същата вечер отидохме на кафе бяхме аз,френдатака ми едно момиче и той...Започнахме да си лафим и аз като казвах нещо се оказваше,че и той харесва определен тип музика,приличаме си по характери..с една дума допаднахме си още на първата среща... Страшно много се учудих от това...Когато ме видя за първи път си мислех,че ще ме помисли за надута,защото и на външен вид съм като чалгарка или фешънка,е така поне ми казват....Не,че ме интересува какво мислят за мен,тези които не ме познават...Пука ми единствено какво ще кажат,тези които ме познават и държа на тях,както и те на мен.След тази наша първа среща така да се каже се видяхме пак този път даже останах да спя във фр-ката си,за да ходим на диско с въпросното момче и още няколко човека...С фр-ката ми го извикахме и той дойде при нас.Казах му,че ще спя при фр-ката си той много се изкефи даже се пошегува,че ако искам мога да остана да спя при него... Естествено,отказах....Стана време да излизаме на диско и така отидохме и беше супер яко....Опознахме се още повече.Снощи се базикахме с него..Поздравявахме се с най-различни песни..И аз се усмелих да го попитам дали си харесва някое момиче,той каза "НЕ"!И после сякаш ми прочете мислите и ми каза,че е свободен за мен... При,което аз спрях до тук нямах смелост нищо друго да кажа....Той ме целуна,прегърна и си казахме "Чао"...Да го питам ли дали иска да пробваме?Един мой френд ми каза,да не бързам да му признавам,че го харесвам,но не издържам.....Има такива плътни и сладки устни,чаровна усмивка,че ми се иска да го изям... Знам,че доста дълго стана,но се опитах да ви го разкажа възможно най-подробно,за да ми дадете по-правилен съвет... След поредица разочарования не мога да повярвам,че пак май се влюбвам... След дълги и самотни дни и нощи,пак любовта идва при мен.Чувствам,че трябва да опитам с него.Сърцето ми го казва...Кажете какво да правя,моля ви...