- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам, няма ми доверие!
zdr na vsichkii![]()
eto go i moq problem...kakto i predi sam pisala s priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca no az sega u4a v druga durjava i se vijdame prez 3 meseca![]()
imahme mn skandalii prez izminalite 3 meseca otkakto sum v chujbina...revnost...kusaniq..glupostii AD![]()
e nai nakraq se razbraxme i toi sprq da me kusaa bez prichini da me revnuvaa tolkova mnogo no sqkash veche vsichko se promeni![]()
sled vsichkite tiq skandalii neshto v nego se skurshii neshto se promenii![]()
ne e moqq bebo koito poznavax ne e choveka v koito se vlubixx![]()
neshatat otnovo sa zle no na drug etap...
durji se nqkak hladnoo..se edno ne mu puka...za nai malkoto mi se zaqjdaa sqkashh nemoje da me ponasqq vechedurjii n stranno...
nehsto se sprechkame ..neshto pak e naprail kakto vinagi i az mu se razsurdq no nito mu vikamnito nishto toi oshte malo ako mojeshe shte skochi prez monitora i she me capardosaa![]()
durjanieto mu e ujasno...a az turpqq vsichkoo..predii kogato fr go izvikat da ritat ili da izlqzat nqkade toii si ostavashe v kushti da si pishe s menn a segaa si izliza i ne mu pukaa izoposhto..obache az sum dlujna da ne murdan ot vkushti i da go chakam...ot 3 meseca az samo ot vkushti v
uchilishte i v kushti...![]()
i posle mi kazva che az sum se promenila ne sma go obichala ne mi pukaloo![]()
ot 4 meseca kakvoto i da stane az sam vinovnata za vsichkoo nezavisimo che greshkata si e negovaa..![]()
vse az ne sam go obichala vse na men ne mi pukaloo a az si zaebax i prqteli i celiqq jivot zaradi negoo...nikade ne murdam ot nass nikadeee s nikoii ne izlizam samo za da ne me revnuva za da mi qrvaaa a toii .![]()
ne izdurjaaaam takaaaaa![]()
obicham gooo ujasnoo mnogoooo i turpqq vsichkoo proshtavam vsichkooo samo za da go vidqq otnovo do sebe si...za da go pregurna kato prediiii![]()
no nemogaaaa nqmam nervii...seki den skandaliii nemogaa da se naspivamm za uchilishtee zakusnqvam seki denn nashtee mi digat skandalii no azz pakk praqq sichkoo za negoooo ....![]()
prosto se e promenil mnogo ne e onzii tedkyy koito poznavaxx![]()
nz kakvo da pravqq...naistina go obichammm toi sushtoo pokazal mi go e dokazal mi go e noo vechee ... nz kakvo da mislqqq.....nqmam sili za nishtoo..seda i placha vsqka vecherr neizdurjaaaaaaaam![]()
ot 4 meseca mu govorq edno i sushto toi OBESHTAVA edno i sushto che shte spree noo rezutat 0![]()
TRUDNOO E E ZASHTOTO SME DALEECH NO CHAK TOLKOVA DA NE MI VQRVAA DA ME OBVINQVA POSTOQNNO ZA VSICHKOOO A AZ SAMO GLEDAM DA mu e dobree i da mi povqrva za sek che mi e vsichkoo zashtoto sega toi e moq jivot nqmam nishto osven negoo![]()
pomognete mi molqvii
Нарушена т.7
moderated by RiseGirl
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()