- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има си сериозна приятелка, въпреки това съм с него
Аз мисля чее те разиграва...че си му някво развлечение...и просто иска да види до колко държи на нея..и дали би я оставил заради друга..по скоро си играе с чувствата ти..по добре ги остави...започни от начало,хвани си някой който ще е само твой...
Не мога да повярвам това, което правишНе си ли обмисляла вариант, че и той може да си те разиграва? А момичето, с което той ходи?? Ясно е, че иска да е с нея, може би даже я обича, а ти си държиш на своето, че той е виновен за всичко и тя трябвало да се отърве от него за нейно добро, а ти си Света вода ненапита.. Ясно е, че си влюбена до уши в него, но те съветвам да прекратиш връзката на време, защото после ще ти стане много по-трудно, ако (да чукам на дърво) нещата не се развият в твой интерес. Искам да кажа.. какво ще стане ако след някой друг месец той ти каже, че ще се женят с приятелката си наистина? Не мислиш ли как ще те съсипе това? Според мен, ако държиш на своето и не искаш да го оставяш седнете и поговорете съвсем сериозно. Питай го какви са му намеренията спрямо нея и спрямо теб.. ако пак започне да избягва точен отговор и да овърта.. казах ти какво да направиш
Не те нападам или нещо, опитвам се да ти помогна :Р
![]()
Мисля, че е крайно време да го оставиш, колкото и да ти е трудно, ако той наистина те Обича, то ще бъде с Теб![]()
Ще ти цитирам една песен като за начало:
"Той има среща в 5 с друга..
Винаги ще си втора след неговата съпруга"
Наистина..Ако беше на нейно място, кфо щеше да ти е?Той те използва..Не стига че си втора, ами ти държи сметка с кого излизаш..Абее мухльо е тоя...Нещастник!Ама сама си се забъркала..Изчезвай от там колкото се може по-бързо туй не е любов!!!
По-добре не продължавай с него,колкото по-рано се разделите,толкова по-малко ще те боли.Дори той да прекрати връзката с другото момиче едва ли ще си сигурна,че той отново няма да направи това, но този път ти да страдашКъсмет...
My heart is broke but I have some glue
Била съм в твоето положение .. той беше 4 години по-голям и знам какво ти е с постоянното криене и да не ви види познат на неговата ... Много хора не биха го разбрали, но това е докато не се изпита.Аз още не съм го забравила, но вече не се търсим.Аз спрях да му дигам и така.. Понякога искам да му се обадя,но ...
Направи както намериш за добре. Всеки би ти казал да го оставиш, но ти най-добре знаеш какво има между вас двамата и малко или много го познаваш. Трябва да го разбереш - тя не е виновна за нищо и я е обичал(може би и още) и не иска да я нарани. И на двамата ще ви е трудно, но или единия или другия трябва да вземе много сериозно решение.
Всички казват да го оставиш, че да не си им проваляла връзката.. ами хубаво, тя ще го остави ама и той има чувства нали?Дали ще я забрави толкова бързо.. Пък и ако беше толкова силна връзката му с другата дали щеше да и изневерява ?
Не знам какво да те посъветвам.. може би единствено да му докажеш, че си сериозна (ако си разбира се.. замисляла ли си дали тръпката не е защото не е изцяло твой например? ) . Недей да прибързваш с решението да го оставиш, дай си още време и на теб и на него.Успех
Благодаря за мненията на всички, наистина който не го е изпитал не може да го разбере, но и на никого не го пожелавам да го разбира. Говорих днес отново с него на тази тема, излях си душата, казах всичко, което чувствам и мисля, той каза че не иска да ми е гадно, но наистина не е готов да вземе решение, в един момент му било по-хубаво с нея, в друг с мен, раздвоен бил и не иска да го притискам. Също не искал да си мисля, че на него му е все едно. Нз вече на какво да вярвам, остава само търпението, но на моменти нямам нужната сила, като ми каже така и така утре не може да се видим заради нея, или не можем да отидем еди къде си пак заради нея, колкото и да стискам зъби ми става ужасно.
