- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпките се лекуват с.... кондом !
Ето какво намерих, прилагам от 2 дни, ефектът е невероятен засега![]()
![]()
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=9516
Бляк,струва ми се гнусно!Презервативте си имат значение,кремовете също.Пъпките зависят и от добрата хигиена и си е до човек и кожа!Могат да измислят всевъзможни глупости вече.. Аз лично не ви препоръчвам да си махате пъпките с кондом.Пъпки всеки има и е човешко :0 трябва само хигиена
Във Франция, в много от кремовете за акне и всякакви пъпки се слага конска сперма и такава от бик. И жените се усмихват пред огледалото и втриват внимателно и равномерно.![]()
Лубрикант?
Saatana vittu perkele hate crew!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Тооо да беше само във Франция.Дори в обикновените кремове слагат в състава сперма, или поне така счита фактологията, аз не знам, не съм ги изследвала, ама май е така, което не ме съмнява особено.Първоначално написано от lcl
Аз за там знам със сигурност. Вътрешна информация му викат... Пък не се и очудвам, че на друго място е така. Ама нека се носи тази тема тук, да знаят младите как да си пазят хубава кожатаПървоначално написано от Syringe
![]()
Само да отбележа, че презервативите не съдържат сперма![]()
Споко, ние си коментираме други си неща.Той/тя се отклони от темата просто.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
ХАХАХАХА ... Аз говорих за пъпките в случая... Зависи от презерватива, някой ползвани съдържатПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
Е да деПървоначално написано от lcl
... ама доколкото разбрах от кратката статйка става въпрос за неупотребяваните и понеже се получи малко отклонение от темата с френските кремове реших да отбележа за "необразованите"... като нищо скоро в раздел "Секс" някой да пусне тема от рода на: Забременях... презерватива е бащата!
![]()
пълни глупости![]()
I Love
Vania
Kabakova
Ще повярвам и ще опитам,само ако видя ТВОЯ снимка с кондом на лицето...![]()
Изглежда твърде съмнително.
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от sweetsunshine
+1![]()
И АЗ ИСКАМ ТАКАВА СНИМКА!Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
Дам и аз съм готова да се облепя с кондоми стига видя твоя снимка!![]()
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.