Май темата не е много за тук,ама неможах да и намеря точното място и ...тук.
Та така-Едната ми приятелка скоро абортира за първи път на 14 год. и е доста уплашена,понеже гаджето и което беше на 16 сега постоянно и иска пари и казва че иначе ще каже на родителите и.Пари за аборта намерихме като продадохме телофона ми и нейния МР3 плеър,понеже нетрябваше да казваме на техните.С гаджето бяхме в една компания и тоя ми каза че,ако не се съглася да спя с него ще каже на родителите на приятелката ми.Аз се съгласих понеже тя значи много за мен и неискам да стане така че заради мен да загази...Той обаче каза че скоро пак ще ми се обади и че нямам право на отказ.Преди година го харесвах,но това отмина след като тръгна с нея...И сега незнам какво да правя!?Дали да му откажа или да му дам това което иска за да предпазя нея-тя незнае какво става за да не я нараня...
Другото момиче с което трите сме приятелки-тя е на 13 преди месец е била с гаджето си,и вчера ми съобщи че си правила тестово за бременност.Иии се оказало че може да си има бебе.Тя иска да го махне и аз също я посъветвах така,но тя също няма да каже на родителите си и ще се наложи да продам iPod-а си...
И двете са адски уплашени,но тъй като скоро се скараха /вече са сдобрени/ и сега връщат доверието помежду си,за това едната не е казала на другата и аз съм по средата.
Имам чувство че откачам тъй като и аз не съм много голяма,нито зряла...на 14 съм,но в момента те имат нужда от помоща им,а аз незнам какво да правя...
Всеки който има мнение и/или съвет да го изкаже.Благодаря предварително.