Za6to mislite 4e ako ostavi sega6nata si priqtelka zaradi neq sled vreme 6te ostavi i neq zaradi nqkoq druga 6tot ve4e go e pravil. moje puk v neino lice da nameri istinskata moje bi sega6nata mu priqtelka ne e 4oveka za nego 6tom toi da pogledne druga sled kato 3godini sa zaedno. zna4i ne6to lipsva, a 6tom mu lipsva ne6to toi go tursi i qvno go e nameril v neq taka 4e.. bori se
Не знам как имаш търпението да чакаш и как може да живееш с мисълта, че го делиш с друга, направо ти се чудя адски много...
По-добре го остави...щото после може и по-зле да ти еКолкото по-скоро, толкова по-добре
... ;xx
white sensation![]()
аааа значи ти заради него траа да си монахиня и да не се срещаш с момчета а той след теб да ходи при неяСВИРЕНЕ НА ВТОРА ЦИГУЛКА СИ ТИ ЕДИН ВИД НЕ МИСЛЯ ЧЕ ИМА СМИСЪЛ
![]()
.. Ami da ti kaja razbiram te donqkade .. horata sa kazali lubovta ne pita ... no naistina poglednato realno i razumno trqbva da se otkaje6 1-vo za6toto 6te e super kofti da q ostavi zaradi teb.. no kolkoto i da te zaboli spored men 6tom do sega ne q e ostavil ne o4akvai da go napravi .. tova 4e ako se otkaje6 ot nego ne ozna4ava 4e primerno toi nqma da q ostavi zaradi nqkoq druga no .. prosto ne stavai pri4inata ti .. povqrvai nqma da si 6tastliva .. nali si 4uvala 4e 6tastie ne se gradi na 4yjdoto ne6tastie.. kazah ti razbiram te kak se 4yvstva6 .. adski kofti e polojenieto ti mila .. no kolkto pove4e se zadalbo4ava tolkova po zle 6te stava i .. ti 6te si taq kadeto 6te strada ... znae6 li o6te po lo6o 6te stane ako q ostavi i doide pri teb nqma li da se izqjda6 ot samnenie dali sega ti ne stava6 na neinoto mqsto .. smisal da ima taini otno6eniq s nqkoq druga .. nzm naistina e mn slojno ...
"Говорих днес отново с него на тази тема, излях си душата, казах всичко, което чувствам и мисля, той каза че не иска да ми е гадно, но наистина не е готов да вземе решение, в един момент му било по-хубаво с нея, в друг с мен, раздвоен бил и не иска да го притискам."
ами да ти кажа тук играят чувства само от твоя страна...До преди няколко месеца и аз бях в такова положение даже моето беше по-сложно,защото ние с него бяхме заедно от година,а той ходеше с приятелката си от 5 години(макар,че аз не съм била първата,с която и изнеретява..пък и тя не е останал по назад с изневерите..но няма значение това в моемта)..Та мисълта ми беше че такъв човек няма изграден морал и той не би могъл да ти даде това,от което ти ще имаш нужда..Да щастлива си в моментите ,в който сте заедно, но после какво се случва той си отива при нея а ти оставаш сама..Мислиш ли,че той е сериозен към теб...НЕ естествено,за него всички жени са идеални и просто му доставя удоволствие,като знае,че може да ви лъже,а вие да му вярвате..Чисто и просто мъжка гордост
По добре продължи напред и ще ти е много по-добре аз лично се радвам ,че успях да го преодолея колкото и много време да ми трябваше
![]()
...отварЯш си очиТэ а тэ тЪрсят мэн...и тОва сэ повтаРя вСэkи дэн...kАжи ми Каk и kолkО мэ `оБичАш`...заБранЯваш мэ и мэ оТричАш....Болkата э винаГи эДна и сЪща...рАзБираш ли че всиЧkо се врЪща...*
мм мн гадно азз те разбирам....въобще и да се поставя на нейно място какво ..... ако гледа другите...да не би някои друг някой да се поинтересува например... на теб какво ти е... просто мъжете незнаят какво искат...а щом се двоуми няма смисал ... наистина ... ако бях на твое място колкото и да е гадно щях да му кажа ..просто кажи да или не....ии ако каже не горко му...щях и на приятелката му да кажа....знам че не е толкова лесно ама.... няма да позволяваш да се подиграва никои с теб...
