- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнения и съвети
Леле, докъде стигнахме. Деца по на 13-14 години са е*ати боклуците. И не става въпрос само за това, че сте се прое*али на 12 години, а че не осъзнавате каква отговорност е сексът. Няма презерватив, братче, няма противозачатъчни, няма нищо. Лъжат и мажат на поразия.
Така или иначе белята вече е станала, затова авторката да не пуска на онзи пикльо и поне да си запази достойнството. А иначе на нейните приятелки им трябва един хубав бой, за да се научат пред кого и кога да си отварят краката.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
[quote="Kokzero"]Ако горкия хан знаеше какво я чака България, да беше си направил харакири още на Дунава.Първоначално написано от Хан Аспарух
От турско робство се освободихме, на българската глупост ще робуваме додето Свят светува.
Що за изпълнения? Що за срам и позор? Родители, гордейте се с децата си, ще станат хора от тях, но чак след още една еволюция.[/quote
+1
Is everybody going crazy?!?
E вече ме вбеси. Ти, малка пикло, къде си тръгнала да ми обясняваш колко си задръстена, че го правиш на 14 за пръв път? Хайде, като да съм ходила и аз на училище, при това не е като да кажеш да е било преди мнооого години. Как пък за тия години ЕДИН човек не се поинтересува от сексуалния живот на някой друг? Тия на друг ги разправяй, това, че ти и приятелките ти (както и болшинството от вас), когато сте в компания го обсъждате, не означава, че на някой друг му пука.Първоначално написано от schrei
И къде сте тръгнали да правите секс, след като елементарни неща не знаете? Слязли в мазето да се целуват, ама видиш ли, така станало. Като няма презерватив - няма да правите секс, бе. И от къде на къде ще обясняваш да не критикуваме, защото темата била за мнения и съвети? Ами че това нали е мнение? Като сте тръгнали да се чукате наляво-надясно малко след като ви е дошла менструацията, хак да ви е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от schrei
jambo_bs zashto taka si mislish che na 12 ne moje da ima decamnogo sa takiva deto zabremenqvat na dvanaisen godini a do tova che te iznudva i se podavash znachi moje da ti kaje i edin den ami ti shte se prodavash za pari kakvo shte pravish shte se chukash s tos i s oniq samo zaradi tova che shte kaje na tqhnite... parvoto koeto e toi nqma da ima smelosta da kaje na tqhnite mnogo tapo ste postapili... i dvete ima si i savsem drugi nachini da go nakarate da mlakne ima si organi na reda piklivi taka da se kaje ne moje da te iznudvat taka i da te maltretirat do tova ne vidqh koi beshe napisal tova si e chisto iznasilvane ne moje da se kaje zashtoto tq go e napravila na sobstvena volq nito e nasilvana nito nishto taka che pomisli mnogo i zemi reshenie kakvo shte pravish za po natatak... da ne prodalji tova neshto ima si hora sa vsichko
![]()
о0ф така се прави аборт то.... ти после една седмица се възтановяваш... кви ше са тея родители да не забележат че дъщеря им лежи и тече...Абее незнам.. може и това да го има вече... смисъл ако е вярно това което си написала... ще ти кажа само... момиченцата на които "помагаш" да попрочетат малко за "Що е то секс"преди да си отварят крачетата...
![]()
Нямам какво да добавяПървоначално написано от ReZoN
Подиграват ти се че не си се про*бал на 12-13...... ем значи връстниците ми и аз сме задръстеняци...ако е така да ви гледам сейра сега на вас "отворените" като толкова е важно да си правил секс на гореспоменатата възраст чупете си главите сега....Първоначално написано от schrei
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
И кое е моля това училище, в което ти се подиграват даже?! Как пък, братче, съм сменила 4 училища, все със супер луди хора и никой, ама никой никога дори не е говорил с подобно отношение за секса. Това, че вие сте филмарчета и сами си търсите извинение за путкосърбежа е друго вече...
Господи, ако ми се роди момиче (недай си боже!!!!) ще се побъркам и направо незнам на 12 секс на 13 аборт... Господи само дано нямам момиче, че ако направи нещо такова - до 25 год възраст ще седи под ключ!!!!!! Ужас! Нямам думи просто, докъде достгна света... Секса е на 1-во място (лошо няма), но на 12.... Аз явно съм доста зле - не съм се и целувала,камо ли гадже, а пък секс... А те вече аборти... Не е нормално... Да не да има някакво облъчване? Какво стана с децата? Ние явно деца вече нямаме... Майчице мила, аз докато родя летвата ще падне на 9 год....................................![]()
Аве ти си много тъпа ве, мърша смотана! Заслужаваш да дойда и да те ритам в главата докато изтръпнеш!Както вече казах,не е необходим родителски подпис...Или поне не когато парите минават под масата...А,това че много от вас казват "да изляза от филма" -ами ок.И аз бих искала да е филм...Обаче явно живеем на различни планети...вие се чудите на възраста,а в училище ти се подиграват,ако още не си...
Мри в сол...
Благодаря за отговорите,а нещата се оправят някак си...
Вървят към по-добре,но още не всичко е идеално.
Гаджето на приятелката ми съжелява за грешката и че не е бил до нея след това.Струва ми се искрен,ще видим...
Някой каза да си намеря нови приятели-приятели не се намират под път и над път...
Та както и да е-Важното за мен сега е,че нещата се подобряват.