.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    kadeto iskam
    Za mom4eta - nahakani, za momi4eta - sramejlivi. Kogato edno momi4e e nahakno izglejda malko kato lesna takava da ne kazvam sega drugata duma

Град
    РЮАР
    срамежливите... [ inlove ]

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    срамежливите... [ inlove ]

+1

white sensation

срамежливи момичета,нахакани момчета

...

zavisi kak definirash dumata nahakana : AZ LICHNO KAZVAM VSICHKO KOETO MISLIA NA MOMENTA I V OCHITE ,KOGATO ISKAM NESHO PROSTO SI GO VZIMAM ...NE MISLIA CHE TRIABVA DA SI SRAMEJLIV TRIABVA DA IMASH DOSTATACHNO SAMOCHUSTVIE ZA DA PROGRESIRASH!PREDPOLAGAM CHE POD "KUKLICHKI:IMATE PREDVID KUHITE LEIKI KOITO 1 DUMA NA KRAST NE MOGAT DA KAJAT,A IZGLEJDAT SHO GODE DOBRE " SPORED MEN LICHNO IMA SREDNO POLOJENIE. IMA MNOGO KRASIVI I PODCHERTAVAM INTELIGENTNI JENI KOITO ZNAIAT KAKVO ISKAT I GO POLUCHAVAT, PONIAKOGA S UM PONIAKOGA S CHAR ,KAKTO DOIDE ! SMIATAM CHE DA OCELEESH V TOIA JIVOT I DA IMASH PRAVO NA GLAS ,TRIABVA DA SI DIREKTEN ILI "NAHAKAN"...

Град
    somewhere over the rainbow
    Трудно е да се каже.Обикновено аз никога няма да отида при някое момче,да започна да му се свалям и да му подмятам разни лигави,курвенски коменари.Нямам нищо против такива момичета,обаче да не съм аз.Предпочитам да си стоя мирно в ъгъла,мислейки си за теорията на Относителността или да водя непринуден разговор с някоя приятелка и чак ако ме заговори той,може и да се опитам да направя усилие.Рядко се среща някой да ме впечатли,а още по рядко да си призная,че ми е симпатичен.

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Хмм ... златната среда предпочитам
    О, колежке

-=-

И аз предпочитам златната среда.
    Но нека да определим коя е точно тя?

Не искам някакви залщхани, срамежливи, да не знаят какво искат.
    Или пък някакви нахакани кифли, ама да не могат 2 качествени приказки да кажат на кръст и праите да са всичко за тях, кафенца, излизания и нищо повече. Или пък да повтарят колко са тъпи и т.н. с цел ти да им кажеш обратното. Ужааасно досадно е..

Искам момиче със самочувтсвтие за себе си и да вярва в себе си, че е някоя си и че това и това може, Да е силен характер, но не прекалено филмирана. Хем да не дава да я унижават, хем пък да не се мисли за недосегаема - защото няма такива хора.

Общо взето важното е да гледаме заедно напред.
    Това се сещшм засега.
    хехе такова идеално момиче едва ли има ....
    ОМГ, има, свидетелствам...

Тва е и моя идеал, само че в мъжки вариант.
    Недопустимо е да ми казва "Оле, мн съм смотан, тъпак съм голям, огледалата ми се пукат" за да си проси комплименти или някой, който си мисли че може да командва, да му лазя в краката а той да е най-якия, не мерси.
    Абе общо взето едно "+1" за MakeMeLaugh и да не се обяснявам повече!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    I like big butts.
    and I cannot lie
    You other brothers can't deny

а иначе по темата .. "Златната среда" rulz
    нали се сещаш , че нито ше ми е кеф да е некав "о леле колко съм хубавв .. а с колко момичета съм билл " бла бла .. кифлаци ;] нито па некав дето нито ше ме прегърне нито ше ме целуне нито една приказка ше кае .. някав разговорлив такъв .. само да не е некой самовлюбен фешън , че мое го убия попогрешка ..

Град
    Благоевград
    нещо средно, не обичам нито прекалено срамежливите, нито нахаканите :P
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Златната среда,разбира се.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    нахаканите!!!!!!!!!!!!!!!!
    писнаха ми сремеливи - имала съм 3ма и никои от тях не ми призна в лицето какво чувства! майната им последният ми разби сърцето...
    така че - две ръце за нахаканите
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си