- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнения и съвети
Smqtaiiiiiii.... v mazeto da praish deca...![]()
ta... moq savet e na toq pi4 da mu schupite glavata da vidim togava kak shte iznudva taka...
Аз ако съм на тебе в момента на изнудването ще използвам СРС или пък ще го запиша с GSM-а.И казвам ти тогава ще му пукна гьона на тоя капут.Ще се моли на колене да не правя нищо със записа.Мъже...!!!!
+333Първоначално написано от balon4eee
сега сериозно...в такива ситуаций родителите могат да помогнат най-много, колкото и да са ядосани ,те са хората който най-много ги е грижа за вас, не крийте такива важни неща от тях, защото може да стане по зле...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
1) Според мен родителите ТРЯБВА да научат, защото представи си някой ден те обвиняват, че си криела (а истината лъсва все някога)
2) Ако спиш с това момче, той после може да те изнудва за всичко, не се ли сещаш - може да ти иска пари и т.н. КАЖИ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА ТИ ЗА ИЗНУДВАЧА, АКО СА АДВОКАТИ, ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ МНОГО ЛЕСНО С НЕГО.
3) За приятелката ти на 13 год незнам какво да кажа, просто ми се взе акъла, като чета от каква възраст почват.![]()
И на мен не ми се ще разказът да е верен.
Като се замисля, ако съм в такава ситуация, еми няма да си продам телефона, за да дам парите на приятелката ми. Като ме попитат наште що нямам телефон, кво ще кажа ?
Да не става дума пък да спя с някой, за да не каже нещо на някого![]()
ПЪРВО НЕ СПИ С ТОЯ ИДИОТ ЧЕ ДА НЕ ТЕ ЗАБРЕМЕНИ И ТЕБЕ!!!
2-РО ЗАПИШИ ГО КАК ТЕ ИЗНУДВА,ПРАТИ МУ НЯКОЛКО ЦИГАНЕТА (ПРЕЖАЛИ 20ЛВ) ДА ГО СТУПАТ,НЕ НАВЛИЧАЙ ПРОБЛЕМИ НА ПРИЯТЕЛИ!
ПОСЛЕ ИЗНУДВАЙ МАЛОУМНИКА ДА СИСЕДИ НА ГЪЗА, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПРАТИШ ЗАПИСА НА РОДИТЕЛИТЕ МУ!
А ТАЗ 13 ГОДИШНАТА ДА СИ СЪБИРА ПАРЦАЛИТЕ И ДА ИДЕ НА ГИНЕКОЛОГ!И НИКАФ СЕКС ЗА НЕОБРАЗОВАНИ БЕБЕТА КАТО ВАС!!!
СЛЕД ТЕЯ АБОРТИ СЛЕД ГОДИНИ ИМА ШАНС ДА СТЕ ОСАКАТЕНИ И ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ДЕТЕ ДОРИ ДА ГО ИСКАТЕ!!!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Ае на вас де ви е акъла бе ? Станали на по 13-14 и айде развели си байряка .. като сте решили че сте много образовани по тая тема и сте готови да правите секс що не си зехте презервативи егати .. Секса не е само удоволствие(макар че за 13-14 годишни за какво удоволствие можем да говорим въобще..) а и е отговорност... Да не говорим къде са ги правили тия аборти приятелките ти че да е без съгласието на родител .. та това може да ти провали целия живот ... как пък си си мислила че като правиш секс на 14 си задръстена голям извод има хора на по 19-20 не са правили ... предпазвайте се поне налей им малко акъл! пък с изнудвача толкос ли не можете се справите доста идеи дадоха вече.. предпазваите се че се нервя вече ..
Не вярвате, не вярвате ама тези неща са си пълната истина. Да наистина псевдо-тийнейджърите в днешно време (ако може да ги нарека така) стигат до такива идиотски крайности. Това което ме разочарова най-много не е нито изнудването, нито "приятелската помощ" която дават една за друга. Най-ужасно в случая е синдрома "родителите да не разберат". Извинявайте ама още не съм срещал майка и баща, на които ако разкажете такава история и те да обвинят собствената си дъщеря, да се отрекат от нея и да я изхвърлят на улицата. Верно си е че ще има наказания и забрани, но извинявайте аборти на 14 и изнудване за секс, като правите такива неща, ще си търпите последствията.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
На мен пък ми се все акъла,понеже вие се чудите...Първоначално написано от nimfolita
Вие на училище не ходите ли?На улицата,на всякъде нещата се случват по този начин...Момичетата започват на 12-13 ...На 14 вече си задръстен...
Че си ги забравила в автобуса /iPod и GSM/.Първоначално написано от nimfolita
Те не са го очаквали...слезли да се целуват,а станала кашата...Първоначално написано от karamellll
Другото момиче пък искали да пробват,дали не е по-различно...
