zdr na vsichkii
eto go i moq problem...kakto i predi sam pisala s priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca no az sega u4a v druga durjava i se vijdame prez 3 meseca
imahme mn skandalii prez izminalite 3 meseca otkakto sum v chujbina...revnost...kusaniq..glupostii AD
e nai nakraq se razbraxme i toi sprq da me kusaa bez prichini da me revnuvaa tolkova mnogo no sqkash veche vsichko se promeni
sled vsichkite tiq skandalii neshto v nego se skurshii neshto se promenii
ne e moqq bebo koito poznavax ne e choveka v koito se vlubixx
neshatat otnovo sa zle no na drug etap...
durji se nqkak hladnoo..se edno ne mu puka...za nai malkoto mi se zaqjdaa sqkashh nemoje da me ponasqq veche durjii n stranno...
nehsto se sprechkame ..neshto pak e naprail kakto vinagi i az mu se razsurdq no nito mu vikamnito nishto toi oshte malo ako mojeshe shte skochi prez monitora i she me capardosaa
durjanieto mu e ujasno...a az turpqq vsichkoo..predii kogato fr go izvikat da ritat ili da izlqzat nqkade toii si ostavashe v kushti da si pishe s menn a segaa si izliza i ne mu pukaa izoposhto..obache az sum dlujna da ne murdan ot vkushti i da go chakam...ot 3 meseca az samo ot vkushti v
uchilishte i v kushti...
i posle mi kazva che az sum se promenila ne sma go obichala ne mi pukaloo
ot 4 meseca kakvoto i da stane az sam vinovnata za vsichkoo nezavisimo che greshkata si e negovaa..
vse az ne sam go obichala vse na men ne mi pukaloo a az si zaebax i prqteli i celiqq jivot zaradi negoo...nikade ne murdam ot nass nikadeee s nikoii ne izlizam samo za da ne me revnuva za da mi qrvaaa a toii .
ne izdurjaaaam takaaaaa
obicham gooo ujasnoo mnogoooo i turpqq vsichkoo proshtavam vsichkooo samo za da go vidqq otnovo do sebe si...za da go pregurna kato prediiii
no nemogaaaa nqmam nervii...seki den skandaliii nemogaa da se naspivamm za uchilishtee zakusnqvam seki denn nashtee mi digat skandalii no azz pakk praqq sichkoo za negoooo ....
prosto se e promenil mnogo ne e onzii tedkyy koito poznavaxx
nz kakvo da pravqq...naistina go obichammm toi sushtoo pokazal mi go e dokazal mi go e noo vechee ... nz kakvo da mislqqq.....nqmam sili za nishtoo..seda i placha vsqka vecherr neizdurjaaaaaaaam
ot 4 meseca mu govorq edno i sushto toi OBESHTAVA edno i sushto che shte spree noo rezutat 0

TRUDNOO E E ZASHTOTO SME DALEECH NO CHAK TOLKOVA DA NE MI VQRVAA DA ME OBVINQVA POSTOQNNO ZA VSICHKOOO A AZ SAMO GLEDAM DA mu e dobree i da mi povqrva za sek che mi e vsichkoo zashtoto sega toi e moq jivot nqmam nishto osven negoo
pomognete mi molqvii

Нарушена т.7
moderated by RiseGirl