.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пъпка на пениса

Здравейте.
    Значи преди време излезе една малка пъпчица на пениса ми беше твърда аз не и обърнах голямо внимании пробвах се да я изтискам но не се получи.и След около седмица малката пъпцица стана пъпка двойно по голяма.Няма цвят само като взема да я стискам става червена и е станала големичка сега не е трърда каквато беше ами е мека и се забелязва което ме притеснява.Кажете какво да правя мажа я тук с някакво кремче но ... като гледам няма резултат.

Град
    XaCkoBo
    Според мене трябва да посетиш лекар...
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Супер фен Аватара на BladeDancer
    ами съмнявам се някой от форума да знае какво да прави тичкай при лекаря той ще те види ще ти каже какво да правиш с какво да го мажиш
    ако е на главичката мий го всеки ден по 2 -3 пати може да се оправи !
    ваУ рокс
    Grell

мхм.. най - добре лекар
    Всеки е живял за да умре !!

ТАКА! Имаш късмет - аз мога да ти окажа висококвалифицираната помощ, от която се нуждаеш. Съдейки по подробното описание, което даваш на проблема, мога веднага да заключа от какво е причинен, но няма да товаря поста си с толкова сложи медицински термини, от които няма да ти стане ясно абсолютно нищо. Затова направо ще ти предложа незабавното лечение, което трябва да предприемеш - трябва да се реже!

Мега фен Аватара на EarthShaker

Трябва да го режеме, пич
    Съжалявам
    we give it all.

Подигравате ли се нещо или така ми се струва който знае да помогне на момчето какво е тва..
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Расте ти 2-ра пишка бе мейт!

Супер фен Аватара на cookie_master
    като прочетох заглавието си изсмях многo брутално
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    баси на кой му пука че имаш цирей на джуниър баси кво се вкарват сички във филмите и секи 10ти пита баси дали ще ми отрежат пишката щото имам шибана пъпка

Град
    София
    абе пъпка кат пъпка показва се връхче и си я стискаш..тука те пратиха за хирургичното отделение за некфа пъпка баси
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Колко активен полов живот водиш? С един или с повече партньора имаш контакти? Ползваш ли презервативи? Питам сериозно.
    активизъм/превенция; писане; музика

Аз имах пъпка, беше малка бяла... после стана 2 пъти по голяма малко болеше кат я пипах, но след 1 седмица г/д се махна(по точно без да искам я разкъсах) после имах още една и тя се махна... ;d

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    зарад пъпка на лекар ли бря
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

INeedHelp
    Guest
    Ако може да помогнете.Преди седмица ми излезе пъпка на пениса.Днес я изстисках и излезе гной и кръв нещо може ли да стане или е нормално.Питам защото ми е за първи път :/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си