Цитирай Първоначално написано от tygataprodyljava
Говорих днес отново с него на тази тема, излях си душата, казах всичко, което чувствам и мисля, той каза че не иска да ми е гадно, но наистина не е готов да вземе решение, в един момент му било по-хубаво с нея, в друг с мен, раздвоен бил и не иска да го притискам. Също не искал да си мисля, че на него му е все едно.

Аз няма да ти казвам да се поставяш на нейно място - човек си гледа собствената позиция и ситуацията, в която е.. Само, мацко, ще ти кажа- знам, че ти е трудно и че обмисляш и варианта да си с него, и този да зарежеш всичко това (правилния, както сама знаеш). Но от това, което съм подчертала си правя един извод (не знам доколко е верен, ти си наясно с отношенията ви), че на него така си му е добре.. имал си с теб хубави моменти, имал си с нея.. Скимне му да прави това с теб, скимне му нещо друго с нея.. Все едно и двете си ви разиграва. Ок, добре, не знам нито за какви чувства става въпрос от негова страна към тебе и към нея, но така не става.. И единствената права в този случай си ти - искай да знаеш какво мисли той.. искай го просто, питай го пак, и пак.. е така да седне, да се вземе в ръце и да ти каже какво мисли за ситуацията, в която сте и тримата..