.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Просто споделям

Здравейте,на 14 съм вече,преди няколко месеца ги навърших,вечерният ми час е 9 и 30 .. сряда и петък ходя на тренировки,а петък и събота са ми единствените дни в които майка ми ме пуска да излизам до по късно ( 9 и 30) през седмицата не излизам,днес съм на рожден ден,пусна ме пак до 9 и 30 ест,но ми каза и да отида на тренировки,не я разбирам тая жена това са ми единствените свободни дни и тя да ме задължи да отида(от 6 до 8 са ни тренировките).. Това е
    Някой от вас има ли такъв проблем,ако искате споделете и вие
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

за момиче на твоята възраст.. предполагам е нормално да те държат изкъсо спокойно лека полека ще почнат да те пускат

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

Цитирай Първоначално написано от BluePride
    за момиче на твоята възраст.. предполагам е нормално да те държат изкъсо спокойно лека полека ще почнат да те пускат
    Аха, само дето не мога да разбера защо според техните ъя не може да пропусне една тренировка баси...
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си