Ох наистина нз вече какво да правя, ок навивам се, оставям го...ми защо съм търпяла толкова време и ако наистина той иска сериозна връзка с мен, просто на този етап не е убеден, че аз съм правилния избор и му трябва време...при самият факт, че той си рискува връзката, за да бъде с мен, при положение, че до сега никога не и е изневерявал с друга и аз съм първата, с която го прави....и отново всичко продължава по старо му. Жестоко е наистина да се самонаранявам, но каквото сам човек си направи, никой друг не може да му го направи.Извода е следният не тръгвайте с женени или с ангажирани мъже, и челна стойка да направиш и луната, и звездите да му свалиш, пак ще си втората, крепиш се на някаква надежда малка... , но тя умира последна.![]()
Решението е просто- ако можеш да търпиш стой с него ако не можеш-напускай го.Това е.
Евала ! Най - точното мнение в тематаПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Много си права затова.Кой каквото си направи,никой не може да му го направи.Знам че любовта е сляпа,но стига си наивничала.Много му е гот на "пича".Ходи си с две,целува си се с две,прави секс с две,едната знае и го търпи.Кой е като него пич от класа.Действа си.Нека разнообразие да има,какво толкова.Едната незнае ама ако нещо го зареже къв е проблема.Ще тръгне с другата и ще си намери нова резерва.Ако пък другата го зареже какво от това.Ще си продължи с гаджето и ще си намери втора резерва.Много умно нали?Пък и ти забранявал господина да общуваш с други момчета.Тарикат голям нали?Не бил и изневерявал с друга.Айде стига глупости.Изневерявал и е преди теб може би и след теб пак ще и изневерява.Ама така е,момчето явно има акъл в главата да върти две.Едната нищо да не знае,а другата да му се връзва на лъжите.Браво.Продължавай все в същият дух и ще стигнеш далеч...Първоначално написано от tygataprodyljava
Според мен няма смисъл да се занимаваш с него ..... щом е видял сигурност в нея ии търси тръпка с друга ...защо да не го направи това и с теб .......![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Миналата година по това време се запознах с едно момиче две години по-голяма от мен, аз бях на 16 тя на 18.Тя си имаше сериозен приятел, а тя бе много хубава..на 2рия ден след запознанството ни се целунахме, по-точно тя ме.Ходехме три месеца, три много красиви и наситни, едновременно ужасни месеца..почнаха въпросите от типа : "Кога ще го оставиш?"Тя прекарваше повече време с него, но ме обичаше, а аз бях луд по нея.Накрая реших че трябва да сложа край.Не е това начина.Не можех да търпя повече мисълта, че ПАК съм пренебрегнат, и отново е с другия.
Няма смисъл да се тормозиш.Ще чакаш, ще чакаш, накрая ще ти писне, защото това не е начина.Най-хубаво е да си имаш човек до себе си и той да е изцяло отдаден на теб и да прекарвате времето заедно.Моя съвет е спри докато не е късно..защото в един етап наистина става трудно.
Ти си излишна в този случай ..той е с нея от 3 години и най- вероятно я обича ..е може би не ..но ти нямаш право да се месиш в техните отношения ( само за минутка се постави на нейно място ..та това е толкова гадно ..тя иска дори да се омъжи за него ..)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Това обяснявам от 3 дена :] :X :SПървоначално написано от mynichka
![]()
white sensation![]()
Защо не се поставиш на нейно място ?
Може да съм малко груба, ама мисля, че мислиш само за себе си.
На мен би ми било много гузно, ако съм момичето, с което някой изневерява на гаджето си.
Не знам просто как спиш нощем!![]()
Първоначално написано от tygataprodyljava
Аз няма да ти казвам да се поставяш на нейно място - човек си гледа собствената позиция и ситуацията, в която е.. Само, мацко, ще ти кажа- знам, че ти е трудно и че обмисляш и варианта да си с него, и този да зарежеш всичко това (правилния, както сама знаеш). Но от това, което съм подчертала си правя един извод (не знам доколко е верен, ти си наясно с отношенията ви), че на него така си му е добре.. имал си с теб хубави моменти, имал си с нея.. Скимне му да прави това с теб, скимне му нещо друго с нея.. Все едно и двете си ви разиграва. Ок, добре, не знам нито за какви чувства става въпрос от негова страна към тебе и към нея, но така не става.. И единствената права в този случай си ти - искай да знаеш какво мисли той.. искай го просто, питай го пак, и пак.. е така да седне, да се вземе в ръце и да ти каже какво мисли за ситуацията, в която сте и тримата..