- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам ли я или я мразя?!
Аз съм горе-долу в същата ситуация, само дето не сме се обиждали с въпросното момче. Това, че сте се обиждали така злобно е мтного глупаво... Първо, ти защо си я нарекал "долна курва" при положение, че вече не сте заедно и тя си има друг ? Под "тя си ме въртеше" какво имаш предвид ? Защото и при мен имаше едно такова "въртене", но само чрез думи. Ако тя е била с приятелят си и в същото време се е виждала и осъществявала някакъв физически контакт с теб, тогава - ок, можеш да я наричаш "курва", но ако всичко е било само в кръга на думи и разговори... Е да, кофти и спрямо теб, и спрямо другото момче хем да е с него, хем да ти приказва и на теб разни нещица, но не мисля, че товя я прави курва. Може би и тя самата е объркана и раздвоена и не знае какво да прави. Може би все още има нещо към теб, но усеща, че и другото момче не й е безразлично и това я обърква. Сам казваш, че винаги сте били повече от приятели.
Колкото до това, което казваш - че я мразиш, не мисля, че я мразиш - просто си ядосан, че нещата са се получили по този начин. А и нали знаеш колко глупаво е да мразиш някого, на когото до вчера си казвал "Обичам те!" ? Нормално е да се сещаш за нея не само на любовни песни, а изобщо. Още повече пък ако ти е била първата истинска любов или първото момиче, към което си изпитвал обич - в такъв случай винаги ще си спомняш за нея и малко или много ще се натъжаваш и ще ти се иска да се върнеш назад във времето. Това са спомени - няма как да ги изтриеш. Според мен не я мразиш, а просто ти е болно, че всичко е свършило по този начин, а пък си имал чувства към нея и си бил наранен... Съветът ми е да спреш контактите с нея за известно време, поне докато се разбереш със себе си и разебереш дали я обичаш все още или ти е безразлична. Избягвай срещите и разговорите с нея, не гледай какво си е написала по скайп, пробвай с друго момиче или пък просто си намери някакво хоби, с което да си отвличаш вниманието.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..