Здравейте на всички
Искам тук да споделя и да изкажа мнението си за някой неща.Тук аз ли съм единственя карък?
Приятелите?Изобщо има ли такава дума или всеки те търси само когато си им нужен,имат нужда от помощ.Само на един човек мога да разчитам,през което и да е време мога да и се обадя и да и кажа мой проблем и да ми помогне.Това е най-добрата ми приятелка.Друга приятелка която ми се пише най-добра е при мен само,за да ми каже колко съм тъпа да се сдобря с някой,да остана приятелка с бившето ми гадже като 1 година и половина сме били заедно.Постоянно се изтъква и се прави на много велика.Всеки гледа да те прецака,да те използва.Днес се скарах с една съученичка,която я мислех за приятелка,но след това днес я възриемам от част от компанията в училище.Защо толкова трудно може да се намери ИСтински приятел,невъзмойно ли е или просто аз не мога да си намеря.Писнало ми е да искам да помогна да давам висичко от себе си,а когато аз имам нужда от помощ всички да изчезнат и да отсане само 1 Писна ми всички да ме предават и да ме тъпчат по някакъв начин.