- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Prison break или Грозната Бети?
E kajete koi film vi haresva pove4e Prison Break ili Ugly Betty
---
заглавията на кирилица)
Blab
prison break
![]()
...
Е то тва Prison Break много се разводни нещо,като Изгубени сащата боза станаедно време му му бях фен,сега като чели Бети ми действа по разтоварващо
![]()
![]()
PB eSst ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Емии пък и двата ме кефат ... ама нeщо в Prison Break тъпчат на едно място ....![]()
I lowe walking in тhe rain,,because no one knows I'm crying... ;(
Бягството не съм го гледала, но Бети разтоварва.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Prison Break естествено (happy)![]()
![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Prison Break![]()
Аз съм за Prison Break, no и за Бети - обаче ОРИГИНАЛНИЯ мексикански сериен филм, а не тая простотия американската по Нова ТВ
Ugly Betti![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
йееееПървоначално написано от IrRePlAcEaBlE
![]()
Грозната Бети![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Бетито![]()
;]
Категорично Призън Брейк.![]()
Оня другия филм изобщо не мога да го гледам.
You are broken, I can fix you...
Грозната Бети
Определено Prison Break.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
и Бети става,амааа аз съм за Prison Break![]()
Prison Break![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
ае и двете са мн яки Бети е забавно Бягството е баси якото особено Wentworth Miller![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Грозната БетиПървоначално написано от Drebs
![]()
![]()
Аз обичах едно момиче,но тя не го разбра ... В сърцето ми остави голяма самота...