Нарекох я "долна курва" защото е такава!Като скъсахме аз приех това да сме "приятели".След няколко дена си писахме по скайп и изведнъж ми казва,че била сама в тях.Аз го обърнах на базик,като казах "т'ва да не е покана" и нейният отговор беше "да".Аз като пълен идиот отидох и правихме секс,но не стана дума за събиране(въпреки,че ми се искаше).След още няколко дена тя ми изръсва,че била с друг и била "много щастлива"...Това имах в предвид под "тя си ме въртеше".
И знаете ли?!Като се сещам за всички тези случай,защото не беше само един!Разбирам,че наистина я мразя!!!Просто ми се иска да я "тъпча",наранявам,изобщо неща,които дори не знам как мога да ги мисля!Но тя ме докара до тук да изпитвам това към нея,с всички нейни постъпки спрямо мен!
Относно контактите съм ги спрял преди доста време!Блокирал съм я навсякъде,като я срещна по улицете я пяодминавам!
А затова да пробвам с друго момиче,аз си имам приятелка на която държа,но не обичам!Не мисля,че един човек всеки ден среща някой,който да може да обикне,а и след всичко това не искам,спрях да допускам хора до себе си след тази връзка!