- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам, няма ми доверие!
Хубаво де..Нищо не съм казала, просто явно е че тя го обича, пък който обчиа търпи..Значи тя е готова да го търпи, само и само да го обича...така ли?Първоначално написано от slun4ice_90
Не,мисля,че това е решение...Все пак тя да си реши.Първоначално написано от ImmortalForever
Въпроса е в това, че и 10000000 човека да й кажем, че няма смисъл и че той не я заслужава, тя си знае най-добре какво е той за нея и знае как ще се чувства по-добре..Очевидно е, че и с него и без него, пак не е добре...Тогава какво правим?
Защото бившия ми се държеше супер и след това по същия начин и ми изневериПървоначално написано от sweet4esf
Просто не те обича чак толкова много! Колкото и да ти е гадно според мене е така! Разбрал е колко ще му е яко ако си излиза и се забива с момичета... купони... неангажиращи връзки... ЖИВОТ с две думи... за кво да чака няква си там като може да си намери някоя за вечер или две и да я изчука отколкото да чака 3 месеца и да те види за супер малко време предполагам... Нали знаеш, че повечето момчета са говеда и мислят с долната глава?! Ако не знаеш вече го разбра... просто свестни момчета трудно се намират и са много рядко срещани... и да се държи супер в началото после ще му пораснат рогата както и самочувствието и ще ти бие шута като нищо...
![]()
Не знам..Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Тя си знае.Аз само исках да й дам малко кураж да е смела и да преодолее това..за жалост само това мога да направя...
![]()
![]()
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Get what you can and never get back
[15:11:46] ...::[√ιק][√ιק]::.... каза: ataka blokirai me..bqgai strahlivecoo..edna e istinata..TI NIKOGA NE SI ME OBI4AL...su6tiq si kato mitko.. isi4kiteI DA SEGA MOGA DA KAJA...NE MI PUKAA ZA TEEEEEEEEB .....DA GO DUHAAA6 BOKLUUUUUUK
aee (finger) IZVINQVAI AMA 6TOM 6TE BUDEM DOLNII DA BUDEM AEE
[15:33:55] ۰۪۫٭۪۫۰˙·٠•●√ιק 0|0уTbσנιυ
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Отначало е трудно но после се свиква даже си направила прогрес браво само така.Успехчета![]()
Get what you can and never get back
igraete si detski igri4ki i ne govorite seriozno kato zreli hora,tozi izvod pravq ot tozi "razgovor"
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
em s nego i da iskam nemoga da govora kato zrql chovek...Първоначално написано от darla
toi ne misli kato takuv kamoli da se goovori![]()
![]()
...
...
![]()
bravo evalata macko samo taka bravo zerijo sega gore glavata 6te doide drug i 6te ti dade tova koeto tarsi6 i nqma da te prai na nenormalna i da si trovi6 nervite aide macko gore glavata![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Нз защо си мисля, че този човек не те обича вече и просто е търсел начин и причина да те разкара и затова се е държал гадно и в крайна сметка се мъчи теб да изкара виновна... хм колко позната история, и аз съм имала подобна, ама бях по-малка и постъпих глупаво, не повтаряй моята грешка - не се занимавай повече с него - един ден той ще осъзнае какво е загубил, повярвай ми![]()
Ot vsi4ko pro4eteno do tuk...vadq izvod,4e si podavate "topkata"edin na drug...Vsi4ki se izkazahte,4e toi bil revnivec i t.n.a ti,mila,za6to go pra6ta6 v kraq na vsqko izre4enie ot razgovora vi,pri "drugite"?!Nqmate si doverie,koeto e pove4e ot qsno...Za poreden put 6te oborq i mnenieto na tezi,koito tvurdqt,4e ot razstoqnie vruzka ne moje da prosu6testvuva...do na4in na mislene,doverie i nai-ve4e liubov se svejdat ne6tata!A i 4 meseca ne sa koi znae kolko vreme ,za da si dokajete edin na drug,4e mojete da si budete vqrni!Uspeh ot tuk natatuk,edin suvet ot men,ne go obijdai,dori vsi4ko da e prikliu4ilo i da si do enta stepen obidena...nqma ni6to po-dolno ot tova da mrazi6 4oveka,koito do v4era si obi4ala(dori omrazata da q anonsira6 samo pred nego).
