.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Пробни тестове по БЕЛ и Математика

Чувам,че имало някакви пробни тестове по бел и математика.Ама не са от онея по 90 минути,а 3 астрономически часа,50 въпроса.В профилите на повечето ми абонати в Скайп пише все нещо за пробните изпити пак.От Русе съм.Та да попитам съгражданите,минали ли са или не са минали още тея тестове? И за другите:правят ли се такива тестове във вашия град?..За кандидатстване след 7 клас са.

В моя град се правят.Те са с цел да придобиеш представа горе-долу какво ще представлява теста.Аз също ги карах преди 2 години.Не са нещо особено,но самият изпит си беше доста гаден (особено този по математика).Желая ти успех

Такива пробни изпити има всеки месец миналата година почнаха от Декември.За тези по математика трябва да се запишеш в Съюза на Математиците-намира се срещу училище Възраждане.Таксата е 6 лева,или поне толкова беше миналата година.По български ги води фирма ли,какво се води не знам,за курсове и частни уроци Динеста.На края на Борисова (към центъра дето е) свиваш налява(ако идваш от центъра )и вървиш напред и гледаш от лявата страна,то си пише ,,Динеста,, Таксата е седем лева.Мисля че за това питаш

Абе преди 3 години аз като канд. ги имаше във вестниците ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си