- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам, няма ми доверие!
za sujalenie vsichki se okazaha pravi![]()
sbirkah kato mu dadoh shans![]()
![]()
![]()
otnovo me izostaii no tozii puut boleshee mnogoo![]()
![]()
kaza mi che veche ne zznacha nishto za nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
sega kakfo da pravqq![]()
znam che i nego go boli no zashto vinagi vseki problem trqbva da se opravq s kusanee obidni dumii da me naranqva![]()
zashtoooo![]()
![]()
...
...
![]()
Се пак си жена на жена вяра има ли са........
tova puk kakvo besheПървоначално написано от suantito
![]()
az tolkova go obicham i mu dadoh vsichko a ti shte mi govorish na jena vqra imalo li se..
em na muje IMALI SE A![]()
![]()
...
...
![]()
Когато мъжът обича това момиче той е като кон с капаци и боготвори само нея... доакто жената е "грях" винаго жените правят грешките когато връзката е сериозна....Първоначално написано от sweet4esf
da razbira se che jenite praveli greshkite ili prosto neiskate da viidite sobstvenite i vi boli ot tvaa i trqq se nqkoi da e vinovenПървоначално написано от suantito
![]()
ne mi govori i ne mi izkarvai mujkata strana nevinna zashtoto ne ste takiva aganca za kvito se praite...da ne govorim za 18 god momchena![]()
![]()
...
...
![]()
i tova che nqkva si vi e naranila ne znachi che vsichki sme BITCH![]()
kakto ne vsichki muje ste ednakvi ama mai veche sichkite stanxte edin dol drenki![]()
...
...
![]()
Искам да питам?Това всичкото каране, не те ли изтощава?Или ти е кеф да се карате и да ти е по-интересно и на двамата...Защото аз не виждам причина, всеки път той да те изоставя да те наранява, ти да ревтуниш, после той пак прави мили очета... и again-че...ако продължаваш така, ще останеш без нервна система бе момиче..Няма да можеш, дори да се ядосаш, щото невроните ти ще са НИКЪДЕ!... Бива, бива любов, ама правете малко разлика между любов и болестно състояние?!
emm trqbva da go kaja na nego obache az vinagi proshtavam i si mulcha i vsichko nanovo makar che toi obeshtava che shte se promeniПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
О, те винаги обещават...Като почнат да обещават...че предизборни-никога не се сбъдват!Колко пъти сте късали?
veche broikata ne im pomnqПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
![]()
samo znam che tova e neshto nenormalno![]()
i vinagi shte me obidi shte mi kaje dumi s koito me naranqva ujasno mnogo![]()
i posle kato mu prostqq :MI AZ NE GI MISLEH :![]()
![]()
...
...
![]()
Няма неща, които да не мислиш, когато ги говориш.
Аз даже знам нещо много старо, но мъдро: Когато човек е ядосан, си казва всичко...
Решението на проблема ти е едно и то се нарича : ВОЛЯ!!
Като гледам и следя проблема, той те има за даденост и винаги знае, че щом се разминат нещата, ти отваряш обятия и кръгът почва да се повтаря...
Ти си решаваш..Може да го наричаш любов..Ок..
Значи имаме различни представи за това чувство! ..
NE AZ NE NARICHAM negovoto lubov...Първоначално написано от ImmortalForever
MISLEH CHE ME OBICHA NO VECHE NE E TAKA![]()
mislq che dostatuchno turpqx i proshatavax davax i pravex vs za nego za da mi kaje che AZ ne go obicham![]()
da trudno mi e v momenta mnogo trudno no VREMETO LEKUVA nali![]()
...
...
![]()
Първоначално написано от suantito
za tova nai-redovno 4etem temi kak nqkoi e izneveril napriqtelkata si sled seriozna vruzka,nali?!
![]()
po temata:Mila,spri da se samoizmu4va6 zaradi tozi kreten.Toi e de4ko,ot nego nqma da polu4i6 vruzkata,koqto jelae6!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
С времето болката не отминава а просто свикваш с нея![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Аз имам впредвид оная дума любов която има тежест а не оная комерсялната дума любофффф такаче намери ми една тема която момче е изпитвал любов' към дадено момиче и е изневерил.Първоначално написано от darla