Ей спокойно ... знам че сега ти е мн трудно,но ще мине време и ще се почустваш мн по добре ... с това той показава колко държи на теб ( в случая не държи на теб) а и това че ти си го зарязала е по-добре по лесно ще ти е да го забравиш ( според мен ) след време той ще осъзнае какво е загубил но ще бъде късно вече. А сега недей да мислиш за неща свързани с него ... Успех
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Постъпила си чудесно и след време ще бъдещ възнаградена за постъпката си.Успех и само напред!
Браво,поставла си го на мястото.Може би найстина е имал друга,ти от друга държава не можеш да го следиш,винаги има начин да те излъже.Това че си в друга държава ти дава по-голям шанс да го забеавиш,нито ще го виждаш,нито ще имаш сведеня за него.Отдава ти се ново начало.Давам ти един съвет,оигато се прибереш в България излез с повечето ти приятелки,поговори си с тях,те няма да те оставят така.Той не те е заслужавал,това неговото е нелечимо,опитай се да не мислиш толкпова занего-сега ще ти е много гадно,но пък после може сама да се смееш на себе си 4е си била с него.Нали знаеш:Всичко се връща така че и той ще си намери майстора.Аз имам чуството че щв ти се обади и ще те помиоли за прошка.
--> не мислиш ли, че си го провокирала по някакъв начин с твоите разголени снимки и от там може да е тръгнала ревността?nikoga ne sma mu dala povod za revnost no toii
Иначе съжалявам за раздялата ви, но според мен няма какво да се мъчиш. Той е голям глупчо и не знае какво иска. Нищо чудно да си има други.
Успех и горе главата![]()
ох миличка знам че много те боли.. ужасно много а пред него се правиш на най-силния човек на света.. така и трябва не показвай колко ти е зле нека той разбере че не е само той за теб има много други.. нека съжалява за това което е направил и ти е причинил.. а другото - времето ще го излекува малко по малко![]()
успех![]()
toi veche me pomoli za proshka taka da kejm![]()
prizna vinata si i mu dadox ultimatom ako iska da e s men trqbva da vidq purvo nqkva promqna ako li ne the end![]()
nz ne mislq che zaslujava poredniq shans no nadehjdata umira posledna nali![]()
makar che ne vqrvam da se promeni no znae li chovek![]()
i ne ne e zaradi golite snimki..za tqx sme se razbrali mn otdavna...a i toi sam mi kaza che prosto si e takuv..![]()
che zaradi predishnite si vruzki nemoje da mi vqrvall napulo i t.n.
no se pak sam mu dala vreme da pomisli dobre...ako tolkova iska da e s men kakto mi kaza snoshti i tolkova me oobicha shte mi pokaje promqna ako li ne
PRAV MU PUT![]()
...
...
![]()
mojebi shte kajete che sam glupachka che sam go napravila no surceto mi se kusa![]()
![]()
znam che ne trqbvaa noo surceto mi go iskaa![]()
razuma kazva NE a surceto DA
![]()
iskam iskam toi da se promenii tovaa vinagi me e krepqloo che nqkoi den shte se promeni no i se ubivam sama po tozi nachin![]()
a dali tozi den na promqna shte doide nikoi nz ...![]()
![]()
...
...
![]()
mila,spored men sama si igrae6 sus sobstvenite si 4uvstva.vijdam,4e go obi4a6 i e hubavo 4e se opitva6 ne6tata da se opravqt,no su6to taka mislq(molq te,ne mi se ubijdai),4e nqkude dulboko v suznanieto si ti ZNAE6 kak 6te svur6i vsi4ko i tozi put.ne e li taka?pojelavam ti naistina ne6tata da se naredqt,6tom toi e mom4eto,koeto te pravi 6tastliva,no ne dopuskai da bude6 naranqvana tolkova mnogo puti v opitite si da zapazi6 ne6to.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Дали е глупаво или не - чувствата не се контролират. Хубаво е, че се борите за връзката ви, но имай едно на ум
и МОЛЯ ТЕ излизай с приятели, защото някой ден наистина ще съжаляваш. Едно от най-глупавите неща, които може човек да направи е да зареже приятелите си заради гадже! Защото истинските приятели са до вижот, а любовта често умира.
какво правиш с човек, с когото не можете да разговаряте..не бяха ли разговорите най-важните неща във връзките...не само цуни-гуши..бля бля...Първоначално написано от sweet4esf
+1 ne si zarqzvai priqtelite za6toto kogato lubovta umre to4no te sa ti nujni da te podkrepatПървоначално написано от hottie
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
оооо сигурно му пука...няма какнооо и аз бях същия
сега всичко е супер с моето момичее
![]()
love me