- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има си сериозна приятелка, въпреки това съм с него
Не минава ден, в който да не говорим по въпроса. Аз постоянно се оплаквам колко ми е гадно в тази ситуация, как ми е писнало от всичкото това криене, колко лошо постъпваме и че е крайно време да вземе някакво решение и че не може да продължава това. При което той всеки път казва едно и също, че още не съм си поживяла, че не знае дали след някоя друга година ще го оставя, че не мисля за брак и обвързване и т.н. , а тя му била сигурна и вярна толкова време, искала женитба и деца от него, преди години си била оставила дългогодишния приятел заради него, много неща правила за него и куп други...при което аз му казвам "Ок щом ти е добре с нея аз какво правя с теб" и от там се почва другото, с мен било различно, било му по-хубаво, имало повече тръпка, но навика го спирало. В крайна сметка поставя нещата така, че не знае коя иска повече, казвам му че не може да е еднакво и при двете, но той повтаря, че понякога искал да е с мен, понякога...колко забавно нали![]()
Оф според мен и той не знае какво иска... От къде си сигорна че не те лъже .. ?! Защо просто не го оставиш ... или после да ти е по зле... виж че даже тя иска деца от него би ли развалила тая връзка като това е нещо голямо за една жена да иска деца и т.н ... просто го остави![]()
white sensation![]()
Бях го оставила, разделихме се и пак се събрахме след време![]()
![]()
Аз това вашето не мога да го разбера колкото и да го чета ... как така ще се съберете като той си има сериозна приятелка ? Замисли се с какъв човек си имаш работа. Приемерно ако остави другата мадама след време ще ти прави на тебе същите номерца ... абе не си заслужава вниманието тоя мъж според мене ... толкова много мъже има, че ти е бедна фантазията ...Първоначално написано от tygataprodyljava
Раят и адът са единствено в ума ни !
Първоначално написано от tygataprodyljava
Остави го ЗАВИНАГИ !! Не си заслужава просто, разбери го ...![]()
white sensation![]()
+1Първоначално написано от xpici
Ох момичета, ако не си заслужаваше щях да съм го оставила 100 пъти, не се ли замисляте, че щом е завъртял мозъка на 2 жени и си прави каквото пожелае с тях, има защо? Другото, ако беше толкова лесно не мислите ли, че досега щях да съм го направила, осъзнавам съвсем реално ситуацията (доколкото е възможно в моя случай).
Абе стига да искаш ще го направиш ... явно ти не проявяваш толкова голямо желание да го оставиш да си гледа живота и да си продължат връзката ... щом имаш толкова големи чувства го остави на мира ... остави ги да са щастливи ... не проваляй 3 годишна връзка
Еее не е ли ясно, че не искам да го оставя, не се ли разбра, че имам чувства и надежди, и именно затова търпя ?!
Първоначално написано от tygataprodyljava
Че е ясно - ясно е.. иначе нямаше да го мислиш толкова сериозно.. Добре, щом се намесиха брак и деца, не мога да не попитам на колко години е, че мисли и за деца и брак и т.н?.. Ами ти?..
Явно си му тръпка, това го разбрах.. и изпитваш нещо към него.. вероятно и той също.. направо са си раздвоени чувства от негова страна и няма да спре цялата тази работа докато някой не я прекрати.. Било той, ти, тя (евентуално, ако продължите и тя разбере и го зареже, да речем..). Все някой трябва да прекрати нещо и аз ти предлагам ПАК да проявиш волята ти и да го оставиш да видиш как ще потръгне.. Още отсега.. И той ако има сериозни намерения и се осъзнае, че чувствата към теб са по-силни ще се получи.. ако пък са към другата по-силни.. Е, каквото стане.. Наистина е сложно, но.. опитай се да го оставиш сега..
Е не исках и това да ми е първото мнение в този форум.Изчетох цялата тема и колкото да ми е кофти съм на същото мнение като повечето други.Доста неща се изказаха ,но аз ще добавя едно което няколко пъти се спомена.Оставяш го той да избере дали да се върне при теб.
