- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливите или нахаканите?
Та замислих се напоследък какви момичета харесвате повече нахаканите или по срамежливите(плахите)няма предвид под плахи да нямат грам самочуствие и да са някой захлупени,или под нахакните някой безмозъчни кукли (както май са повечето).Абе отговорете както сте разбрали вие въпроса.
Извинявам се,защото почти съм сигурна,че има такава тема обаче наистина потърсих,но не открих..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
sramejlivkovciii bi4am gi
![]()
И аз обичам по-срамежливите, но не чак такива, че да ги е срам да ми кажат 1 дума даже. А за малките (защото 89% са такива) надуФки ще си спестя коментара![]()
Хмм ... златната среда предпочитам![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
И аз съм така.Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
да стгласна съм с вас и за двата пола..аз съм останала с впечатлението,че момчетата харесват по лигавите и нафукани момичета,но разбира се това не е ВИНАГИ за щастие.Не че им завиждам(защото и към мен има долу-горе интерес) те щом ги харесват повечко има за какво обачее,защо се самозабравят забога.. ей това ме дразни
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
О, колежкеПървоначално написано от MakeMeFeel
-=-
И аз предпочитам златната среда.
Но нека да определим коя е точно тя?
Не искам някакви залщхани, срамежливи, да не знаят какво искат.
Или пък някакви нахакани кифли, ама да не могат 2 качествени приказки да кажат на кръст и праите да са всичко за тях, кафенца, излизания и нищо повече. Или пък да повтарят колко са тъпи и т.н. с цел ти да им кажеш обратното. Ужааасно досадно е..
Искам момиче със самочувтсвтие за себе си и да вярва в себе си, че е някоя си и че това и това може, Да е силен характер, но не прекалено филмирана. Хем да не дава да я унижават, хем пък да не се мисли за недосегаема - защото няма такива хора.
Общо взето важното е да гледаме заедно напред.
Това се сещшм засега.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хехе такова идеално момиче едва ли има ....Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
абе не винаги тея куклички са харесванив началото наистина хващат окото, обаче доста приятели са на мнение, че не стаат за нищо...нищо лично...има и точни мадами...ама те са рядкост
иначи аз съм на мнение нещо по така...нито мн нахакано нито супер срамежливо![]()
Като гледам, само момичета са ти отговаряли, но какво пък...
Много по-интригуващо ми е, когато с/у мен стои цветен, усмихнат, приказлив момче-мъж, вместо някой мълчаливко, който дори да има какво да каже, незнайно защо не го прави.
Естествено, този пример няма нищо общо с нахакаността. Но кой не харесва хора със самочувствие? Премерено, но все пак видимо!
Колкото до това какви момичета се предпочитат спрямо горния критерий - везната клони към извисилите се до небесата. Малко жалко, защото новосформираната екипировка на фръцлите попада в категорията, но каквото се търси, това се и предлага.
радвам се че мислите така ..![]()
and I cannot lieПървоначално написано от thefreak
![]()
Абе ... може и да има някъде тамПървоначално написано от alex4ii
![]()
![]()
![]()
Има бе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
искам да ми я покажете и ще ви повярвам![]()
хахаха еми ... де да знам ..потърси я![]()
ХАххах, тайна-майна :Р
![]()
леле ...май я намерих! ровеше в един казан до насПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
ЧеститооооооПървоначално написано от alex4ii
![]()
Мерси ... сега ще получа ли наградаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
Трябва лиПървоначално написано от alex4ii
![]()
![]()
Искаш пудинг?Първоначално написано от alex4ii
![]()
-=-
А бе има бе как да няма. Ама не и чак на такова ниско ниво :Р пък и те нямат никакво самочувствие и не мислят прогресивно.. :Р