- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам, няма ми доверие!
drugiq mesec shtqx da si idvam pri nego...NO NIE SKUSAXME...obvinime che ne sam go obichala...che ne mi pukalo...daje shte citiriam
[02:42:03] TOIказа: mersi za minalata forma .. kato -be6e , bil si i t.n.ne bebe znae6 li ot 4 meseca ti mi pokaza to4no sega edno ne6to koeto iskah da vidq dali 6te napravi6 .. i koeto ti napravi
pokaza mi 4e ve4e nqma smisal da se bori6 za men a ot tova zna4i 4e 4uvstvata ti ne sa su6tite kakto predi
.. i ne mi spori po taq tema molq ti se i ne kazvai 4e me obi4a6
ne sam mu piala v predishno vreme nz kade go e vidqli nashiq chovek si prai experimenti s lubovta
![]()
[02:42:03] TEDky obi4A каза: ... tova sa ni poslednite pisma... da izleznal sam .. a TI PRA6tA LI MI SMS IiIiI dokato bqh na daskalo .. kato .. koga 6e se pribira6 bebe .. 4akam tee .. aidi idvai si ..
vinagi kogato sum mojela mu pi6a ot mtel oba4e sega sam na legloo s 40 gradusa temperaturaa i ne mi e do smsi ama etoo![]()
da vozil sam se ama kvo sprql li da te obi4am .. rital sam .. da i kvo otkazal li sam te ot teb... nali bebe nie ritame v 12 4asa .. 1 4asa i nas ni gledat si4kiii momi4etaaaaaa naprao se izbivat da ni gledat ....pfff sme6na si 6toto za 4 meseca pone trqbva6e da razbere6 4e nqma da ti izneverq ..
![]()
natauk nqma da davam zashtoto![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()