Ох наистина нз вече какво да правя, ок навивам се, оставям го...ми защо съм търпяла толкова време и ако наистина той иска сериозна връзка с мен, просто на този етап не е убеден, че аз съм правилния избор и му трябва време...при самият факт, че той си рискува връзката, за да бъде с мен, при положение, че до сега никога не и е изневерявал с друга и аз съм първата, с която го прави...В крайна сметка прекарахме страхотен ден вчера, но...тя днес има рожден ден и е с нея...и отново всичко продължава по старо му. Жестоко е наистина да се самонаранявам, но каквото сам човек си направи, никой друг не може да му го направи.Извода е следният не тръгвайте с женени или с ангажирани мъже, и челна стойка да направиш и луната, и звездите да му свалиш, пак ще си втората, крепиш се на някаква надежда малка... , но тя умира последна.
Много си права затова.Кой каквото си направи,никой не може да му го направи.Знам че любовта е сляпа,но стига си наивничала.Много му е гот на "пича".Ходи си с две,целува си се с две,прави секс с две,едната знае и го търпи.Кой е като него пич от класа.Действа си.Нека разнообразие да има,какво толкова.Едната незнае ама ако нещо го зареже къв е проблема.Ще тръгне с другата и ще си намери нова резерва.Ако пък другата го зареже какво от това.Ще си продължи с гаджето и ще си намери втора резерва.Много умно нали?Пък и ти забранявал господина да общуваш с други момчета.Тарикат голям нали?Не бил и изневерявал с друга.Айде стига глупости.Изневерявал и е преди теб може би и след теб пак ще и изневерява.Ама така е,момчето явно има акъл в главата да върти две.Едната нищо да не знае,а другата да му се връзва на лъжите.Браво.Продължавай все в същият дух и ще стигнеш далеч...