- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чувствате ли се дезорганизирани и безполезни понякога?
Понякога човек попада в периоди ,в които не може да се организира и след това се чувства виновен и неудовлетворен за това...Предполагам че на всички нас се случва понякга да сме безкрайно неорганизирани ,но това не е хубаво когато е постоянно...Може би трябва да правим малък план за седмицата си и да се придържаме горе-долу по него,естествено ако не изникне нещо извънредно,а не целия ни живот да е ХАOС!Изкажете вашата теза![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Чувствам се... Сигурно е нормално.
П.С.:Пише се хаОс.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Бих казал, че даже прекалено ми е организирано всичко..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и при мен така...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Е,хаус ис май лайф,нали знаешПървоначално написано от GbSy
![]()
иначе аз винаги съм си неорганизирана,но абсурд да тръгна да си правя план на седмицата.![]()
Цяла седмица съм така...![]()
Нищо не е в състояние да ме зарадва или пък, ако по някаква случайност успее е за много кратко време.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Reed
На малко хора им се отдава да се организират,защото например аз съм човек ,който не обича да си прави строги планове...предпочитам да импровизирам.Но понякога се налага системно да правиш неща,които много не ти харесват за да се чувстваш удовлетворен след това
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
доста често .. бих казала![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Доста често напоследък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Целия ми живот е неорганизиран, а стаята ми е бърдак. И такива ми ти работи. И не се чувствам готино когато вече стана прекалено разхвърляна, неотговорна, неподредена... Когато в последния момент заминавам за у-ще, в последния момент правя нещо заради слабата ми организация и т.н. Ама се търпи.. Най-много ме е яд на себе си, но напук смятам и с това да свикна.
Мога да се организирам, но желанието е твърде слабо и просто не го правя... а тези неща трябва да стават от раз!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Az sum adski organizirana,no vednuj-dva puti godi6no izpadam v nqkakva depresiq i se 4uvstvam ne na mqstoto si,bezpolezna,ne namiram smisul v ne6tata okolo sebe si.Slava Bogu,ne sum pesimisti4no nastroena i burzo izlizam ot tezi sustoqniq.V takuv moment ne mi se govori s nikoi,iskam prosto nqkoi da me gu6ka.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Имам такива моменти. Точно сега съм в такова време, изпаднала съм в апатия към всичко. Бързо си сменям настроенията.
Иначе съм доста организирана, но като darla изпадам няколко пъти годишно в такива състояния. Баща ми все ми казва, че съм била като аптекарка.![]()
Абсолютно същата съм...Първоначално написано от jghgh
![]()