- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче, тип ВИП личност
ПОМОГНЕТЕ!!!Влюбих се в 1 момче.То е по-голямо от мен и е от друг град.И плюс това е така да се нарече от ,,В.И.P персона''Пробвах се да го забравя....но неможах!Знам регистрацията му в един от сайтовете za заознанства.Не се осмелявах да му пиша...но един ден реших!Бях му написала,,Здравей,как си..." и т.н,но и до днес чакам отговор.Кажете какво да правя?![]()
Бий си един шамар, осъзнай се и продължи напред![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Get what you can and never get back
не хаби нерви
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
точно такаПървоначално написано от MakeMeFeel
Stay up all night with the stars *
Ти пък...Щом е от друг град и е В.И.П. персона... Кфо се надяваш?!Осъзнай се и продължи напред
![]()
Пий една студена водица и си лягай...Ше го чакаш некъв си... огледай се наоколо може да намериш друг човек
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от xpici
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Явно няма много голям интерес към теб след като още чакаш отговор.Първоначално написано от leoparda93sl
Стани и ти VIP![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Колко ВИП?
А познаваш ли го?
Пхах, сега прочетох, че не ти е отговорил, значи много звездее и туй то.
Мани го, хванал е Господ за шлифера.
Какво значи ВИП и невип?
Според теб?
Все едно .....не би трябвало да има такова ши*ано деление...
Какво очакваш?..не ти ли отговори повече от седмица (MAX) ,не се и надявай.Има толко свестни момчета...Този 100% е някое надуто футболистче с майка милярдерка![]()
След като не ти е отг, не се надявай много много. А и като каза ВИП си представих ония мазни гейчета-футболисти. Предполагам заслужаваш мн повече от такъв "мъж".
Стани една фолк певица с голям бюст и може би ще ти обърни внимание.. за съжаление в този свят има големи надувки... така че по добре гледай напред...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ясно е че нищо няма да стане...щом не ти е отговорилщом е от друг град...не очаквай да прояви интерес към теб;] най добрия вариант е да го забравиш,да спреш да мислиш за него и да си насочиш вниманието върху нещо или някой друг..с който имаш шансове и то реални![]()
тва е мноо гадно да харесваш някой който го боли фара за тебе ... се пак от елементарно възпитание е могъл да ти отговори ама нали е вип хаха вип то има мноо такива момчета и повечето се самозабравятщо не си гледаш живота и не си правиш кефа явно нне те харесва не си му тип любовта ще дойде сама не е нужно да тичаш след някакъф лигльо каквото и да ти казваме щом го харесваш теб все така ще си те боли никой неможе да ти помогне освен теб самата ние можем само да те окуражим и да ти кажем да продължиш напред да не говорим че сте от различни градове дори и да ти обърне някакво внимание никфа връзка няма да е това щом не е до теб
+ тва ще ти изневерява всяка секунда нали е вип и е мноо желан заеби го тоя мухльо не се гледа само външността на един човек разберете го тва
![]()