- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още ли...
Аз ли пропускам нещо или не помня момичето да каза, че става въпрос за нея? А, и не вярвам ципата да е разкъсана напълно - тя се разкъсва напълно чак след раждането. При първия път с момче ще се доразкъса почти изцяло, от маркер само - едва ли...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
A други мастурбират с дезодорантиПървоначално написано от SINDEL
![]()
Тази ципа е много еластична така че не е задулжително да си я скъсала![]()
![]()
Та..така по темата незнам..м0же и да си я разкъсала..н0 искам да п0питам нещ0 пак подобно..за една приятелка..тя преди време ми се 0плака..че като имала цикъл..ии..си сл0жила тамп0н..а е девствена..ии..каза че много я е б0ляло..и имало много кръв..ии..нз..аз нем0га да и дам съвет..н0 пр0ст0 се изплаших..и така сам0 да ми отг0в0рите дали м0же да си я скъсала... ?!![]()
Аз пък имам една от моя клас, която се хвалеше наляво и надясно, че се е отворила с КРЕНВИРШ![]()
![]()
Голям смях беше и сега всички я знаят като Стела Турбо Кренвирша
![]()
![]()
хахах айляк квопросто вече сяко поколение се чуди с кво да се отваря
за вас мъжееееее няма ли???по добре се отворете от мъж може и грозен да е отколкото с някви измислени работи!!!
Aбе и вие сте едни.. всички като почнете "мъже няма ли" - А някой да е казал,че тя е имала намерението да се отваря?!
Quod me nutrit,me destruit!
Ами щом го е направила какво друго намерение да има?! Да прави секс ама да е девствена ли??Първоначално написано от Barbolinna
ми щом се е отворила с маркер значи е имала желание да се отвори щом казва и колко бил дълъг
сложи го ъв витрина...Първоначално написано от SINDEL
(ако ти писне маркера земи дръжката на метлата на тия от временната заетост п оулиците... по чиста е от маркера)
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
е, стига де, от маркера поне не може да забременее - това му е предимството пред мъжетеиначе следващия път може да му сложиш презерватив примерно за по-хигиенично
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
За втория път си купи вибратор![]()
:P