За момчето което е бивш на приятелката ми,той не се е показвал последните дни.И макар и да не ми се иска никак,може би ще трябва някой да го нареди здраво...Макар че неискам,защото може да стане или по-лошо,или той да си изпати лошо,а може да съжелява,но да го гризе съвества,и/или така да се чувства сигурен...незнам.
И така.Все още съм изненадана защо ви се вижда нереално на 12-13-14...В училище повечето момичетата са спали с доста момчета...
Все пак благодаря за коментарите.
Най-добре, момичето да каже на родителите си, за всичко, а междувременно да каже на момчето че е съгласна да спат двамата и да каже "ела унас ако искаш едикога си, наще няма да ги има тогава". И идва той отваря вратата и пред него излиза бащата и му дава много як бой. Успех!![]()
Ако цялата история е вярна де...
омг :shock аз съм потресена напраоо.. "12-13 било нормално пак на 14 вече си задръстен" ма вие у ред ли сте бее ..ем на зарад тфа дето било нормално блъскайте си главите ся с тез аборти поне дано да ви дойде малко акала въпреки че не вервам....
![]()
![]()
![]()
![]()
ou aide stiga prostotii...........i ti ne si po razli4na ot tqh i prosto e ujasno tapo da laje6 taka.......i si si prodala telefona i nikoi ne e razbral i roditelite ti ne sa te pitali kade ti e telefona,televizora i t.n.prostotii
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хаха ти си зле бе момиче. Я ги остави сами да се оправят на 13 секс ше ми праи, щом е поела тази отговорност да води толкова от рано полов живот. Ама така като гледам и ти на там си тръгнала, и да ти кажа изоставаш ако искаш преспи с цялото си даскало за да можеш да наваксаш пред другите ..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
ама шматкооооооо ти си много зле ма ... ай земи са събуди и стига си са вкарвала във филми ма ... какви са тия измислици ми обясни ... никой ли не помни темата " Вчера направих аборт " първо умнице ако нямаш 18 аборт без родителски подпис не можеш да направиш ... следващия път по добре направи сценария на филма щото на тоя не се получи много добре .... деца ... 13 годишна пикла дето с извинение путката незнае къде и е аборт ши ми прави .... филмите в Холивуд мила ....Първоначално написано от schrei
Първоначално написано от beachy_bunny
Абе не е точно така, защото в моя квартал с лопата да ги ринеш малките ку*венца. И едната наскоро разбрах, че е забременяла и щяла да ходи с майка й да прави аборт...незнам колко е вярно, но като ги знам какви са няма да се очудя
Както вече казах,не е необходим родителски подпис...Или поне не когато парите минават под масата...А,това че много от вас казват "да изляза от филма" -ами ок.И аз бих искала да е филм...Обаче явно живеем на различни планети...вие се чудите на възраста,а в училище ти се подиграват,ако още не си...
Тцтцтц УЖАС!!! (ако е иситина де) Дано на никой да не се случи...внимавайте бе хора, пазете се!Защо трябва да се стига до тук???ПАЗАТЕ СЕ!!!
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Значи аз те съветвам да поработиш повече в училище относно заниманията ти с правопис , защото след време ако продължаваш така ще ти се подиграват три пъти по-кофти от колкото ако не си правила секс на 12,13 или на колкото там си.Първоначално написано от schrei
Другият ми съвет е успокой фантазията си и не се опитвай да втъпляваш на другите момичета (като теб) в този форум че уважаващи себе си лекари ще вземат пари от пикла на 12-13 години "под масата" ако искаш да правиш секс прави никой не те спира , прави го разумно , използвайте презервативи и просто се обичайте.
p.s.
Ако все пак по някакъв ултра принципен начин допуснем че историята която написа е истинска , то мога само да съжалявам за начина на живот който водиш ти и твойте приятелки , наистина би било тъжно.
Ти тъпа ли си или да, в кое пропаднало даскало учиш не мога да разбераПървоначално написано от schrei
подигравали се ако на 14 не си девствена
![]()
![]()
ако наистина държеше на себе си нямаше и да ти мине през акъла да се връзваш на такива неща, ама то тъпите са така, без извинение. Като искаш да ставаш курва от малка, ставай. И кво ако сички почнат да се хвърлят от покрива на даскалото и ти ще почнеш, щото е много куул
![]()
![]()
. Та така, достатъчно сте големи за секс, ама не ви стиска да споделите на ваще така ли
. Ако историята е истинска, по-добре да кажат на родителите си, щото надали с плиткоумните си мозъци знаете какви последици може да доведе аборта.
![]()
Ако горкия хан знаеше какво я чака България, да беше си направил харакири още на Дунава.Първоначално написано от Хан Аспарух
От турско робство се освободихме, на българската глупост ще робуваме додето Свят светува.
Що за изпълнения? Що за срам и позор? Родители, гордейте се с децата си, ще станат хора от тях, но чак след още една еволюция.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Първоначално написано от Kokzero
+1. Много точно казано!