Беше писала някъде,оставих го но ние се събрахме отново.Това е решение на старият ви проблем.Истинското оставяне е когато той се върне само при една от двете.
от два високи стола накрая ще се окаже на земята
Тъпа курва, ама не се притеснявай...някой ден,когато имаш сериозна връзка ,някоя по-голяма курва от теб ще бъде 2рата на сериозното ти гаджеХич не се тревожи, всичко се връща (и слава Богу
)
За какви чувства говориш бе,боклук неземен, що не се поставиш на мястото на приятелката му,пък тогава да говориш за чувства...ОФФ....![]()
+1 и аз съм била в такова положениеПървоначално написано от MakeMeFeel
Разбрахме, че любовта не пита, разбрахме, че няма да мислиш за приятелката му щото на нея и е перфектно - добре. Помисли за себе си! Събери си мислите, мозъка, изкарай малко чувствата, надеждите и всичко, което може да замъгли разсъдъка ти на страна и предцени много добре ситуацията. Той уж те обича, но иска сигурност - демек милия не иска от 2 стола да падне на земята. Уж не обича приятелката си, но понякога му е хубаво с нея и даже се споменава думата сватба. Разбери всеки един нормален човек знае, че или те обича и иска да е с тебе или не те обича и те разиграва. Ако питаш мен, а и не само мен още доста хорат предполагам мислят така - незнам какви са ви отношенията не ви познавам, но моето мнение е , че той не те обича и ти го доказва доста често. Явно има голямо сърце човека - има си приятелка хем крие от нея и не я обича, ама за какво е с нея, заради сигурността ?!? ХАХАХА Моля те - 50 годишен ли е, че ако скъса с нея и с теб не потръгне ще остане сам, куц ли е, че никоя няма да го погледне ? Ква сигурност, човекът Т Е Р А З И Г Р А В А. Кофти е, но е факт. И все пак щом твърдиш, че си влюбена ми най - разумното, което можеш да направиш е да му кажеш - не мога да търпя повече ако ме искаш идвай ако не, не ме търси и точка. Ако дойде и остави приятелката си - оборил ни е всички, че не си е играл с теб, ако не .. можеш и без него. Сама предценявай ..
Napylno syglasna.Po-dobre se otkaji,zashtoto shtom sega moje da ostavi neq,zamisli se sled vreme ne moje li da stana syshtoto i s teb...Първоначално написано от MmimsS
Na takyv izpechen lyjec vqra da nqmash...
Postavi mu vyprosa taka:"E shtom iskash da si s men,kak imash ochite da si pri neq,da i kazvash,che q obochash i sled tova sys sushtite dumi da celuvash men?!"
Tova e prosto otvratitelno ot negova strana...
Няма ли вариянт да се разделите,тоест просто да не се виждате и през това време той да реши какво иска?Така хем може на теб да ти е по-леко.
Аз изобщо не мога да разбера защо си пуснала тази тема?Скучно ли ти стана?Или очакваш всички да кажат давай напред ти си?Не,приеми че ти ще си все втората цигулка,любовницата,второт о момиче за секс.Като си се разделила с него защо не си чакала да напусне приятелката си и чак тогава,а не си издържала и си почнала пак да му тичаш след гъза?Защо си мислиш че даже и да потръгнат нещата между вас,след време няма да си намери нова тръпка и този път ти да си незнаещата и "ЩАСТЛИВАТА"?Знай всичко се връща.И на теб някой ден ще ти се върне.Щом правиш курвенски номера и приемаш че ще си му любовницата(тръпката),така ти се пада пък аз пък да ти кажа.Като си толкова сигурна,какво ревеш по форумите пък даже и от уважение към потребителите не искаш да си пишеш от собственият ник,защото те притеснявало едикакво си.Хвала поне че каза че пишеш от друг ник.
Бях в същата ситуация преди година и това продължи с месеци. Разбирам те, напълно ми е ясно как се 4увстваш.
