.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Бебе без секс

Без секс може ли да има бебе?
    Темата е сериозна,чакам сериозни отговори.
    Затова се регистрирах,за да намеря отговор на въпросите си,така че не е нужно да се подигравате,а просто ми отговорете.Нямам намерение да правя секс.Трябва ми за обща култура.

Да отговарят само тези,дето няма да се присмиват!

т.7
    krem4et0

Град
    Велико Търново

Re: Без подигравки,моля

Цитирай Първоначално написано от stress
    Затова се регистрирах,за да намеря отговор на въпросите си,така че не е нужно да се подигравате,а просто ми отговорете.Нямам намерение да правя секс.Трябва ми за обща култура.

Ne,razbira se osven da te oplodqt izkustveno 4rez invitro.
    Руса кукличка

На колко си?!7-8 год.?! Въпреки,че и те сигурно знаят,че без секс няма как момичето да забременее!!!

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    На колко си?!7-8 год.?! Въпреки,че и те сигурно знаят,че без секс няма как момичето да забременее!!!
    Спокойно де недей да и се караш
    Без значение на колко е ,добре е да знае.
    Не ,не може да се забременее без секс.
    Малко сме разумните.

Може да се забременее и без секс. Важното е п*тето ти да няма контакт със семенна течност

Град
    Sofia

Ми не няма как да стане това.Освен чрез епроведка.Пак си трябва сперма.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нямаш търпение да правиш секс?!?Боже ти не знаеш как стават децата, та секс ще ми прави!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Нямаш търпение да правиш секс?!?Боже ти не знаеш как стават децата, та секс ще ми прави!
    За кои говориш ?
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    За кои говориш ?
    Спокойно, за авторката

А не нетърпение

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto

А не нетърпение
    Оххх извинявам се, хвърлих само поглед на темата, трябваше по обстойно да чета

Град
    София
    РАзбира се че може..... вие ретарди ли сте !!!!

Град
    sofiq o.k
    Вие сте шантави бе хора! Както казаха някои, може и без секс - чрез изкуствено осеменяване и тн. А някой беше казал, че пак си трябва сперма. Да трябва.... са всички бебета трябва, освен за Lil' Jesus
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    Вие сте шантави бе хора! Както казаха някои, може и без секс - чрез изкуствено осеменяване и тн. А някой беше казал, че пак си трябва сперма. Да трябва.... са всички бебета трябва, освен за Lil' Jesus
    +1

Искам конкретни отговори.
    ДА,защото?! или Не,защото?!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Да забременее без секс не може, но може да се направи бебе чрез инвитро http://en.wikipedia.org/wiki/In_vitro
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Sveta Bojiq Maiko. Moje da se zabremenee dokato stoi6 pred kompa i pi6e6 tapi temi za tva bqgai.
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    без секс-да
    без сперма-никога

Град
    Hidden Village of Konoha
    Естествено, че може! Вие на ин-витрото как му казвате?!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Еми може без секс .. Инвитро .. ам пак си трряя сперма
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Може ако божиите сили се намесят както стана с кака Мария. Забременя непорочно и роди Ицето. Той пък хвана та се оказа социопат, почна да проповядва религия, йога, и други черни магий. Ама и алкохолик беше момчето. Те затова го и разпънаха на кръст. Заради версии. Той сам си го каза "Изкупавам греховете на хората (тогава парите се наричаха грехове, после грошове, жълтици а днес ги наричаме заеми)" . И след като се е помина горкия, го метнаха в някаква пещера и я затиснаха с камък, от тези големите (не за друго а да не го изядът вълците). Обаче Марийка горката женица превъртя, и подобно на Баба Илийца, като се напъна та отмести камъка от пещерата и си замина. Те вълците го разнесли човека и на сутринта като видяли че тялото го няма олеле боже той възкръснал..... . И сектата му се превърна в индустриален гигант (подобно на Microsoft). По цели свят почнаха да никнат заведения за бързо хранене и проповядване на сектата под името "Църкви" ама един пич на име папа Луций III реши да поизтрепе малко нартод в името божие и от там като се почна клане, разпъване, късане на хора, изтезания... абе грозна история. Но "църквата" нещо усетиха че бизнеса тръгва на зле, основно защото избиха половината си клиенти (разбирайте последователи в делото божие), се сетиха да спрат с клането. И папа Йоан Павел II вдигна прословутата десница, символ на плодородието и жизненоста и с лек пиянски дъх и прихлъцване каза на света че се църквата се извинява за многото погубени животи (Звучеше нещо от сорта на "Из'иняям се, Ъз вЪс мноу ва уваЪжаам". И бизнеса отново тръгна нагоре.

Общо взето има си и свойте плюсове и свойте минуси да заченеш непорочно

ПП: И ще помоля да си спестите коментари от сорта на "богохулство", "бог ще те налаже" и други такива брокерски изрази.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    imaiki predvid 4e v dne6no vreme neporo4noto za4atie ne e 4esto sre6tano,zna4i NE MOGE!!!

Цитирай Първоначално написано от Gospod
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Спокойно де недей да и се караш
    Без значение на колко е ,добре е да знае.
    Не ,не може да се забременее без секс.
    шоколадке, много си сладинко, кефиш определено
    благодаря ти Gospod
    Малко сме разумните.

ест че може !! ИН ВИТРО !!!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Може ако божиите сили се намесят както стана с кака Мария. Забременя непорочно и роди Ицето. Той пък хвана та се оказа социопат, почна да проповядва религия, йога, и други черни магий. Ама и алкохолик беше момчето. Те затова го и разпънаха на кръст. Заради версии. Той сам си го каза "Изкупавам греховете на хората (тогава парите се наричаха грехове, после грошове, жълтици а днес ги наричаме заеми)" . И след като се е помина горкия, го метнаха в някаква пещера и я затиснаха с камък, от тези големите (не за друго а да не го изядът вълците). Обаче Марийка горката женица превъртя, и подобно на Баба Илийца, като се напъна та отмести камъка от пещерата и си замина. Те вълците го разнесли човека и на сутринта като видяли че тялото го няма олеле боже той възкръснал..... . И сектата му се превърна в индустриален гигант (подобно на Microsoft). По цели свят почнаха да никнат заведения за бързо хранене и проповядване на сектата под името "Църкви" ама един пич на име папа Луций III реши да поизтрепе малко нартод в името божие и от там като се почна клане, разпъване, късане на хора, изтезания... абе грозна история. Но "църквата" нещо усетиха че бизнеса тръгва на зле, основно защото избиха половината си клиенти (разбирайте последователи в делото божие), се сетиха да спрат с клането. И папа Йоан Павел II вдигна прословутата десница, символ на плодородието и жизненоста и с лек пиянски дъх и прихлъцване каза на света че се църквата се извинява за многото погубени животи (Звучеше нещо от сорта на "Из'иняям се, Ъз вЪс мноу ва уваЪжаам". И бизнеса отново тръгна нагоре.

Общо взето има си и свойте плюсове и свойте минуси да заченеш непорочно

ПП: И ще помоля да си спестите коментари от сорта на "богохулство", "бог ще те налаже" и други такива брокерски изрази.

Мерси, че оправи настроението на мен и на гаджето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си