- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мъчно ми е
хгтър67890![]()
изключено просто 1.90 висок.. 200 килограма.. трудна работа![]()
често ли я бие?? ами , ако искаш поговори с него кажи му как се чувства дъщеря му и може и да се промени малко![]()
Всеки е живял за да умре !!
awe zvani v policiqta kaji 4e ba6tata iznasilva da6terqta i gotovo![]()
Попринцип ти нищо не можеш да направиш.Това все пак е баща и.В крайна сметка това са техните семейни проблеми и , мисля че няма нужда ти да се бъркаш.По - добре кажи на приятелката си тя да поговори с баща й , и да се опита да оправи нещатата между тях.![]()
Нещата трябва сами да се подредят , не се намесвай, колкото и трудно да е, твоето мнение ако го изразиш пред баща и не мисля ,че ще направи нещо, но успех все пак![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Обади се на S.W.A.T![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
мисля че ше влошиш нещата ако се намесиш.Най-много и тебе да набие![]()
тои не я бие е така за закуска обяд и вечеря .. ами просто когато види бележника на края на годината и дори и беще казал чее щом няма високи оценки по математика няма да и даде да тръгне на уроци .. тя си изгуби телефона и изпадна в нервна криза .. и я караха в пирогов .. и той дори не се запита какъв е проблема ..![]()
ами ако иска да си спести малко бой момичето трябва да си учи ...така и така не излиза навън да стане по добра ученичкаПървоначално написано от mmmishetooo
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
ами опитва се .. учи достатъчно за хубави оценки.. ама той винаги ще и намери някой косур..