Той също имаше сериозна приятелка, която искаше да се жени за него, но връзката им не вървеше от години. Първо запо4на да се вижда с мен заради тръпката и разнообразието, както и заради страхотния секс. Още в на4алото бяхме говорили, бяхме се разбрали просто да се забавляваме заедно, без да се надяваме на друго. Но обикновено когато става въпрос за 4увства, такива уговорки не важат. Аз го оби4ах от самото на4ало, после се оказа, 4е и той има 4увства към мен. Но не можеше да остави приятелката си просто така, не беше сигурен с коя от двете иска да бъде, не беше наясно какво изпитва и дали това към мен няма да се окаже само моментно увле4ение. От едната страна бях аз, с вси4ко ново и вълнуващо, което можех да му предложа, разбирахме се 4удесно, сексът беше страхотен, но той все още не ме познаваше, както и аз него. От другата страна беше приятелката му, с която ве4е имаше изградена дългогодишна връзка и която можеше да му предложи цялата сигурност, от която има нужда. Не е лесно 4овек да направи избор за нещо такова толкова лесно.
Дадох му цялото време, което му трябваше, не го притисках, не исках да ми обещава нищо. Надявах се, да, но не смеех да си мисля наистина, 4е нещо ще се полу4и. И да, разбирам те какво ти е постоянно да го мислиш - дали е с нея, къде е, какво прави, дали му е хубаво с нея, дали мисли за теб, дали не те разиграва, дали няма един ден да си изревеш о4ите заради този 4овек, защото не можеш да го оставиш сега.
Въпреки вси4ките негативни приказки по товй адрес, аз няма да те упреквам, 4е го искаш за себе си и 4е разваляш връзката му с другото моми4е. Щом ти е завъртял главата и го оби4аш, направи вси4ко възможно да си го вземешНо трябва да ти е ясно, 4е ако ще му даваш време да реши какво иска да прави, на теб няма да ти е изобщо лесно. Ще трябва да се примириш с ролята на любовницата, ще го виждаш само когато той има време за теб, ще се криете от хората, няма да можеш да му звъниш по телефона, ако ти се прииска да го 4уеш и вси4ко останало. И ще трябва да търпиш, 4е той все още е с другото моми4е.
И ако все пак накрая реши, 4е не иска да бъде с теб, трябва да ти е ясно, 4е не можеш да го изкараш лош и виновен за вси4ко - знаела си в какво се забъркваш от на4алото и ти сама си си решила да се пробваш да го спе4елиш.
![]()
Робинята на Quench
Ето именно затова пускам темата, в отговор на мнението преди теб, за да може някой, ако се е чувствал по същия начин да сподели. В крайна сметка как завърши твоята история?Първоначално написано от SINDEL
4удесно свърши. Струваше си да стискам зъби с месеци, докато реши какво иска.
Раздели се с бившата си и сме от по4ти година заедно![]()
Та затова ти казвам да не го оставяш, ако го оби4аш.
![]()
Робинята на Quench
Мислиш ли,че би зарязал нея заради теб?Колкото и да ти се е обяснявал,че му е хубаво с теб и т.н...Пък и те ограничава с излизанията ти...Доста сложна ситуация...По-добре си поговорете сериозно кой какво иска от другия и дали е в състояние да му го даде...![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от MmimsS
Плюс това осъзнаваш ли колко се унижаваш като продължаваш да се виждаш с него?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
защо въобще като не е до теб мислиш каде е и с кого е ?!- естествено че е с нея с жената която е доказала любовта си и ти нямаш право да и я отнемаш.Позволила си тази връзка като знаеш че този човек е зает.Някои ден ако ти се случи същото едва ли ще ти е приятно.Постави се на нейно място 3 години връзка и после някакава от нищото да излезе и да го ти го отмъкне,да ги виждаш заедно и да знаеш че този човек е бил 3 год с теб?!
Забрави гос какво си повече от нея че да си позволяваш да разваляш вече готова сериозна връска!