- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливите или нахаканите?
срамежливи момичета,нахакани момчета
zavisi kak definirash dumata nahakana : AZ LICHNO KAZVAM VSICHKO KOETO MISLIA NA MOMENTA I V OCHITE ,KOGATO ISKAM NESHO PROSTO SI GO VZIMAM ...NE MISLIA CHE TRIABVA DA SI SRAMEJLIV TRIABVA DA IMASH DOSTATACHNO SAMOCHUSTVIE ZA DA PROGRESIRASH!PREDPOLAGAM CHE POD "KUKLICHKI:IMATE PREDVID KUHITE LEIKI KOITO 1 DUMA NA KRAST NE MOGAT DA KAJAT,A IZGLEJDAT SHO GODE DOBRE " SPORED MEN LICHNO IMA SREDNO POLOJENIE. IMA MNOGO KRASIVI I PODCHERTAVAM INTELIGENTNI JENI KOITO ZNAIAT KAKVO ISKAT I GO POLUCHAVAT, PONIAKOGA S UM PONIAKOGA S CHAR ,KAKTO DOIDE ! SMIATAM CHE DA OCELEESH V TOIA JIVOT I DA IMASH PRAVO NA GLAS ,TRIABVA DA SI DIREKTEN ILI "NAHAKAN"...
Трудно е да се каже.Обикновено аз никога няма да отида при някое момче,да започна да му се свалям и да му подмятам разни лигави,курвенски коменари.Нямам нищо против такива момичета,обаче да не съм аз.Предпочитам да си стоя мирно в ъгъла,мислейки си за теорията на Относителността или да водя непринуден разговор с някоя приятелка и чак ако ме заговори той,може и да се опитам да направя усилие.Рядко се среща някой да ме впечатли,а още по рядко да си призная,че ми е симпатичен.
ОМГ, има, свидетелствам...Първоначално написано от alex4ii
Тва е и моя идеал, само че в мъжки вариант.
Недопустимо е да ми казва "Оле, мн съм смотан, тъпак съм голям, огледалата ми се пукат" за да си проси комплименти или някой, който си мисли че може да командва, да му лазя в краката а той да е най-якия, не мерси.
Абе общо взето едно "+1" за MakeMeLaugh и да не се обяснявам повече!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
You other brothers can't denyПървоначално написано от Blab
![]()
а иначе по темата .. "Златната среда" rulz![]()
нали се сещаш , че нито ше ми е кеф да е некав "о леле колко съм хубавв .. а с колко момичета съм билл " бла бла .. кифлаци ;] нито па некав дето нито ше ме прегърне нито ше ме целуне нито една приказка ше кае .. някав разговорлив такъв .. само да не е некой самовлюбен фешън , че мое го убия попогрешка ..
нещо средно, не обичам нито прекалено срамежливите, нито нахаканите :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
нахаканите!!!!!!!!!!!!!!!!
писнаха ми сремеливи - имала съм 3ма и никои от тях не ми призна в лицето какво чувства! майната им последният ми разби сърцето...
така че - две ръце за нахаканите![]()
Първоначално написано от Riot