.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Град
    там където си излишен!
    nz oburkana sam no taka ilii nache toi skusa s men
    predi mi pokazvashe kolko mn me obichaa no i tova mu durjanie vse da me obvinqva za vs nezavisimo dali e negova vinata az sam vinovnata i priemama vs samo za da nqma skandali..zaboga na 16 god sam pochtii i nervite mi saa
    no i da iskam nemoga da produlja s nego..znam che nqkoi den shte ouznae she sam go obichala istinskii i taka shte e no
    kakto predi mi kazvashe bila SAM KUPCHE LEd

ot dnes naistina shte buda tova i hste gledam sebe si nooo
    mamkaa myy obichamm goo
    zashto zashto trqbva e takuvvv
    kakvo li ne si prichinqvax zaradi negoo..govorqq povurhnostnoo
    kolko li nervii propilqqx sulziii i za kakvo da kaje CHE NE GO OBICHAMM CHE SAM ISKALA VINAGI DRUGITEE DA VIDQT CHE SAM KRASIVAA CHE SAM PREDPOSHITALA NEKVI OT NETA PRED NEGOO
    boliii mnogoo bolii
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от darla
    sujalqvam,4e 6te ti spamq v temata,no imam nujda da go "kaja" nqkude,za da mi olekne: V momenta i az ne vqrvam na sapruga si!!!Nadqvam se iskreno i na nego da mu e tolkova gadno!

po temata-razstoqnieto e problema
    zashtoo

Я се стегни! Той определено не те е обичал, щом с такава лекота може да сложи точка. Не се ядосвай за глупости.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^Mila,izvinqvai,prosto ne mi se govori za tova.vse o6te nqmam sila da go spodelq s koito i da e,dori i pred sebe si ne go priznavam!

Град
    там където си излишен!
    ^Mila,izvinqvai,prosto ne mi se govori za tova.vse o6te nqmam sila da go spodelq s koito i da e,dori i pred sebe si ne go priznavam!
    ponqkoga tova ni e grshkata mila..
    ne kazvame tova koeto chuvstvame

Голям фен
    Сега съвсем изгубих вяра и надежда в любовта.По снимки горе-долу следях твоята история...Искрено се надявам всичко да се оправи.

По темата: Разстоянието е фактор от гоялмо значение.Самият факт,че не се виждате буди недоверие.Ако се познавахте повече може би той (а и ти) щяхте да си имате повече доверие.Той ревнува теб,ти ревнуваш него...Спасение няма!Ревността не се лекува.Каквото и да направиш,резултатът ще бъде краткотраен.Тази връзка според мен е приключила.Сега си пореви хубаво,а после...Напред,войнико,напр д!Една битка губиш,друга печелиш...А светът си се върти,не спира....Без този тиранин (твоя приятел) живота не свършва.Горе главата!Достойнство,себеув ажение,кураж бих казала аз.Това е,от което имаш нужда.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    там където си излишен!
    ohh zashto nemoga da spu da placha

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf

Ще се оправиш, скъпа. КОлкото и банално да звучи, времето лекува.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Всичко наистина ще се оправи...Недей да плачеш..Знам,че ти е трудно и гадно,но всичко отминава.Бъди силна,друго решение няма. И запомни,че след всяко лошо нещо идва нещо хубаво.

Стегни се..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нз какво да ти кажа просто като го прочетох останах без думи...може би трябва доста сериозно да поговорите като се върнеш в България,защото така нещата явно не могат да продължават,той си знае неговото че не го обичаш,че му изневеряваш и тем подобни,явно тоя човек не е напълно уверен в себе си и затова говори така...или просто те пробва дали държиш на него или не,просто не го оставяй да си играе с теб и да те ядосва и разплаква,ти не го заслужаваш,мисля че си едно много добро момиче и сериозно,затова пробвай като се пребереш да говорите очи в очи и докато си си в България виж как ще се развият нещата,ако пак са същите по-добре се разделете,знам че ще ти е адски тежко да го понесеш,но просто няма друг начин...щом няма доверие няма сериозна и добра връзка.УСПЕХ

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90

Всичко наистина ще се оправи...Недей да плачеш..Знам,че ти е трудно и гадно,но всичко отминава.Бъди силна,друго решение няма. И запомни,че след всяко лошо нещо идва нещо хубаво.
    +1 много правилно

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    нз какво да ти кажа просто като го прочетох останах без думи...може би трябва доста сериозно да поговорите като се върнеш в България,защото така нещата явно не могат да продължават,той си знае неговото че не го обичаш,че му изневеряваш и тем подобни,явно тоя човек не е напълно уверен в себе си и затова говори така...или просто те пробва дали държиш на него или не,просто не го оставяй да си играе с теб и да те ядосва и разплаква,ти не го заслужаваш,мисля че си едно много добро момиче и сериозно,затова пробвай като се пребереш да говорите очи в очи и докато си си в България виж как ще се развият нещата,ако пак са същите по-добре се разделете,знам че ще ти е адски тежко да го понесеш,но просто няма друг начин...щом няма доверие няма сериозна и добра връзка.УСПЕХ
    NIE VECHE SE RAZDELIXME TOI SKUSA S MEN

Град
    Улицата
    kakto kazaha vsqko lo6o za dobro pada6 stava6 i prodaljava6 xaide gore glavata sladur4e krasiva si 6e si nameri6 drug koito 6e te obi4a i ti nego nqma kakvo da sajalqva6 za toq bolen mozak gore glavata
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Може пак да се съберете...

Град
    Сливен
    Както казаха по-горе,горе главата сега като сте скъсали излизай със приятели.Красива си и някои ден.... Успех
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ха, и старата песен ще е на нов глас! Няма смисъл, по-добре да продължава напред.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ха, и старата песен ще е на нов глас! Няма смисъл, по-добре да продължава напред.
    daje moje i da e po zle
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    daje moje i da e po zle
    Да,голям грешка е да се върне при него...Минало,заминало няма смисъл,тя пак да се връща при него..Късмет,авторке.

Защо ли си мисля,че твоя пухчо не те обича вече и си има друга

Много познато... и при мен стана в един момент така и нямаше смисъл от нищо...или чувствата са му охладнели или може и др. да има :s
    За това найстина по-добре колкото и трудно продължавай напред ))

white sensation

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от babytuy
    Защо ли си мисля,че твоя пухчо не те обича вече и си има друга
    zashto taka mislish

Град
    Сливен
    Горе главата мацко да не ти пука за него.Щом е искал да скъсате значи не е бил ТОЙ.Излизай със приятели.Много банално но вярно времето лекува.

Град
    там където си излишен!
    s koi da izlizam..zarqzah vs te si priqteli zaradi ego..a i tuka v druga durjava dr eziik nqma kak
    ohh prosto umiraaam

Град
    Сливен
    Спокойствие и само спокойствие.Всичко със времето си ще дойде на мястото си повярвай ми.Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си