- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- моля за малко помощ ( към мацките )
Fuck off![]()
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Колко струват тия дънки, че да вдигаш такъв скандал.![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
ot cqlata tema razbrah 2 ne6ta:
1vo-ti si aaadski negramotna
2ro-na4ina,po koito pi6e6 samo govori,4e si li6ena ot vnimanie i tursi6 takova.i molq Vi se,tq re6ila da napravi ne6to zapomnq6to se i si obula novite dunkiUAU,da,tova 6te ostane dulgo v istoriqta.
P.S-vse pak sorry za slu4iloto se!ama trqbva da se ogramoti6 purvo i togava da si tursi6 pravata!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Доколкото разбрах дънките са 40 лв ... Ами случва някой път в живота сме малко прецакани.Пишеш леееко неграмотно както вече ти казаха и също не се филмирай толкова за едни дънкиИ колко маркови за 40лв
![]()
Еми доколкото разбирам майка ти е отбелязала до къде да ги скъси жената, а и наистина колко пари са тия дънки?
Fighting for nothing is what you're born for.
Отдолу пише 40 лв...Пък и майка ти наистина е отбелязала без да си ги мерила през това време.Ок може да знае долу-горе,но когато пробваш нещо за да го отбележиш се отбелязва наложено върху теб.
"aS"-то ми е навик от скайпа! товаа дали съм грамотна или не, си е моя ли4на работа ... Що ли не се и съмнявах 4е няма как да сте адекватни по въпроса .. Освен да се заяждате, за друго не виждам да влизате... Благодаря за помощта ви все пак... яко сте любезни... дано и на вас се слу4и нещо такова..та да има за какво да ви е повече яд от колкото ме е мен в момента...
Цената на дънките не е от зна4ение,но щом казвам 4е ще искам най-малко 50лв от тази шива4ка, зна4и говоря за над 100лв което за вас може и да е малко, но не вси4ки сме надути мамини богаташки... ареee по-добре не пишете повече !!
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Ако дънките бяха 40лв нямаше да ме е яд толкова... Казах поне 40 лв .. което зна4и 4е това е някаква част от цялата сума ... както и да е ...
Просто много се вживяваш за накакви си дънки...И над 100 лв да са!?Какво толкова?
Понякога си мисля "Да ви имам проблемите"
Ти какво очакваше?Да плачем за дънките или?Случва се...Понякога и ние сме прецаквани...
"Неска решавам като за последен ден от седмицата да направя нещо запомнящо се, което няма нали зна4ение кфо е, но идеята беше да съм си с новите дрешки и тн ... "
Дарла, някаква разлика да има м-у това отгоре и това " Да си обуя дънките за да съм запомняща се "
Хахаххаа ти ако тръгнеш да я съдиш тая шивачка,те дънките ти златни ще излязат.Ти да не си мислиш,че е мн евтино това.
И като толкова те е яд че са къси си ги носи зимата с ботуши.
Не мисля,че би могла да я осъдиш,дори и на основание "унищожаване на лично имущество".В крайна сметка майка ти,или ти,няма значение кой,е отбелязъл до къде да бъдат скъсени,и жената си е свършила работата.Дори и да е направила грешка,нямаш никакви доказателства за това.Така че по-добре забрави за тея дънки и следващия път просто си вземай точен за теб размер,както на ширина,така и на дължина.
Явно темата вече е приключена, щом първият пост е променен, затова ще я заключа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love