Цитирай Първоначално написано от mese4ka
Цитирай Първоначално написано от xpici
Я се постави на нейно място ...дали ще ти е яко
Не ти ли е малко гузно, че зареди теб може да развалиш една връзка която трае повече от 3 години макар и той да иска тебе повече от нея, пак ... не ти ли е някво такова гадно... : | : | не ви разбирам как можете :S :X:X
да ама тя не живее за хората ... защо да и е гадно първо трябва да гледа себе си!щом и е добре в това положение защо да не е с него... обича го иска да е с него...какво повече и трябва да знае .... щом само по такъв начин може да го има ами да му се наслаждава живеем един живот ще го живеем както си искаме както ни е по-добре на нас ... ами приятелката му ще го остави ли заради нея щото на нея и е гадно??? мн.ясну че не аз пък ти пожелавам късмет с твоето момче и отново повтарм ти не живееш за хората така че прави това което искаш и те кара да се чустваш добре

а ти от къде знаеш че няма да го направи ?! пита ли я ; )
логично че първо да мисли за себе си... ма тогава за какво сега се оплаква ?! то преди да направиш нещо трябва да Помислиш нали се сещаш... кое му е хубавото да разделиш двама души който са заедно от 3 години ?! и дори има мисъл за ЖЕНИТБА и щото една "пикла" ( нищо лично към авторката ) не знае какво е искала и какво да прави и да развали всичко... нали после и нея ще заебат може да не е по такъв начин ама рано или късно всичко се връща ! колкото и банално да звучи... щото преди да обвиняваш другите и да търсиш само вината в другите, трябва да я намериш и в тебе си .. а аз като гледам тя изкара нея виновна хах... просто някво курвенско изглежда пък не знам...